Myślałem że na 90 gr, ludzie troche zaczną sypać aby można było kupić,. niestety było inaczej. Dzisiaj juz nie puszczą bo 200% w jeden dzień nie mogą pokazać . widłowy by prace stracił.. Jutro może po 1.2 zł uda się dokupić. a i ta k zysk bedzie kosmiczny. Czekam z wami w PKC. A spotkamy się ponownie na S PKC przy 10 zł.
Dnia 2021-03-08 o godz. 11:15 ~Timotyferis napisał(a): > Myślałem że na 90 gr, ludzie troche zaczną sypać aby można było kupić,. niestety było inaczej. Dzisiaj juz nie puszczą bo 200% w jeden dzień nie mogą pokazać . widłowy by prace stracił.. Jutro może po 1.2 zł uda się dokupić. a i ta k zysk bedzie kosmiczny. Czekam z wami w PKC. A spotkamy się ponownie na S PKC przy 10 zł.
A to czemu ?? A jak ostatnio Mabion poszedł... to było chyba +170% czy coś tak
Witam jestem nowy i chciałem kupić te akcje.Ale widze ze się za bardzo nie da zrobiłem zlecenie przed południem i amba. Czyli co tylko PKC inaczej nie da rady ?
Wsumie zle napisałem.Ze da rade to ja wiem bardziej miałem na mysli w tej cenie. Czyli bez PKC się nie obędzie tylko ciekawe ile wyjdzie to PKC zeby nie popłynąć.