długofalowo harper nie jest techniczny - wyjście z płrocznego trójkata ze wsparciem na 12 dołem po ostatnim raporcie świadczyłoby o braku perspektyw lub szukanem kolejnego doła do wsparcia ale ... przecza temu fundamenty, tutaj z miesiąca na miesiąc znacząco poprawia sie rentowność spółki, rok do roku rośnie EBITDA która jest wiarygodniejsza niż cena zysk a kursem miota spekuła.
Jedynie krótkoterminowo At spisuje się znakomicie - na interwałach 2H i 4H widac wyraźnie kiedy wyjść - poprzedni raport AT kazała wyjść juz 28 grudnia, teraz 24 lutego - z czego skorzystałem "częścia grającą" - niestety ostatni raport mimo że słaby to skala spadku to żenua - dojście do wsparcia z półrocznym miotaniem leszczy to ewidentna gra spekulanta i raczej po mojemu długofalowa strategia.
Po przydługim wstepie - mysle że będzie wybicie - niże raczej nie spadnie, kwestia czy będzie mocne czy słabe nie wiem - jak kiedys wspomniałem gram tu i teraz więc patrzam na kurs i At - kiedy pojawia sie znak stawiam Stop lossa z limitem i czekam, korygując jedynie - fibonaci tez nie kłamie ;)
Tym razem przed raportem obstawiam wzrost i ostatni raport mocno dodatni a więc ostatecznie stabilizace na wyższym poziomie - niemniej trudno szacować a patrząc na skale poprzednich "przechyłów" stawiam ostroznie na skokw okolica 20 zł i stabilizacje na 15-17 zł choć technicznie patrząc na GLC powinno tu być z palcem w nosie 24-26 zł ...