Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,42 zł , zmiana od tamtej pory: -83,49%

Re: Jednak się da Gambit:)

Nie, nie śmiałem. Tylko zapytałem. Fakt na tym polu zostałem niemile zaskoczony aczkolwiek pisałem ze tutaj nie wchodzę na grubo bo jest to zbyt ryzykowna spółka ale mogąca dać dobra stopę zwrotu w szybkim czasie. Dalej podtrzymuje ze dodruk jest do przyjęcia aczkolwiek to ze styczeń to drugi don patro to chyba każdy wie. Teraz natomiast jestem pewny ze prędzej czy później pompa na więcej niż 1 zł będzie. Nie wiem czy nie wcześniej niż myślimy. Patrząc na schemat jaki stosowali ci panowie na innych spółkach to można przypuszczać ale podkreślam można i to nie jest żadna rekomendacja zakupu czy sprzedaży tylko takie samo luźne myślenie jak wtedy kiedy pisałem ze akcje ma tez górski, ze tutaj będzie w niedługim czasie kilka informacji o akcjach dla pana g kurs pójdzie b. wysoko i zacznie się golenie do kości z baza gdzieś na 40-50 gr i stagnacja aż do jakiejś premiery. Mnie się nie spieszy ale jak będzie okazja do wyjścia wysoko to nawet się nie zawaham. Nie mam dużo wiec przy dużych obrotach was na pewno nie zasypie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GAMEDUST -3,50% 0,07 2025-10-30 14:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.