• No to mamy ESPI :)) Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Każdy sobie poczyta , ja mam do TakTaka taką prośbe ;)))) Ty mówisz że
    5 lat tu czytasz. :))) Weż no mi coż ludzliego linknij o  Systemu NeuronLink. Bo mi google cos o systemie nerwowym wywala/// (???). Najwyższy czas zię ogarnąc w czym poza dronami ta spółka robi ...
    Proszę, bo a tą stronę BHX to ja nie chce nawet patrzeć. Dla mnie to koszmar jakiś ta strona....
  • Re: No to mamy ESPI :)) Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Jak ktoś inny coś ma o systemie neuronlonk to please, bo akurat mam moment na relaksa to sobie poczytam :)))
  • Re: No to mamy ESPI :)) Autor: leo_nidas [93.176.206.*]
    Nie wiem czy to dobry kierunek ale jest coś takiego - https://en.wikipedia.org/wiki/Neurochip
    Może to coś w tym stylu....
  • Re: No to mamy ESPI :)) Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Jejuuuu
  • Re: No to mamy ESPI :)) Autor: leo_nidas [93.176.206.*]
    Strona BHX paskudna, ma chyba sto lat ale chyba było coś o nowej. Może tam będzie o tym Neuronie.
  • My też lecimy Autor: ~taktak [89.79.119.*]
    Droga Owco, wszystko logiczne. Prezes sprzedaje stare graty, czyli te reduktory i inne wspólnie ze starym dystrybutorem, którym już raz nie udała mu się sprzedaż :D:D
    Dołożył do tego drony, które mają stronkę sprzedażową w Spartakusie... ale czy ten Spartakus coś sprzedaje realnie? Ich by trzeba sprawdzić.
    Teraz przerzucił część produkcji części dronów do Binary, jeżeli oczywiści coś w ogóle było w Spartakusie produkowane więcej niż prototypy.
    Ten Neuronlink to znalazłem w jakimś naukowym opisie, zrobionym przez.... Chińczyków!! To po prostu jakiś łącznik miedzy chipami w sieci neuronowej (prościzna ;)). https://ieeexplore.ieee.org/abstract/document/9144641 Używają go do rozpoznawania obrazu twarzy (wiadomo Chinole) i takich innych.
    Przypuszczam, że takiej samej sieci i programów używa prezes do zrobienia sztucznej inteligencji swoim dronom (komputem poprawia mi na wronom !!), które mają lepiej od operatora wiedzieć do kogo lecą, którędy, z czym, a i do klienta yntligentnie zagają coś.
    Najlepsze w tym wszystkim jest to napomknięcie o nadzorze fotovoltaiki i wiatraków. Jeśli faktycznie w to się wbili to złota kasa. Te ich drony będą latać doglądać i robić ekspertyzy, a za ekspertyzy zawsze największa kasa. Wlezienie na taki wiatrak to kupa hajsu, bo taterniki sporo sobie życzą, a dron się nie boi i poleci, gdzie mu prezes każe, jedynie za części zamienne i trochę oleju z frytek.
    Więc my też lecimy :)) (mam nadzieję)
  • Re: My też lecimy Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Drogi TakTaku. Twoja ekspertyza jest doskonała. Wiedziałam że mogę na Ciebie liczyć. Dziękuję. Życzę dobrej nocy i wypoczynku w weekend. I zdrowia :)
  • Re: My też lecimy Autor: ~Boleń [109.233.88.*]
    Obawiam się że w poniedziałek wbijamy 2.
  • Re: My też lecimy Autor: ~taktak [89.79.119.*]
    Trudno powiedzieć. Ktoś kto kupuje robi to nieregularnie. Natomiast dobre kierunki rozwoju firmy to na razie jedynie słowa prezesa. Więc nie łatwo coś teraz przewidzieć. Czekamy na inwestora. Potem trzeba sprzedać przed pierwszym wypadkiem drona.... a potem odkupić i czekać na przeniesienie na główny parkiet.
  • Re: My też lecimy Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Scenariusz też mi się podoba! Taki prosty i piękne zakończenie :) Czekam na Hollywood!
  • Robią Was w balona Re: My też lecimy Autor: ~Buhaha [209.58.188.*]
    Oczom nie wierzę! I tu też expert Ca$hycki vel Sheep & co pompuje

To zdecydowanie nie jest dobry omen
  • Re: Robią Was w balona Re: My też lecimy Autor: ~Bolen [109.233.88.*]
    Już niedługo skończą się tanie akcje , ewidentnie szykuje się gra pod coś grubszego.
  • Re: Robią Was w balona Re: My też lecimy Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Aleś walnął. Kulą w płot. Ja i nie ten portfel i nie to doświadczenie. W zasadzie to może komplement?
    Buahaha ,jiahaha :))))) Chcesz mnie rozgryźć ????? Hiijabuahahahahaha :)))))))))))))
    Ale będzie skowyt w poniedziałek tych bez akcji.
  • Re: Robią Was w balona Re: My też lecimy Autor: leo_nidas [93.176.206.*]
    Ja mam trochę. Teraz myślę że jednak za mało.
    Mówisz że będziemy walić do sufitu? AT tu wysokooooo :))) oki oki :) pod 2 już prawie było:)
    A teraz nikt tanio skóry nie sprzeda. jeszcze możemy spodziewać się komunikatu o przekroczeniu progu
[x]
BINARY 21,01% 3,34 2025-11-04 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.