• Market Value Autor: ~malujeARKUSZpo10szt [89.79.21.*]
    Market Value mamy koło 8 mln. Niska wycena ale nie oznacza że będziemy niżej. Jeśli będzie 6.5 mln CAPU to byłoby śmiesznie ale nie jest to nierealne.

PB ledwie 0.7 Jeśli zejdzie do 0.6 tym lepiej.

Trochę niechętnie dają w niskich cenach, ale może klimat się pogorszy to ktoś sypnie.

• Re: Market Value Autor: select [185.119.210.*]
    Miałeś rację że sięgnie 1.7x ale to jest NC i może zejść do kap 6.5mln. Nie chciałbym, żeby zeszło tyle, bo byłbym w okolicach swojej sredniej, ale jesli zejdzie do 1,5 wtedy jednak dokupię.

Spadki ponad 30% od szczytu prowokują do sprzedaży, ale niestety trzeba to przeczekać. W spółce fundamentalne nic się nie zmieniło, kapitały własne ok, 49,99 BVT perspektywy są.
    Wg mnie do sypania po części pchnęła informacja o 19 udzialach w Minutor energia. Też mnie to zrazilo, ale trzymam i nie sprzedałem ani jednak akcji bo jest jeszcze temat BVT i nowych technologii.
    Czas pokaże
  • Re: Market Value Autor: select [185.119.210.*]
    Poprawka, spadki 43% od szczytu.
    Wskaźniki mówią sprzedaj, ale wszystkie mocno schłodzone.
    Nie jestem technikiem ale wydaje mi się, że jesteśmy na wsparciu w okolicach 1,80-1,90
  • Re: Market Value Autor: ~wich [83.20.245.*]
    Tak jak pisaliśmy, że będą kilkudziesięcioprocentowe ruchy w obie strony to tak jest. Trzeba zacisnąć poślady i się tym nie przejmować.
    Ale fakt, że jak był pierwszy wystrzał to później też zleciało 40 kilka procent. Uklepywali cenę w okolicy 1.50, później 1.80 i był kolejny wystrzał. Teraz znów ten tydzień uklepuje się ok. 1.80. Jeszcze to może trochę potrwać. Pozytywne jest to, że na tych wystrzałach wolumen jest spory, a później uklepywanie tych dołków jest na niskim wolumenie.
  • Re: Market Value Autor: select [77.253.106.*]
    Dokładnie tak, wzrosty są na dużo większym wołanie, spadki po kilka tyś akcji.
    Czekam na ewentualne espi no i na wystrzał wolumenu.
    Jak już jeden z kolegów z forum pisał, tutaj jeszcze nie było konkretnego wolumenu w grze.
  • Re: Market Value Autor: ~PrzemSon [5.173.131.*]
    Czesc. Wg AT jestesmy ma wsparciu w okolicach 1,80 na ktorym byla ostatnia konsolidacja. Uwazam ze zgodnie z tym co piszecie - wieksze wolumeny na wzrostach mniejsze na spadkch - mowia ze to korekta choc niemala. Osobiscie chcialbym dokupic nawet w cenie 1,70-1,90 ale niestety wszystko poparkowane m.in na Synergi WorkService i 4mass.
    Wciaz jednak uwazam ze wolumeny beda znacznie wieksze gdy zacznie sie prawdziwa wspinaczka kursu. Pozdrawiam
[x]
KUPIEC 0,57% 0,88 2025-10-01 12:18:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.