• Nowy rynek zbytu -AMAZON. PL Autor: ~kris78 [89.229.173.*]
    Tu otwiera się szerszy rynek zbytu dla PYLON AUDIO Azja i nie tylko. Ponoć startuje od Marca.
  • Re: Nowy rynek zbytu -AMAZON. PL Autor: ~Franek [89.64.101.*]
    Zapomnij, na allgero nawet nie sprzedają bezpośrednio i nie będą robić pod górkę dystrybutorom poza polską. Oni mają zleceń że czeka się na kolumny 18-19 dni roboczych, trzeba tylko wyciągnąć rentowność. Styczniowa podwyżka powinna trochę pomóc.
  • Re: Nowy rynek zbytu -AMAZON. PL Autor: ~Kubek [83.80.227.*]
    Było by fajnie jakby sprzedawali przez takie platformy jak amazon czy allegro. Nie wspomne o wejściu do takiego rtf euro agd czy innego mediamarktu. Jeśli uda się im taki krok w przyszłości to będzie to moment przełomowy dla firmy..
  • Re: Nowy rynek zbytu -AMAZON. PL Autor: ~Kris78 [89.229.173.*]
    Ale te kolumny są dostępne w RTV euro AGD, Madia Markt.
  • Re: Nowy rynek zbytu -AMAZON. PL Autor: ~Zenobiusz [85.190.236.*]
    Krążą słuchy że wchodzą do Biedry, przy cebuli ma stać przynajmniej jedna kolumna, pomnóżcie sobie to przez liczbę biedronek i wyjdzie okrągłą sumkę.

Jak dla mnie wzrost kursu może nastąpić:

-w drodze przejęcia firmy, ale kto by chciał, jak przychody na poziomie warzywniaka? Chyba, że pasjonat jakiś, tyle że przy takiej ilości akcji może sobie spokojnie dokupywać z rynku

-wprowadzenia nowego asortymentu i skokowego zwiększenia sprzedaży, tego nie wiem, są tu znawcy to może się wypowiedzą

-spekulacyjne jak to już miało miejsce, ale kto się odważy kupować miliony akcji przy tak mało płynnej spółce? W akcjonariacie chociażby hemp, jak dla mnie to antyzachęta

Podsumowując obecna cena wcale nie taka mała a akcji w obrocie od groma, nawet jakby zwiekszyli przychody ×2, to żadna to okazja, o zyskowności nie wspominając bo to jakieś grosze są , jedynie jakieś spekulacyjne podrygi od czasu do czasu, ale to już dla hazardzistów
  • Re: Nowy rynek zbytu -AMAZON. PL Autor: ~Kubek [83.80.227.*]
    Rzeczywiście, no to elegancko w takim razie ja jestem nie douczony..
[x]
JRCGROUP -0,80% 1,24 2026-05-20 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.