No dobra też się przyłącze w tamtych okolicach. Widzę że w arkuszu jest kilka mocniejszych zleceń . Ktoś pokazał gdzie jaka ma być cena jestem za wystawiam jutro .
No i ładnie to wygląda pierwszy dzień pomysłu i w arkuszu wisi 180 tys akcji. A ile ludzi nie śledzi bankiera nie każdy wystawił albo tak jak moje akcje które mam w xtb które nie widać w arkuszu . Więc nie anulujcie zleceń zobaczymy co się uzbiera do końca tygodnia podbijamy temat .
Witam, Wystawiłem swoje po 100 na cały tydzień - zobaczymy ilu nas jest. Przy innych tematach proponowałem spotkanie wiosną - może być u mnie w lesie na działce. Spoko może być ze 30 osób. Nie ma to jak rozmowa na żywo. Ode mnie do Ropczyc jest 3h drogi czyli 200 km. Pozdrawiam ZENEK
nie bawcie się w wystawianie zleceń - tylko trza się organizować - ten, kto ma najwięcej akcji - powinien koordynować sprawę, bo ma najwięcej do stracenia. Ja chętnie się dołączę, ale mam w okolicy 1 tysiąca, a pewnie są osoby o mają i 100 tys. więc one powinny działać i to już!!!!
Niestety obawiam się, tak podejrzewam, że najwięcej z drobnych jest w posiadaniu spokrewnionych ciotek, matek, żon, braci itp. tak więc czy zbierzemy 10 % by osiągnąć sukces? Jeżleli wszyscy zainteresowani zarejestrowali by się na walne i zagłosowali przeciw to to ma sen, jeżeli się okaże, że połowa sprawę zlekcewarzy to jest problem. Pytanie czy fundusz jakiś jeszcze akcji nie posiada? Dawno nie byłem na walnym ale z chęcią wsiądę w pendolino i pojadę, jak reszta?
Ja osobiście ma za mało żeby coś organizować więc czekam na konkretną propozycje e-maila żeby można było się zgłosić. Jestem w stanie zarejestrować się na walne i przyjechać lubię takie wycieczki chciałbym to zobaczymy mam niedaleko. Ewentualne można dać upoważnienie to kwestia wypisania papierka zresztą to ogłaszając walne spółka wszystko określi a nawet powinien być na ich stronie stosowny druk do upoważnienia. Naprawdę wiele to nie kosztuje rejestracja to jeden telefon i 30 zł. Osobiście jeśli delisting by przeszedł i oczywiście będzie zaskarżony to jeden w stanie solidarnie dorzucić się do kosztów sądowych proporcjonalnie do liczby akcji. Czekam jak ktoś konkretny się tego podejmie. Nawet jakoś tam kondatk do osoby która już przebrnęła przez kilka takich sporów jest. Trzeba kogoś kto się podejmie i potem już wszystko pójdzie. Nie sądzę żeby mieli za wiele na ciotki i innych słupów. Myślę że będą też osoby które nie czytają bankiera nie zajmują się tak na codzien w patrzenie w kurs a mają sporo akcji i będą na walnym.
Swoją drogą wystawianie w arkuszu to osobna sprawa niech sobie tam będą w niczym to nie przeszkadza ale chleba z wystawiania tam akcji nie będzie najważniejsze jest zebranie tych wszystkich niezdecydowanych drobnych marudnych zniechęconych do chociażby dania upoważnienia .