• Fanatyzm czy obsesja ? Autor: ~Jeruzalem [193.56.254.*]
    Stawiam pytanie po przeczytaniu aktualności ze strony którą mój antywirus uznał za niebezpieczną
    http://ekoexport.com/elementor-1487/
    cytat:
    " .... a po jednej z wizyt w centrali spółki w Bielsku-Białej wyraził swoją bardzo wysoką ocenę, określając spółkę jako największą i najbardziej zaawansowaną technologicznie na świecie w branży mikrosfer."
    ... o dziwo jedna jedyna wizyta niczym dotkniecie mesjasza ...
    Niestety mimo cudów religijnych wciąż pokazują straty a prezes nieodwołalny, dlaczego ?
    Kto mógłby odwołać prezesa w rodzinnej spółce, może ktoś odpowie ?
  • Re: Fanatyzm czy obsesja ? Autor: ~USA [89.64.39.*]
    Dnia 2021-02-24 o godz. 17:26 ~Jeruzalem napisał(a):
    > Stawiam pytanie po przeczytaniu aktualności ze strony którą mój antywirus uznał za niebezpieczną
    > http://ekoexport.com/elementor-1487/
    > cytat:
    > " .... a po jednej z wizyt w centrali spółki w Bielsku-Białej wyraził swoją bardzo wysoką ocenę, określając spółkę jako największą i najbardziej zaawansowaną technologicznie na świecie w branży mikrosfer."
    > ... o dziwo jedna jedyna wizyta niczym dotkniecie mesjasza ...
    > Niestety mimo cudów religijnych wciąż pokazują straty a prezes nieodwołalny, dlaczego ?
    > Kto mógłby odwołać prezesa w rodzinnej spółce, może ktoś odpowie ?

w centrali pewnie byli : D.Tramp, Jeff Bezos, Elon muzg i B. Madoff to oni uznali wyższości nad konkurencją z wysp Galapagos.
    po mojemu ani to fanatyzm ani obsesja tylko konfabulacje zmęczonego organu noszonego w puszcze umocowanej na kręgach szyjnych.
    zarząd pokazuje niekompetencje i straty finansowe od lat. Panie Bokun czym się chwalić ?
    Czy niszczenie akcjonariuszy to powód do dumy ?

• Re: Fanatyzm czy obsesja ? Autor: foratan [188.147.40.*]
    Dnia 2021-02-24 o godz. 18:15 ~USA napisał(a):
    > Dnia 2021-02-24 o godz. 17:26 ~Jeruzalem napisał(a):
    > > Stawiam pytanie po przeczytaniu aktualności ze strony którą mój antywirus uznał za niebezpieczną
    > > http://ekoexport.com/elementor-1487/
    > > cytat:
    > > " .... a po jednej z wizyt w centrali spółki w Bielsku-Białej wyraził swoją bardzo wysoką ocenę, określając spółkę jako największą i najbardziej zaawansowaną technologicznie na świecie w branży mikrosfer."
    > > ... o dziwo jedna jedyna wizyta niczym dotkniecie mesjasza ...
    > > Niestety mimo cudów religijnych wciąż pokazują straty a prezes nieodwołalny, dlaczego ?
    > > Kto mógłby odwołać prezesa w rodzinnej spółce, może ktoś odpowie ?
    >
    > w centrali pewnie byli : D.Tramp, Jeff Bezos, Elon muzg i B. Madoff to oni uznali wyższości nad konkurencją z wysp Galapagos.
    > po mojemu ani to fanatyzm ani obsesja tylko konfabulacje zmęczonego organu noszonego w puszcze umocowanej na kręgach szyjnych.
    > zarząd pokazuje niekompetencje i straty finansowe od lat. Panie Bokun czym się chwalić ?
    > Czy niszczenie akcjonariuszy to powód do dumy ?
    >

Info jest identyczne w przesłaniu z tym, w którym swego czasu niedoszły, jak się óźniej okazało partner, zalecał przypisanie nazwy tej wyjątkowej i nieskazitelnej mikrosferze - której jak się później także okazało, nikt nigdy nie widział, a o której wszyscy tylko słyszeli.

Prezes Dziedzic najwyraźniej stracił natchnienie do zmyślania nowych gupot i posługuje się wyłącznie przestarzałymi już i stechłymi bajakmi. Ważne, że jest wystarczająca rzesza nowych, którzy się nabierają.
  • Dumny akcjonariusz Autor: ~Niesamowiete [89.64.39.*]
    nie napawa mnie dumą to , że mam akcje spółki najlepszej na świecie a może i w bielsku (wg. dyrektora B) .
    Za to jestem dumny, że mam akcje spółki produkującej materiał niepalny w której był pożar,
    jestem dumny, że z pośród 400 spółek notowanych na GPW to właśnie notowania akcji eex zawieszono na sześć miesięcy,
    jestem bardzo dumny z karawany i psów,
    jestem dumny z emisji tylko dla rodziny w cenie prawie jak z debiutu 2,99 
    też jestem jestem dumny z milionowych strat .

a z czego są dumni inni akcjonariusze tej spółki ?

Pozdrawiam dumny zarząd .

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.28.251.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dumny akcjonariusz Autor: ~XL [46.134.121.*]
    Ja byłem dumny jak czekałem sześć miesięcy na orzeczenie sądu w sprawie upadłości " najlepszej spółki na świecie "
    Teraz jak czytam te bzdury to wstydzę się.
[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.