• Wartość dzierżawy Autor: ~Arbiter [37.225.7.*]
    Ile wpłynie wartości z dzierżawy części majątku do spółki do roku 2025 ???

https://www.elektrobudowa.pl/pl/relacje-inwestorskie-elektrobudowa/raporty-biezace/Zawarcie-na-czas-kreslony-umowy-dzierzawy-zorganizowanej-czesci-przedsiebiorstwa-Emitenta/idn:24316
  • Re: Wartość dzierżawy Autor: ~AliBaba [31.0.25.*]
    nic nie wpłynie, środki są na bieżąco przejadane.
  • Re: Wartość dzierżawy Autor: ~AmberGold [37.248.169.*]
    Potwierdzam. Jeszcze mi nie zapłacił zaległego wynagrodzenia.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [217.96.240.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Wartość dzierżawy Autor: ~AliBaba [31.0.25.*]
    Dnia 2021-03-09 o godz. 10:37 ~Analityk72 napisał(a):
    > HEHE TY SMIECIU BIEDAKU AmberGold [37.248.169.*]
    > I JA Z TOBA PISĄŁEM TAKIM SCIERWEM jestes dnem a myslaełem ze ty faktycznie masz jakies plecy aty zwykły robol co mu kasy nie dali i niema akcji to sie doczekalęs mina scierwa forumowego AmberGold [37.248.169.*]
    >

O jaa... To ile umoczyłeś na akcjach elby że taka złość w tobie i jad? Jak rozumiem ten komentarz to akt bezsilności i rozpaczy w konfrontacji z brutalną rzeczywistością?
    Kto się przezywa ten się sam tak nazywa.

Od zawsze informowałem, że jestem wierzycielem, a nie akcjonariuszem.

Co masz przeciwko klasie robotniczej?
  • Re: Wartość dzierżawy Autor: ~Arbiter [37.225.7.*]
    @AMBERgold ile tego jest do zapłaty ?
    Syndyk zwalniając ok. 600 osób jest zobowiązany zapłacić odszkodowania i odprawy. Wziął pożyczkę z FGŚP i wypłacił do limitów gwarantowanych przez fundusz (średnia krajowa z każdego tytułu). Pożyczkę musi zwrócić, a brakujace kwoty pracownikom wyrównać. Jakoś się nie kwapi przynajmniej z tym drugim. Co ze zwrotem pożyczki nie wiem . Poza tym zaległe wynagrodzenia za czas przed dniem upadłości też w kwotach poza limitem gwarantowanym przez FGŚP.

Może i jestem dziadem ale fakt, że nie posiadam akcji gwarantuje obiektywizm. Nie naganiam ani na wzrosty ani na spadki gdyż osobiście każdy kierunek jest mi obojętny. Komentuję tak jak jakiś "business insider" z tą różnicą, że rzeczowo.

Pojęcie dobrobytu to rzecz względna jak zaobserwowałam w trakcie peregrynacji po świecie. Dla jednego to willa na Hawajach i jacht 100 stopowy, a dla innych jeden posiłek dziennie do syta.
  • Re: Wartość dzierżawy Autor: ~Kolo [31.60.158.*]
    Zaległych wierzytelności podwykonawcom tez nie zaczęli regulować...
    Tutaj musi zrobić podział masy. Ale świadczenia np. odprawy za czas po upadłości powinien płacić z bieżącej działalności, np. sławetne dzierżawy. Więc albo nie chce albo nie może bo wszystko zźerają koszty postępowania.
  • Re: Wartość dzierżawy Autor: ~Stan [37.225.7.*]
    Wszyscy tylko piszą opinie ... czy Ktokolwiek wie ile wynosi miesięczna dzierżawa ????
    Dnia 2021-03-09 o godz. 14:21 ~Stan napisał(a):
    > Wszyscy tylko piszą opinie ... czy Ktokolwiek wie ile wynosi miesięczna dzierżawa ????

Ok. 10 mln na rok. Podziel przez 12 to otrzymasz na miesiąc.
[x]
ELBUDOWA 0,00% 0,43 2021-04-08 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.