Jest kasa na produkcje. Czekamy na ogloszenia Hard west 2 i efekt wow. Nikt sie chyba nie spodziewal milionowych zyskow za 2020 jak nic nie bylo sprzedawane. Pracują.. kasa dla pracownikow jest. Przyjmują nowych rozwijają się. Jest ok
Ty Sam jesteś porażka. Gdzie ty do szkoły chodziłeś, porównaj 2019 i 2020 tendencja zysków jest rosnąca. Oczywiste jest że przygotowanie spółki do przejęcia i nowych inwestycji wymaga dużych nakładów, żeby osiągnąć zysk trzeba najpierw wydać proste. Oddaj po pkc i sio na inne forum. Jeśli masz co oddać...
W raporcie tak ważnym dokumencie dla KNF najważniejsza dla nas informacja to przyklepane połączenie z ice cool. Wycena 1.41 akcji cena rynkowa. I wiadomość o grupie kapitałowej i promocji projektu w. i innych gier przez influencerów. Zanim ktoś zacznie pisać o 2 mln długów. Przy wycenie icecool to długi które spółka z drobnych zapłaci. Trzymamy do końca roku tu będzie 1000%
W powiedz mi pod co wg ciebie ma rosnąć, pod rosnącą strate z roku na rok?Dopóki nie bedzie konkretów odnosnie projektu W.to nie ma co marzyc o wzrostach.Na dzien dzisiejszy firma nie rentowna,zwiększa strate z roku na rok
No chyba że masz na mysli takie wzrosty jak na easycall czy innych smieciach stycznia, co kto lubi.W mojej ocenie spolką mozna sie zainteresowac sopiero po podaniu konkretów, a wy jak macie ochote to ubierajcie sie w marzenia
Jasne masz rację :) Ty zainwestuj po premierze po 20zł. O tym Panowie pisałem. Człowiek bez mózgu. Widzę kolego że bez grosza jesteś i wyjesz wystaw np małe 40k po 1.3 na sprzedaż na chwilkę to Ci uwierzę że masz akcje. Albo podstaw coś na zakup.
No matołku nikt bo ja swojego nie oddam a ty kupisz taniej a oddasz po 1.41. Więc nic nie stracę mam czas. Jestem cierpliwy i zawsze zarabiam proste. Jak spadnie dobiorę i uśrednię więc nie wiem matołku o czym piszesz. Nie jesteś zażeniwany swoją wypowiedzią.
Dnia 2021-03-01 o godz. 16:24 eugeniusz_leszczynski napisał(a): > Mógłbyś sobie konto od tego 2006 roku założyć w końcu to ocenił bym twoją merytoryke. > > > > Dla mnie jesteś człowiekiem krzakiem i po litrze wódki nie mam tak tragicznej ortografii. Pozdro :) 6 zł w tym roku za akcje
Literek na twarz ... chylę głowę, widać kolega musiał trenować ;) .
Następny NoO "MrDodruk" się znalazł... chłopak nie pali na wszystkie. Marchewką na rynku handluj bo widać że do inwestowania mózg masz tak pofałdowany jak napompowany balonik.
Jak czytam wasze wypowiedzi to ręce opadają. Ile wy macie lat? Poziom dyskusji żenujący, argumenty jednej i drugiej strony żenujące,"prognozy" też z dupy. Weźcie przeczytajcie jakąś książkę, może jakiś spacerek zaliczcie bo serio tylko się tu kompromitujecie. ( A osoby piszące coś w stylu buahahahaha, to już w ogóle dramat.) - Kojarzą mi się z takim patusem z osiedla po siódmym wojaku. Nie pozdrawiam