• 7 v. 2,5 Autor: ~Roman [51.161.66.*]
    No to ładna bitwa się szykuje.
    Każdy mądry chciałby kupić jeszcze po 2,5 nim winda na 7 będzie. Wystarczy ze zrozumieniem przeczytać komunikat spółki aby wiedzieć, ze dobra transakcje ogłosili - choć komunikacyjnie faktycznie dali ciała, nie tłumacząc o co chodzi. Wiec zdaje się mamy zabawę, kto kupi taniej nim będzie kolejne wybicie. Fajnie. Zdrowo się robi na kursie PMPG. Można zarobić nie tylko na wzroście ale i korekcie. To 2,5 czy 7 - co szybciej?
  • Re: 7 v. 2,5 Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    przecież po to była podbitka na 6 żeby znaleźć jelenia na 2,50, że niby kurs po 5 a my tanio oferujemy akcje stary numer Liska

ten człowiek już nigdy się nie nawróci
    kto pamięta jak spółkę wartą ok 1 mln sprzedał dla PMPG za 12 baniek
  • Re: 7 v. 2,5 Autor: ~student [89.64.57.*]
    przestańcie już marudzić
    jak rosło po 20% to wszyscy piali z zachwytu
    jak się korekci co jest zdrowe (!!!) to marudzenie
    cierpliwości
    albo jak ktoś chce niech sprzeda albo kupi
  • Re: 7 v. 2,5 Autor: ~Dedalus [109.40.240.*]
    link 

Skup z rynku trwa. Patrzcie, tacy głupi i kupiuja po 4,60.
    Roman, oczywiście, ze ten, który przeczytał komunikat ze zrozumieniem wie, ze oni tych akcji nie wycenili na 2,50. ;)
  • Re: 7 v. 2,5 Autor: ~Car [31.0.83.*]
    Nie wiem czy dobrze zrobiłem ale prawie 4 tyś wczoraj dobralem między 4,2-4,3 .Jesli w te akcje wejdzie jakis fundusz to dobrze A jak chinczyki to nawet lepiej
  • Re: 7 v. 2,5 Autor: ~makler [88.199.172.*]
    Car
    choć na giełdzie nigdy pewności nie ma to raczej zrobiłeś dobrze
    zobacz, po prawej stronie nie ma co kupić w rozsądnej cenie
    z zasięgów wychodzi następny przystanek powyżej 9 złotych
  • Re: 7 v. 2,5 Autor: ~InwestorGpw [37.225.57.*]
    Pisałem w środę , że będą sprzedawać akcję Ci którzy źle odczytają komunikat, bo nie każdy inwestor zagąda na strone Pmpg, z tego co widać, wszystko wraca do normy :-)
  • Re: 7 v. 2,5 Autor: ~Car [31.0.83.*]
    Generalne Jak pisał dedaldus to bardzo dobre.pytanie komu opchna te akcje ?
    myśle, ze Chińczykom. Mnie dziwilo trochę, ze może być nowa emisja dla Chiczykow i ze prezes rozwodni kapitał i swoje udziały. A ta może sprzedać im 850k akcji. i wtedy zrobić już mniejsza emisje. Poza tym wczoraj przyszło mi do głowy, ze nowa emisje musi zatwierdzić WZA. Czyli dokapitalizowanie byłoby możliwe najwcześniej gdzieś w lipcu. A tak 5mln mogłoby trafić do spółki wcześnie. Bo WZA upoważniło zarząd do odsprzedaży nabywanych akcji,

P.s. Tez kupowałem wczoraj i przedwczoraj, na kilka rachunków,
    Myślę, ze dla chińczyków i bez nowej emisji, to najlepsza opcja dla Nas. Tylko sie zastanawiam, czy to nie bedzie za mała porcja dla nich.
    Też dokupiłem, ale niestety ze średnią ok 5,4 zł
    Może w przyszłym tygodniu i z tym zakupem będziesz na plus jak się wyjaśni o co chodzi z tym skupem. ;)
    Mam taką nadzieje :-)
    Patrzcie jakie obroty robią na śmieciowych spółkach z Nc robią, np. dzisiaj na Devoranie, wiadomo ze tam chca na maksa drobnych wrobic, a tutaj smiech na sali.
[x]
PMPG 0,47% 2,15 2025-09-19 09:27:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.