Troche spanikowałem , przyznaje się , ale jak mawiał mój kolega z bardzo rozwinietego rynku europejskiego : " If you panic , panic first "
Spękałem wczoraj i połowe wywalilem MLSS po 4,20 , i dzisiaj reszte po 3,73 i wywaliłem wszytkie nowalijki z biotechu itp najbardziej było mi szkoda BCRX ale jeszcze go odkupie .
Nie wiem co bedzie dalej ale wole odkupic po 4,50 za kilka dni niz teraz patrzec czy to nie poleci dalej. Jak ucieknie do góru godzę sie z utratą czesci zysków ale chyba pozycja po przeliczeniu na PLN chwilowo mnie przerosła . A tak prze pare dni bede patrzył ile mam teraz cashu po czym nie wytrzymam i odkupie MLSS :-)
Na szczęscie tam jest płynność , jak podbierałem MLSS w zeszłym roku to przez 2 dni miałem 10% volumenu a teraz mamy juz tam porzadne obroty i moj pakiet był bez wiekszego wpływu na kurs akcji.
Niezła średnia przy wyjściu - pewnie odkupisz taniej, gratulacje. Ale mam nadzieję, że to nie będzie dużo taniej - na razie na tle rynku Milestone w USA calkiem dobrze. A u nas? No cóż, jutro znowu kupię kilka albo kilkanaście akcji - są szanse na wzrosty :-)
Dnia 2021-03-04 o godz. 21:17 ~aaa napisał(a): > Daj spasc MMD troche to odbiore ta podaz .
Jak będą wystawiać po 12-13 czy niżej to nie będę się z nimi kopał -nie tknę tych akcji. Ale po 14,5 czy wyżej mogę tradycyjnie kupić symbolicznie. Niech rośnie. Może wyższe poziomy przyciągną uwagę ludzi do spółki?
Dziwię się, że ktokolwiek próbuje sprzedawać paręset sztuk widząc kompletny brak popytu, ale to sprawa każdego z nas.
Dzisiaj ktoś może pocisnąć w dół , podążając za stanami . Bo na tych poziomach nie ma niezarobionych. Więc pozwoliłbym spaść do 8-10 pln . I wtedy odebrać , po pierwsze odbierze się więcej akcji i wyczyści się sprzedającego , po drugie technicznie będzie lepiej wyglądalo dla lubiących kreski . Narysują sobie te fale i podfale i bedzie im wychodziło że czas atakować . :-)
niedługo wytrzymałem bez papieru jedną noc ;-) , zaczałem dzisiaj odbierac w zakresie 3,60 -3,67
Tak tak dokupiłem go wiecej niz miałem przed korekta ,
Papier jest super silny , po tek korekcie odpali w kierunku 5 $ , ale zanim wzrosnie jeszcze poleci bo ja nigdy ni ekupilem jeszcze MLSS w dołku korekty :-)
Ja dziś niestety przegapiłem dołek bo akurat w drodze do domu byłem, wcześniej puściłem połowę KMPH na podbitce i miałem plan zapakować dziś w dołkach MLSS i KMPH ale jak wróciłem to już kursy też wróciły :D ale co się odwlecze to nie uciecze, myślę że to nie koniec korekty jednak.