Miałeś rację że sięgnie 1.7x ale to jest NC i może zejść do kap 6.5mln. Nie chciałbym, żeby zeszło tyle, bo byłbym w okolicach swojej sredniej, ale jesli zejdzie do 1,5 wtedy jednak dokupię.
Spadki ponad 30% od szczytu prowokują do sprzedaży, ale niestety trzeba to przeczekać. W spółce fundamentalne nic się nie zmieniło, kapitały własne ok, 49,99 BVT perspektywy są.
Wg mnie do sypania po części pchnęła informacja o 19 udzialach w Minutor energia. Też mnie to zrazilo, ale trzymam i nie sprzedałem ani jednak akcji bo jest jeszcze temat BVT i nowych technologii.
Czas pokaże
Poprawka, spadki 43% od szczytu.
Wskaźniki mówią sprzedaj, ale wszystkie mocno schłodzone.
Nie jestem technikiem ale wydaje mi się, że jesteśmy na wsparciu w okolicach 1,80-1,90
Tak jak pisaliśmy, że będą kilkudziesięcioprocentowe ruchy w obie strony to tak jest. Trzeba zacisnąć poślady i się tym nie przejmować. Ale fakt, że jak był pierwszy wystrzał to później też zleciało 40 kilka procent. Uklepywali cenę w okolicy 1.50, później 1.80 i był kolejny wystrzał. Teraz znów ten tydzień uklepuje się ok. 1.80. Jeszcze to może trochę potrwać. Pozytywne jest to, że na tych wystrzałach wolumen jest spory, a później uklepywanie tych dołków jest na niskim wolumenie.
Dokładnie tak, wzrosty są na dużo większym wołanie, spadki po kilka tyś akcji.
Czekam na ewentualne espi no i na wystrzał wolumenu.
Jak już jeden z kolegów z forum pisał, tutaj jeszcze nie było konkretnego wolumenu w grze.
Czesc. Wg AT jestesmy ma wsparciu w okolicach 1,80 na ktorym byla ostatnia konsolidacja. Uwazam ze zgodnie z tym co piszecie - wieksze wolumeny na wzrostach mniejsze na spadkch - mowia ze to korekta choc niemala. Osobiscie chcialbym dokupic nawet w cenie 1,70-1,90 ale niestety wszystko poparkowane m.in na Synergi WorkService i 4mass.
Wciaz jednak uwazam ze wolumeny beda znacznie wieksze gdy zacznie sie prawdziwa wspinaczka kursu. Pozdrawiam