Wystarczy spojrzeć na na obroty. W okolicach 1 marca 2017 zebranych zostały prawie 4 mln akcji po cenach 8-10 zł. Od tamtego czasu oboroty nie zbliżyły się nawet troszkę do takich ilości. Akcje spokojnie czekają na swój czas :) a ten nadchodzi małymi kroczkami.
W poniedziałek otwarcie na 1zl. Za dużo osób wie juz co się dzieje. Po 1 zł jeszcze dobrać można i sprzedać po 5-10 zł.... Kapitalizacja to 3mln. A cena 6kg złota to 500mln!!! I jeszcze w urzędzie skarbowym czeka 100 mln !!! Na trzeźwo nie trzeba tlumaczyc
Mowile ze w pon bedzie otwarcie na 1 zzl. Znam te scenariusze. Na 2 zl pojawi sie podaz ktora pieknie bedzie zbierana do okolo 90 gr. Apozniej jazda na 6-10 zl...
Dnia 2021-03-08 o godz. 16:03 ~Timotyferis napisał(a): > Mowile ze w pon bedzie otwarcie na 1 zzl. Znam te scenariusze. Na 2 zl pojawi sie podaz ktora pieknie bedzie zbierana do okolo 90 gr. Apozniej jazda na 6-10 zl...
Minęło kilka dni i wygląda na to, że bliżej ci do trolla wzrostowego niż do Timothy Ferriss ( chyba, że on też był lub jest trollem wzrostowym a ja nie doczytałem ... ).
Idealnie się wpisał mój scenariusz. Od 1,25 po wystrzale akcje zbierane były do 70 gr. :) teraz już mokre gacie oddały akcje i lecimy dalej. Nie możesz mie nazywać trolem wzrostowym bo ja podaję same fakty. Oddalenie upadłości. Syndyk nie wejdzie do spółki. Kasacja wyroku. Złoto w Kirgistanie. VAT nieprawomocny. To są fakty z ostatnich espi. Więc nie mogę być trole gdyż mówię jak jest. Każdy kto coś mówi bez argumentów to dopiero trol. Czyli np. Ty.
Pozdrawiam trzeźwo myślących.
Nie wypisuj głupich teorii Tymotyleniuch Piotrowski. Wam już nikt nie wierzy. W kasie siana nie ma. Wielbłądy wyzdychały, dywany nie chcą latać, lampa alladyna zepsuta, hasło do Sezamu zapomniane zresztą sam Sezam pusty. Nawet ręczniki nie chcą się 4 konuskom kręcić na głowach. Tylko niezmordowany Trynkiewicz sprząta po sąsiedzku 4 wolne cele. I weź tu Panie inwestój.
Nie wypisuj głupich teorii Tymotyleniuch Piotrowski. Wam już nikt nie wierzy. W kasie siana nie ma. Wielbłądy wyzdychały, dywany nie chcą latać, lampa alladyna zepsuta, hasło do Sezamu zapomniane zresztą sam Sezam pusty. Nawet ręczniki nie chcą się 4 konuskom kręcić na głowach. Tylko niezmordowany Trynkiewicz sprząta po sąsiedzku 4 wolne cele. Marzyciele z Gniezna trafią wreszcie gdzie ich miejsce.