• Jednak się da Gambit:) Autor: ~Jacobb [188.147.72.*]
    Śmiałeś się z Lesera jak zapytał o dodruk a tu skur...ny jednak narysowali trochę więcej kartek:) Nasza bananowa wszystko potrafi. Dzisiaj oficjalnie dotarło do mnie ,że tam gdzie łapska wpycha Styczeń tam zawsze smród zostaje. Może akurat tutaj na Inwestycjach nie ma tragedii ale tak czy siak niesmak pozostaje. Oby szybko chłopaki z Gamedust pokazali na co ich stać!
  • Re: Jednak się da Gambit:) Autor: ~Jacobb [188.147.72.*]
    Mam 527k laurek i grzecznie poczekam na rozwój tej spółki:)
  • Re: Jednak się da Gambit:) Autor: ~Gambit [185.66.71.*]
    Nie, nie śmiałem. Tylko zapytałem. Fakt na tym polu zostałem niemile zaskoczony aczkolwiek pisałem ze tutaj nie wchodzę na grubo bo jest to zbyt ryzykowna spółka ale mogąca dać dobra stopę zwrotu w szybkim czasie. Dalej podtrzymuje ze dodruk jest do przyjęcia aczkolwiek to ze styczeń to drugi don patro to chyba każdy wie. Teraz natomiast jestem pewny ze prędzej czy później pompa na więcej niż 1 zł będzie. Nie wiem czy nie wcześniej niż myślimy. Patrząc na schemat jaki stosowali ci panowie na innych spółkach to można przypuszczać ale podkreślam można i to nie jest żadna rekomendacja zakupu czy sprzedaży tylko takie samo luźne myślenie jak wtedy kiedy pisałem ze akcje ma tez górski, ze tutaj będzie w niedługim czasie kilka informacji o akcjach dla pana g kurs pójdzie b. wysoko i zacznie się golenie do kości z baza gdzieś na 40-50 gr i stagnacja aż do jakiejś premiery. Mnie się nie spieszy ale jak będzie okazja do wyjścia wysoko to nawet się nie zawaham. Nie mam dużo wiec przy dużych obrotach was na pewno nie zasypie.
  • Re: Jednak się da Gambit:) Autor: leser1 [91.233.250.*]
    Ciekawy początek roku, przegrywam 3:0
    Wiszę już na Medicofarmie, Avatrixie i GameDust :-)
    Ciekawe gdzie uda się najszybciej zarobić :-/
  • Re: Jednak się da Gambit:) Autor: ~Gambit [185.66.71.*]
    Fajnie ze chociaż piszesz otwarcie ze jak na razie średnie inwestycje masz z panem styczniem. Ta spółka jest inna niż tamte 2 bo tutaj kurs nie rósł pod game dust tylko pod friza a później nastąpiła ostra cofka. Ale pod tego friza tez nie za wiele urosło bo głównym impulsem który kreował kursem był wykup akcji. Ta spółka krótko mówiąc nie była jeszcze porządnie ,,grzana’’. Ile urosło przed przejęciem avatrix a ile inbook? Tamte spółki miały z czego lecieć bo po emisji tam kapitalizację były w przypadku avatrix spore (dlatego spadł tylko trochę) a w przypadku inbook jakaś kosmiczna. Tutaj mamy na dzień dzisiejszy jakies 60 mln kapitalizacji po wszystkich ruchach na akcjach, wiec stosunkowo niewiele. Teraz tylko trzeba być cierpliwym iiec rękę na pulsie.
  • Re: Jednak się da Gambit:) Autor: agent_cooper [46.169.159.*]
    Dnia 2021-03-01 o godz. 22:59 leser1 napisał(a):
    > Ciekawy początek roku, przegrywam 3:0
    > > Wiszę już na Medicofarmie, Avatrixie i GameDust :-)
    > > Ciekawe gdzie uda się najszybciej zarobić :-/

Czasami trzeba oddać trochę pola, żeby później wiele zyskać.
[x]
GAMEDUST -3,50% 0,07 2025-10-30 14:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.