No to ładna bitwa się szykuje.
Każdy mądry chciałby kupić jeszcze po 2,5 nim winda na 7 będzie. Wystarczy ze zrozumieniem przeczytać komunikat spółki aby wiedzieć, ze dobra transakcje ogłosili - choć komunikacyjnie faktycznie dali ciała, nie tłumacząc o co chodzi. Wiec zdaje się mamy zabawę, kto kupi taniej nim będzie kolejne wybicie. Fajnie. Zdrowo się robi na kursie PMPG. Można zarobić nie tylko na wzroście ale i korekcie. To 2,5 czy 7 - co szybciej?
przestańcie już marudzić jak rosło po 20% to wszyscy piali z zachwytu jak się korekci co jest zdrowe (!!!) to marudzenie cierpliwości albo jak ktoś chce niech sprzeda albo kupi
Skup z rynku trwa. Patrzcie, tacy głupi i kupiuja po 4,60. Roman, oczywiście, ze ten, który przeczytał komunikat ze zrozumieniem wie, ze oni tych akcji nie wycenili na 2,50. ;)
Nie wiem czy dobrze zrobiłem ale prawie 4 tyś wczoraj dobralem między 4,2-4,3 .Jesli w te akcje wejdzie jakis fundusz to dobrze A jak chinczyki to nawet lepiej
Car choć na giełdzie nigdy pewności nie ma to raczej zrobiłeś dobrze zobacz, po prawej stronie nie ma co kupić w rozsądnej cenie z zasięgów wychodzi następny przystanek powyżej 9 złotych
Pisałem w środę , że będą sprzedawać akcję Ci którzy źle odczytają komunikat, bo nie każdy inwestor zagąda na strone Pmpg, z tego co widać, wszystko wraca do normy :-)
myśle, ze Chińczykom. Mnie dziwilo trochę, ze może być nowa emisja dla Chiczykow i ze prezes rozwodni kapitał i swoje udziały. A ta może sprzedać im 850k akcji. i wtedy zrobić już mniejsza emisje. Poza tym wczoraj przyszło mi do głowy, ze nowa emisje musi zatwierdzić WZA. Czyli dokapitalizowanie byłoby możliwe najwcześniej gdzieś w lipcu. A tak 5mln mogłoby trafić do spółki wcześnie. Bo WZA upoważniło zarząd do odsprzedaży nabywanych akcji,
P.s. Tez kupowałem wczoraj i przedwczoraj, na kilka rachunków,
Myślę, ze dla chińczyków i bez nowej emisji, to najlepsza opcja dla Nas. Tylko sie zastanawiam, czy to nie bedzie za mała porcja dla nich.
Też dokupiłem, ale niestety ze średnią ok 5,4 zł
Mam taką nadzieje :-)
Patrzcie jakie obroty robią na śmieciowych spółkach z Nc robią, np. dzisiaj na Devoranie, wiadomo ze tam chca na maksa drobnych wrobic, a tutaj smiech na sali.