Kaktus i inni perfidnie kłamią. Jak nie macie akcji to jaki macie interes tutaj być na forum? boli pupa, że sprzedaliście po 20 gr? czy macie w tym jakiś interes? rozmowa z wami nie ma sensu. Ludzie widzą fakty. Kasacja wyroku US. Brak wierzycieli. Oddalenie upadłości. Syndyk nie ma wstępu do firmy. No i złoto na horyzoncie. Sklepy w galeriach mają się dobrze. Wystarczy poczytać na gowork. To są fakty z ESPI, a nie jakieś duperele o "tonięciu" . Jeśli masz jakieś fakty to je napisz. Wszystko inne będzie brane jak rozpacz z powodu braku akcji.
Piotrowski, gdybym chciał mieć te twoje akcje, kupiłbym je miesiąc temu po 12 groszy a ja mam w życiu zasady, g...na nie tykam w ogóle a ciebie jak widzę w tym brązowym płaszczyku i mercedesie za wyłudzone pieniądze i ludzi wyrzucanych na bruk bandyckimi sposobami, robi mi się niedobrze.
Dnia 2021-03-09 o godz. 07:40 ~Marian napisał(a): > Piotrowski, gdybym chciał mieć te twoje akcje, kupiłbym je miesiąc temu po 12 groszy a ja mam w życiu zasady, g...na nie tykam w ogóle a ciebie jak widzę w tym brązowym płaszczyku i mercedesie za wyłudzone pieniądze i ludzi wyrzucanych na bruk bandyckimi sposobami, robi mi się niedobrze.
za ro d. pa cię boli, bo plujesz na forum, patrzysz jak rośnie, obgryzasz pazury... a to dalej rośnie... a ty znowu do mopsu
mysioPisio, byłeś wczoraj na strajku kobiet? Tam Twoje miejsce. Do Mops-u chodzili mieszkańcy kamienic, wyrzucanych na bruk przez właścicieli Briju z pomocą skazanego czyściciela kamienic z Poznania. Tam kieruj swoje jałowe teksty. Ps. W ogóle nie interesuje mnie kurs tej spółki, wedle mnie może rosnąć dziennie po 150%, mam to w... nosie. Nie tykam g.. a.
Dnia 2021-03-09 o godz. 07:36 ~Timotyferis napisał(a): > Kaktus i inni perfidnie kłamią. Jak nie macie akcji to jaki macie interes tutaj być na forum? boli pupa, że sprzedaliście po 20 gr? czy macie w tym jakiś interes? rozmowa z wami nie ma sensu. Ludzie widzą fakty. Kasacja wyroku US. Brak wierzycieli. Oddalenie upadłości. Syndyk nie ma wstępu do firmy. No i złoto na horyzoncie. Sklepy w galeriach mają się dobrze. Wystarczy poczytać na gowork. To są fakty z ESPI, a nie jakieś duperele o "tonięciu" . Jeśli masz jakieś fakty to je napisz. Wszystko inne będzie brane jak rozpacz z powodu braku akcji.
Dokładnie, ja już 216% mam dzisiaj i sprzedałem połowę akcji czyli zwróciło mi się to co włożyłem i jeszcze ponad 100% zarobiłem, resztę trzymam na lepsze poziomy bo podejrzewam ze do 3 zł pójdzie bez większego problemu, a w dłuższym terminie nawet na 10 zł może wrócić.
Timotyferis ale po co się przejmujesz jakimś kaktusem czy inymi... I tak nikogo nie obchodzi stan firmy, ważne że rośnie i konto puchnie. A jak dojdzie do 10 to można przejść na emeryturę i bajeczka :)
Piotrowscy kupują SAMI od SIEBIE. To żadna nowość. Rubicon z Briju ma za to sprawe w warszawskim Sądzie i postawione zarzuty. Za manipulację kursem z 2017 roku. Zasadniczo MANIPULACJĘ to mają wpisaną w kod DNA.
Dnia 2021-03-11 o godz. 04:48 ~Kaktus napisał(a): > Piotrowscy kupują SAMI od SIEBIE. To żadna nowość. Rubicon z Briju ma za to sprawe w warszawskim Sądzie i postawione zarzuty. Za manipulację kursem z 2017 roku. Zasadniczo MANIPULACJĘ to mają wpisaną w kod DNA.
Jeśli nawet to co z tego? Lubisz ryzyko to inwestujesz, nie lubisz to idziesz na asseco na longterm i tyle. Po co wywlekać jakieś dziwne rzeczy i oczerniać spółkę? Na tej i na każdej innej spółce zawsze będzie tak że aby jeden zarobił kilku innych musi stracić.