Po pierwsze-zarabiają konkret kasę
Po drugie-będą zarabiać więcej dzięki nowym kontraktom i suplementom diety
Po trzecie- chciecie się bawić w spekułe to zapraszam na Mabion albo Serinusa
moim zdaniem grubasy sprzedają pakietami po 3000 4000 wywołując panikę i kurs spada, a potem odkupują kilkakrotnie więcej małymi porcjami ja czekam na 20, 30 i więcej i to na pewno będzie tylko kwestia czasu
Ta spółka ma świetny zarząd oraz właściciela, rozwija się i sięga coraz dalej, a to dopiero początek. Sądzę, że warto im zaufać i rozsiąść się tutaj na dłużej...
Zgadza się - jednak zupełnie niepotrzebnym piachem w szprychy było podanie szacunkowych wyników za IV Q 2020 r., nie wiadomo po co i na co - nie było to przecież wymagane przepisami prawa.
Krynica Vitamin skupia się teraz na umacnianiu swojej pozycji na rynku produkcji napojów oraz dywersyfikacji geograficznej. Kluczową rolę w rozwoju firmy odgrywa ekspansja na międzynarodowe rynki.
Jest niezbitą prawdą, że Kryvita rozwija się niezwykle dynamicznie, i już nawet nie chodzi o to, by kupić jak najtaniej, ale żeby kupić jak najwięcej, ponieważ te akcje w ciągu paru zaledwie lat mają wszelkie prawdopodobieństwo osiągnąć na GPW szczyty, jakich mało której spółce tutaj się udało. Zapewne też dywidenda będzie przy tym przyrastać z każdym kolejnym rokiem. Stąd ta wielotygodniowa już, trwająca nieprzerwanie wojna o przejęcie tego, co wkrótce okaże się "złotym runem".
W roku 2000 kupiłem sto akcji LPP, płacąc za jedną niespełna 150 zł. Sprzedałem je kilkanaście lat póżniej powyżej 7200zł za każdą sztukę.
Akcje Kryvity mają duże prawdopodobieństwo powtórzenia tamtego sukcesu...