Ja osobiście ma za mało żeby coś organizować więc czekam na konkretną propozycje e-maila żeby można było się zgłosić. Jestem w stanie zarejestrować się na walne i przyjechać lubię takie wycieczki chciałbym to zobaczymy mam niedaleko. Ewentualne można dać upoważnienie to kwestia wypisania papierka zresztą to ogłaszając walne spółka wszystko określi a nawet powinien być na ich stronie stosowny druk do upoważnienia. Naprawdę wiele to nie kosztuje rejestracja to jeden telefon i 30 zł. Osobiście jeśli delisting by przeszedł i oczywiście będzie zaskarżony to jeden w stanie solidarnie dorzucić się do kosztów sądowych proporcjonalnie do liczby akcji. Czekam jak ktoś konkretny się tego podejmie. Nawet jakoś tam kondatk do osoby która już przebrnęła przez kilka takich sporów jest. Trzeba kogoś kto się podejmie i potem już wszystko pójdzie. Nie sądzę żeby mieli za wiele na ciotki i innych słupów. Myślę że będą też osoby które nie czytają bankiera nie zajmują się tak na codzien w patrzenie w kurs a mają sporo akcji i będą na walnym.