• Raport ok Autor: ~Sergio [89.64.42.*]
    Jest kasa na produkcje. Czekamy na ogloszenia Hard west 2 i efekt wow. Nikt sie chyba nie spodziewal milionowych zyskow za 2020 jak nic nie bylo sprzedawane. Pracują.. kasa dla pracownikow jest. Przyjmują nowych rozwijają się. Jest ok
  • Re: Raport ok Autor: ~oli [78.8.96.*]
    Ja bym powiedział "mocno ruszyli", ale każdy nazywa jak uważa ;)
  • Re: Raport ok Autor: ~Eni [194.5.12.*]
    Ten raport to jakaś porażka...same długi...ponad 2 mln
  • Re: Raport ok Autor: ~Jan [31.0.127.*]
    Ty Sam jesteś porażka. Gdzie ty do szkoły chodziłeś, porównaj 2019 i 2020 tendencja zysków jest rosnąca. Oczywiste jest że przygotowanie spółki do przejęcia i nowych inwestycji wymaga dużych nakładów, żeby osiągnąć zysk trzeba najpierw wydać proste. Oddaj po pkc i sio na inne forum. Jeśli masz co oddać...
  • Re: Raport ok Autor: ~MójAvatrix [31.0.54.*]
    W raporcie tak ważnym dokumencie dla KNF najważniejsza dla nas informacja to przyklepane połączenie z ice cool. Wycena 1.41 akcji cena rynkowa. I wiadomość o grupie kapitałowej i promocji projektu w. i innych gier przez influencerów. Zanim ktoś zacznie pisać o 2 mln długów. Przy wycenie icecool to długi które spółka z drobnych zapłaci. Trzymamy do końca roku tu będzie 1000%
  • Re: Raport ok Autor: ~NoO [80.50.237.*]
    Nie zapominaj o dodruku
  • Re: Raport ok Autor: ~polak [46.204.16.*]
    Dodruk haha o ile wogole będzie a jak już będzie to tr akcje będą za rok lub dwa dopuszczone i to też niewiele z nich haha tak że zaklinaj i wyj dalej
    W powiedz mi pod co wg ciebie ma rosnąć, pod rosnącą strate z roku na rok?Dopóki nie bedzie konkretów odnosnie projektu W.to nie ma co marzyc o wzrostach.Na dzien dzisiejszy firma nie rentowna,zwiększa strate z roku na rok
    No chyba że masz na mysli takie wzrosty jak na easycall czy innych smieciach stycznia, co kto lubi.W mojej ocenie spolką mozna sie zainteresowac sopiero po podaniu konkretów, a wy jak macie ochote to ubierajcie sie w marzenia
    Jasne masz rację :) Ty zainwestuj po premierze po 20zł. O tym Panowie pisałem. Człowiek bez mózgu. Widzę kolego że bez grosza jesteś i wyjesz wystaw np małe 40k po 1.3 na sprzedaż na chwilkę to Ci uwierzę że masz akcje. Albo podstaw coś na zakup.
    Janku matołku tyle ci noge odpisac.Ubierajcie sie dalej w marzenia, a ja kupie wskocze tu znacznie takiej.Ciekawe kto wtedy zawyje
    No matołku nikt bo ja swojego nie oddam a ty kupisz taniej a oddasz po 1.41. Więc nic nie stracę mam czas. Jestem cierpliwy i zawsze zarabiam proste. Jak spadnie dobiorę i uśrednię więc nie wiem matołku o czym piszesz. Nie jesteś zażeniwany swoją wypowiedzią.
    Po 1.40 to bedziesz chcial sprzedac a tu taki ch.. bedzie
    Chciałbys niec dzieciaczku taki bolans na gieldzie jak ja.Jestem na gieldzie od 2006roku, a matołek to u was w rodzinie zrobil kolejnego matolka
  • Re: Raport ok Autor: eugeniusz_leszczynski [37.225.1.*]
    Mógłbyś sobie konto od tego 2006 roku założyć w końcu to ocenił bym twoją merytoryke.

Dla mnie jesteś człowiekiem krzakiem i po litrze wódki nie mam tak tragicznej ortografii. Pozdro :) 6 zł w tym roku za akcje
    Tyle ci pozostało z życia, litr wódki na pocieszenie
  • Re: Raport ok Autor: agent_cooper [46.169.159.*]
    Dnia 2021-03-01 o godz. 16:24 eugeniusz_leszczynski napisał(a):
    > Mógłbyś sobie konto od tego 2006 roku założyć w końcu to ocenił bym twoją merytoryke.
    > >
    > > Dla mnie jesteś człowiekiem krzakiem i po litrze wódki nie mam tak tragicznej ortografii. Pozdro :) 6 zł w tym roku za akcje

Literek na twarz ... chylę głowę, widać kolega musiał trenować ;) .
  • Re: Raport ok Autor: ~MójAvatrix [31.0.127.*]
    Następny NoO "MrDodruk" się znalazł... chłopak nie pali na wszystkie. Marchewką na rynku handluj bo widać że do inwestowania mózg masz tak pofałdowany jak napompowany balonik.
  • Re: Raport ok Autor: ~JanMójAvatrix [31.0.127.*]
    Trzymamy do końca roku będzie 1000% NoO po co tu piszesz kompromitujesz się. Jak spadnie dokupimy. Tak duży projekt uwieńczy sukces . Kropka
    To ch...trzymaj
    No no spij/pij dalej matołku
  • Re: Raport ok Autor: ~polak [31.60.37.*]
    ~NoO [80.50.237.*] chłopczyki widze ze mamusia internet właczyła buahha taka ameba jak ty moze tylko pospamowac i powyc buahahha
  • Re: Raport ok Autor: ~Realista [37.47.22.*]
    Rynek właśnie ocenia ten "ok" raport
  • Re: Raport ok Autor: kogucik96 [89.64.43.*]
    Jak czytam wasze wypowiedzi to ręce opadają. Ile wy macie lat? Poziom dyskusji żenujący, argumenty jednej i drugiej strony żenujące,"prognozy" też z dupy. Weźcie przeczytajcie jakąś książkę, może jakiś spacerek zaliczcie bo serio tylko się tu kompromitujecie. ( A osoby piszące coś w stylu buahahahaha, to już w ogóle dramat.) - Kojarzą mi się z takim patusem z osiedla po siódmym wojaku. Nie pozdrawiam
  • Re: Raport ok Autor: ~ameks [89.187.226.*]

tu sa dzieci słomiane
    Zero kasy kolejna wydmuszka łachu...
[x]
ICECODE -3,68% 0,18 2026-05-08 16:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.