MARUDY, TU JAK W BAJCE WSZYSTKO STOI, A JAK STOI, TO JAKI INTERES TRZYMAĆ KASE W TAKIEJ SPÓŁCE? NO JAK KTOŚ NIE POTRAFI GRAĆ NA GPW, TO I OWSZEM TO I TAK, BO TU NIEWIELE STRACI I NIEWIELE ZYSKA, ALE CUŚ MOŻE ZYSKAĆ, LEPIEJ JAK NA LOKACIE. A JA NO CÓŻ 100 - 200- 300% ZYSKU TO JEST PIĘKNE JAK DLA MNIE. ALE TO PREZES ZARZADZA ASSECO, A GDYBY CHCIAŁ TO 300% BY MIAŁ, ALE NIE CHCE, MOŻE KIEDYŚ MU SIĘ ZECHCE???
Dnia 2021-03-08 o godz. 13:40 ~in napisał(a): > Mazur , już takie bzdury wypisywałeś 3 lata temu przed Wezwaniem .....
Bzdury? A ty chłopcze ile lat na GPW, bo ja od samego początku. Prezes Góral zagrywa bardzo zachowawczo i je małą łyżeczka powoli. Znając co stało się z Optimus Kluski, ja to też wiem, więc rozumiem Prezesa Górala. Ale zagrał bym dynamiczniej, ale nie jestem prezesem. Też obawiał bym sie o polityczne zagrywki, gdyby wartość Asseco wzrosła do 1000 zł za akcje. W RP jest większość nieudaczników chcących jechać na plecach np. Prezesa Górala nic nie wnosząc. Ja mogę wnieść, wybicie do Asseco, wybicie technologiczne, ale Prezes Góral prowadzi spółkę, a to dorobek życia, to akurat rozumiem.
Myślę ,że jestem bardzo długo ... i wiem że tutaj kurs zależy od funduszy a nie od Góralskiego ..bo jego to nie obchodzi ... Kurs jest trzymany ..winien być min 90zł ...jest w trendzie wzrostowym .....może po wynikach które będą rekordowe !!!
Dnia 2021-03-08 o godz. 14:26 ~in napisał(a): > Myślę ,że jestem bardzo długo ... i wiem że tutaj kurs zależy od funduszy a nie od Góralskiego ..bo jego to nie obchodzi ... > Kurs jest trzymany ..winien być min 90zł ...jest w trendzie wzrostowym .....może po wynikach które będą rekordowe !!! > > To akcje dla cierpliwych ... > > Stary Dzieciaku :)
Akcje dla cierpliwych? Ty weź i książkę napisz pt: "AKCJE DLA CIERPLIWYCH" to może dorobisz się w końcu na tantiemach. Bo na akcjach jak ty podajesz Comarch to dobrze nie wygląda. Fakt że Górala to nie obchodzi, samo się kręci, ale gdyby miał stracić Asseco, to gwarantuję że obeszło by Prezesa.
jest stabilnie, w miarę, ale przy bardzo dużej kasie na informatyzację czy zus (pis) nie wymyśli, że potrzebny jest nowy system, bezpieczny system (bezpieczny dla władzy), Żak może jest pod ścianą?
Spółka jak na polskie uwarunkowania jedna z flagowych. Ale jak napisałem 10 lat temu, że zyski i lekkie wzrosty powinny zostać utrzymane po każdym wzroście, to teraz jest, a to nieznany walor na GPW no może Kęty podobnie. Spółka jest dobra, daje zarobić, i nie będę nudził o tym, co nic po tym. Mamy GPW w Warszawie, a nie NASDAQ US, spółka znakomita jak na GPW, ale są inaczej przyzwyczajeni, ci z NASDAQ i czasem nie rozumieją dla czego taka spółka tak wolno rośnie, że to Polska i Polska sprawa i taka tradycja i Polska Historia, - Jestem za, a nawet przeciw, i paranoja i "H i D i Kamieni Kupa"
Dnia 2021-03-08 o godz. 14:26 ~in napisał(a): > Myślę ,że jestem bardzo długo ... i wiem że tutaj kurs zależy od funduszy a nie od Góralskiego ..bo jego to nie obchodzi ... > Kurs jest trzymany ..winien być min 90zł ...jest w trendzie wzrostowym .....może po wynikach które będą rekordowe !!! > > To akcje dla cierpliwych ... > > Stary Dzieciaku :)
j.w.
Mazur kupuj jutro albo .....to co pisały Kobiety we Warszawie na ulicach :)
Dnia 2021-03-08 o godz. 11:50 ~MAZUR napisał(a): > MARUDY, TU JAK W BAJCE WSZYSTKO STOI, A JAK STOI, TO JAKI INTERES TRZYMAĆ KASE W TAKIEJ SPÓŁCE? NO JAK KTOŚ NIE POTRAFI GRAĆ NA GPW, TO I OWSZEM TO I TAK, BO TU NIEWIELE STRACI I NIEWIELE ZYSKA, ALE CUŚ MOŻE ZYSKAĆ, LEPIEJ JAK NA LOKACIE. A JA NO CÓŻ 100 - 200- 300% ZYSKU TO JEST PIĘKNE JAK DLA MNIE. ALE TO PREZES ZARZADZA ASSECO, A GDYBY CHCIAŁ TO 300% BY MIAŁ, ALE NIE CHCE, MOŻE KIEDYŚ MU SIĘ ZECHCE???