Sheep i TakTak zasmiecaja jako jedyni forum Binary...poziom tumanow....sorki ale taka prawda....Ale co? bawcie sie tu dobrze:)..piszcie sobie do siebie.... wzajemnie .... analizujcie... chwalcie sie na wzajem:)..,pocieszajcie ha ha ha ha...poziom piaskownicy..dobranoc
Nareszcie jakiś nudny burek się odezwał. AuuuAuuuu. Inwestor prawdziwy ze krwi i kości. Do tego tak samo NieWredny jak NieKulturalny, ale znany jakiś :)) I zna się na domkach z piasku. Szkoda że źle trafił :(((
Kuźwa jak ja ci dziękuję rudy... W końcu ktoś ich dostrzegł... Dziś znów dali nowy Wątek... Dziwią się że nikt nie kupuje że niby nikt nie rozumie:) :) :) :) kalkulują :) :) :) dziwią się :) :) :) rudy jesteś wielki... Binary i spółka 2-ch analityków :) :) :)
Wygląda na to że ogół pragnie: bierz na lewo! bierz na prawo! Pociąg odjeżdża! Ale bryndza! Hahahaha znów leszczyny pełno! Owcę wyrolowalem! Wisze na 50 i czekam pół roku na rakietę. zbieranie trwa! Nie, to dystrybucja!
Kiedy wychodzisz? Po co tu siedzisz? Masz jakieś osobiste powody żeby nieustannie nap..... na Binary? Ja nie mam nic do tego ale jak śledzę twoje wątki to wyłącznie hejtujesz. Popuść tam gdzie cie ciśnie a ciśnie cię bardzo.....hej...