• mówiłem kupujcie Mabion Autor: ~fatffara [31.6.159.*]
    kto mnie posłuchał jest bogaty, niektórzy mnie krytykowali i kupowali smiecia harpera
  • Re: mówiłem kupujcie Mabion Autor: ~fati [31.6.159.*]
    i co Xxx jak zwykle miałem jednak racje
  • Re: mówiłem kupujcie Mabion Autor: ~jw [31.6.159.*]
    oj tylko mabionek da szczescie drobnicy, cyganka prawde Ci powie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.206.244.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~fati [31.6.159.*]
    każdy ma swoją we krwi zaradność i robi co uważa, ja na starosc postanowiłem umilić sobie życie i sprzedać część kupionych akcji Mabion sprzedałem pakiet po 90 zł i już wczoraj zamówiłem Tucson w zamian za starego szwabskiego golfa którego ciągle naprawiałem, Wam też życzę nowych wozów i dużych zarobków.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Zator [188.146.231.*]
    Oj fati niedawno opowiadałeś bajki jak to Harpera sprzedales zarabiając pół miliona, potem że wtopiłeś kupując po 16,60 nie,sprzedając do dzisiaj, teraz kleisz kejna smutna bajkę jakobys starym golfem jeździł, co jeszcze zabawnego wymyślisz oszuście i pokrętny kuamco?
    widzisz zator i to prawda i tamto prawda, mam nadzieję że chyba mi nie zazdrościsz bo Ty pewnie zarabiasz lepiej szczególnie na Budimexie, pozdrawiam
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Zator [188.146.231.*]
    Czy lepiej nie wiem stabilniej na pewno, szkoda tylko że forum przez takim oszolomow straciło na wiarygodności. Nigdy tu nie było wzorcowo ale od zeszłego roku poziom merytoryki zlazl zdzrzewa i siedzi w kopalni. Zapewne powodemlatwa kasa na nowych co zeszli z kont na giełdę i łatwo i h dymac, ale mimo wszystko tak źle nigdy nie bylo
    to prawda że na forum jest dużo ludzi którzy nie grzeszą kulturą a pojecie o giełdzie maja mizerne, wielu naganiaczy i trolli myśli że swoim pisaniem cos osiagnie i przez to cos zarobi. Ja tez przez kilka ostatnich lat miałem same straty gdy inni zarabiali, dopiero poszcześcło mi sie na w ub roku na harperze , borucie i teraz na mabionie, Małe pakiety tych spółek jeszcze posiadam a harper -a nawet dokupiłem jeszcze, Co zator sądzisz o harperze kurs odbił od wsparcia na 11,5 i co dalej, kiszona czy moze pójdzie w jakimś kierunku.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~zator [77.111.245.*]
    długofalowo harper nie jest techniczny - wyjście z płrocznego trójkata ze wsparciem na 12 dołem po ostatnim raporcie świadczyłoby o braku perspektyw lub szukanem kolejnego doła do wsparcia ale ... przecza temu fundamenty, tutaj z miesiąca na miesiąc znacząco poprawia sie rentowność spółki, rok do roku rośnie EBITDA która jest wiarygodniejsza niż cena zysk a kursem miota spekuła.
    Jedynie krótkoterminowo At spisuje się znakomicie - na interwałach 2H i 4H widac wyraźnie kiedy wyjść - poprzedni raport AT kazała wyjść juz 28 grudnia, teraz 24 lutego - z czego skorzystałem "częścia grającą" - niestety ostatni raport mimo że słaby to skala spadku to żenua - dojście do wsparcia z półrocznym miotaniem leszczy to ewidentna gra spekulanta i raczej po mojemu długofalowa strategia.
    Po przydługim wstepie - mysle że będzie wybicie - niże raczej nie spadnie, kwestia czy będzie mocne czy słabe nie wiem - jak kiedys wspomniałem gram tu i teraz więc patrzam na kurs i At - kiedy pojawia sie znak stawiam Stop lossa z limitem i czekam, korygując jedynie - fibonaci tez nie kłamie ;)
    Tym razem przed raportem obstawiam wzrost i ostatni raport mocno dodatni a więc ostatecznie stabilizace na wyższym poziomie - niemniej trudno szacować a patrząc na skale poprzednich "przechyłów" stawiam ostroznie na skokw okolica 20 zł i stabilizacje na 15-17 zł choć technicznie patrząc na GLC powinno tu być z palcem w nosie 24-26 zł ...
    GLC jest jednak mocniejszą i stabilniejszą spółką ma mniejsze zadłużenie, nie znam się dobrze na AT ale liczę na powolny wzrost kursu na hrp, ja stawiam na widełki 15-18 zł nie wierze w mocniejszy wzrost kursu do kolejnego raportu. Natomiast liczę na wzrost kursu Mabion po małej korekcie i powrót w okolice 80-90 zł.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Lolek [77.111.246.*]
    Zator a jakie parametry dla EMA ustawiasz ? i dla innych wskażników
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~zator [188.146.102.*]
    Stoch RSi (21 RSi/15 stoch) smoth K5/D3 - wyznacza punkty przełomu - podstawowy wskaźnik
    Normalizowany MACD 12/26/9 (jest bardziej czuły i ostrzej wyznacza istotne punkty) - wyznacza trend (mniej wiecej dla 2-3 cykli RSI) plus potwierdza sygnały ze Stocha RSI
    RSi Volume na 15 minutowym interwale jako podstawowa rozdzielczość - wyznacza trend nadrzędny wolumenem
    plus zmodyfikowany Bollinger Stoch RSi - jako strategia pomocnicza
    Wszystko pracuje głównie na interwale 2H - jest najbardziej miarodajny przy dość dużych zmianach.
    punkty przełomu po dużych skokach potwierdzam na 4H.
    Na Budimeksie przykładowo pracuje na 4H i D a na walutach na cyklach 3/5/15 minutowych.

Przy longtermach Renko ;)

• Re: mówiłem kupujcie Mabion Autor: ~jw [31.6.158.*]
    MABION PLUS 16% A TU NIC I TAK BEDZIE DO KOLEJNEGO RAPORTU
  • Re: mówiłem kupujcie Mabion Autor: antykolaborant [83.23.81.*]
    allegro też poszło dwa razy ponad 95zeta i co straciłem kupe kasy bo miało być w/g agniesi 200 sprzedawajcie jak najwyżej i uciekajcie
  • Re: mówiłem kupujcie Mabion Autor: ~fatffara [31.6.158.*]
    ludzie tracą kase na harper bo woda paruje z chusteczek a MABION plus 20% i 87,40 - trzeba zawsze grać z trendem niestety
  • Re: mówiłem kupujcie Mabion Autor: ~jw [31.6.158.*]
    KRAKCHEMIA JEST TANIA
[x]
HARPER -2,69% 5,06 2026-05-14 16:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.