• A już myslałem Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    ze syn marnotrawny się nawrócił, błąd kombinator zawsze będzie kombinatorem
    zastanawiałem się skąd ten wzrost notowań i info chiny , YK Kajmany i co tam chcesz i od 22 stycznia przekręca sie 407 tys. szt papiera oczywiście powyżej 2,5 i nagle przy kursie 5 zeta sprzedaż akcji po 2,50 cóz za altruista pomyśli niejeden
    ale odpowiedź jest jedna jak opchnąć cos po 2,50 co kupiło się po zecie a warte jest 80 gr
    konkluzja
    do dnia znalezienia jelenia po 2,50 kurs się zrówna tyle w temacie to jakby klasyk (NIHIL NOVI)
  • Re: A już myslałem Autor: ~Dedalus [109.40.242.*]
    A ja już myślałem, ze się nie odezwiesz, ;)
    Chodz na MDG. tam moze znajdziemy wspólny język. ;) beda grane medyczne a ci maja chociaż perspektywy i jeszcze nie wzrośli o 100% . Po co Ci energię tracić tutaj. A PMPG i tak pójdzie ponad 6 zł wkrotce.
  • I już Cie lubię Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    Ja tak jakby nie mówiłem nigdy że uwaga stracicie uwaga coś ja mówię z kim macie doczynienia i trzeba byc czujnym żeby zarobić na jego kombinacjach jakby przy okazji ale nie jest to firma do jak to niektórzy mówia "inwestowania"
    to jest gość co wypija krew nie robiąc dziurki
    Ale przyznaj Dydalus , że ładnie to rozegrał , kiedys przy emiscji 7,5 mln alcji opchnął dla PKO po 2,50 gdzy było ich 107 mln to taka emisja była z 90 mln na bodaj 107 mln akcji fundusze omijaja go z daleka
    te osttnie podciagnięcie zrobiły jego słupy albo PM
  • Dedalus Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    z takich wynalazków polecam MBF jest na lepszej drodze, 2020 uporządkował i podpisali wiele umów rozstrzygnięcia lada dzień
    przez MBF IK wchodzą w różne ciekawe spółki bio i OZE
  • Re: Dedalus Autor: ~Dedalus [109.40.242.*]
    dzieki za propozycje, ale muszę podziękować. nie biorę już spółek z NC. ;) Mam jeszcze Jujubee, ale to już koniec, Twoja spółka ma potencjał być może, nie wątpię. Ale mam takie postanowienie, ze tylko GPW na jakiś czas. Miałem 150% na Aquatech i wszystko wyparowało. Myślałem, ze to niemożliwe, żeby zrobić taki przekręt, ale jednak. Po tym doświadczeniu spalrzylem się ostatecznie, kiedyś jeszcze bylo PMI. ;) nie zaprzeczę, na GPW tez sa walki i to duże, ale tam można takie cyrki z księgarni robić jakich tu sie nie da aż tak jawnie. A wiec pozostanę przy tym co mam. Bo wciąż wierze jeszcze w MRC i nie rozumiem dlaczego ta spolka jest tak wyceniana. A spekulacyjnie właśnie MDG i Trakcja pod budowę CPL.
  • MRC Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    mam wrażenie że to przesunięcie publikacji raportu ma związek ze słabszymi wynikami w IVQ 2020 niż IIIQ i będzie zjazd chociaż juz ta wycena wydaje sie byc smiesznie niska ale był ogromny wzrost i duża kasa dłużej się realizuje
[x]
PMPG 0,29% 1,70 2026-03-31 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.