Stawiam pytanie po przeczytaniu aktualności ze strony którą mój antywirus uznał za niebezpieczną http://ekoexport.com/elementor-1487/ cytat: " .... a po jednej z wizyt w centrali spółki w Bielsku-Białej wyraził swoją bardzo wysoką ocenę, określając spółkę jako największą i najbardziej zaawansowaną technologicznie na świecie w branży mikrosfer." ... o dziwo jedna jedyna wizyta niczym dotkniecie mesjasza ... Niestety mimo cudów religijnych wciąż pokazują straty a prezes nieodwołalny, dlaczego ? Kto mógłby odwołać prezesa w rodzinnej spółce, może ktoś odpowie ?
Dnia 2021-02-24 o godz. 17:26 ~Jeruzalem napisał(a): > Stawiam pytanie po przeczytaniu aktualności ze strony którą mój antywirus uznał za niebezpieczną > http://ekoexport.com/elementor-1487/ > cytat: > " .... a po jednej z wizyt w centrali spółki w Bielsku-Białej wyraził swoją bardzo wysoką ocenę, określając spółkę jako największą i najbardziej zaawansowaną technologicznie na świecie w branży mikrosfer." > ... o dziwo jedna jedyna wizyta niczym dotkniecie mesjasza ... > Niestety mimo cudów religijnych wciąż pokazują straty a prezes nieodwołalny, dlaczego ? > Kto mógłby odwołać prezesa w rodzinnej spółce, może ktoś odpowie ?
w centrali pewnie byli : D.Tramp, Jeff Bezos, Elon muzg i B. Madoff to oni uznali wyższości nad konkurencją z wysp Galapagos. po mojemu ani to fanatyzm ani obsesja tylko konfabulacje zmęczonego organu noszonego w puszcze umocowanej na kręgach szyjnych. zarząd pokazuje niekompetencje i straty finansowe od lat. Panie Bokun czym się chwalić ? Czy niszczenie akcjonariuszy to powód do dumy ?
Dnia 2021-02-24 o godz. 18:15 ~USA napisał(a): > Dnia 2021-02-24 o godz. 17:26 ~Jeruzalem napisał(a): > > Stawiam pytanie po przeczytaniu aktualności ze strony którą mój antywirus uznał za niebezpieczną > > http://ekoexport.com/elementor-1487/ > > cytat: > > " .... a po jednej z wizyt w centrali spółki w Bielsku-Białej wyraził swoją bardzo wysoką ocenę, określając spółkę jako największą i najbardziej zaawansowaną technologicznie na świecie w branży mikrosfer." > > ... o dziwo jedna jedyna wizyta niczym dotkniecie mesjasza ... > > Niestety mimo cudów religijnych wciąż pokazują straty a prezes nieodwołalny, dlaczego ? > > Kto mógłby odwołać prezesa w rodzinnej spółce, może ktoś odpowie ? > > w centrali pewnie byli : D.Tramp, Jeff Bezos, Elon muzg i B. Madoff to oni uznali wyższości nad konkurencją z wysp Galapagos. > po mojemu ani to fanatyzm ani obsesja tylko konfabulacje zmęczonego organu noszonego w puszcze umocowanej na kręgach szyjnych. > zarząd pokazuje niekompetencje i straty finansowe od lat. Panie Bokun czym się chwalić ? > Czy niszczenie akcjonariuszy to powód do dumy ? >
Info jest identyczne w przesłaniu z tym, w którym swego czasu niedoszły, jak się óźniej okazało partner, zalecał przypisanie nazwy tej wyjątkowej i nieskazitelnej mikrosferze - której jak się później także okazało, nikt nigdy nie widział, a o której wszyscy tylko słyszeli.
Prezes Dziedzic najwyraźniej stracił natchnienie do zmyślania nowych gupot i posługuje się wyłącznie przestarzałymi już i stechłymi bajakmi. Ważne, że jest wystarczająca rzesza nowych, którzy się nabierają.
nie napawa mnie dumą to , że mam akcje spółki najlepszej na świecie a może i w bielsku (wg. dyrektora B) . Za to jestem dumny, że mam akcje spółki produkującej materiał niepalny w której był pożar, jestem dumny, że z pośród 400 spółek notowanych na GPW to właśnie notowania akcji eex zawieszono na sześć miesięcy, jestem bardzo dumny z karawany i psów, jestem dumny z emisji tylko dla rodziny w cenie prawie jak z debiutu 2,99 też jestem jestem dumny z milionowych strat .
a z czego są dumni inni akcjonariusze tej spółki ?
Ja byłem dumny jak czekałem sześć miesięcy na orzeczenie sądu w sprawie upadłości " najlepszej spółki na świecie "
Teraz jak czytam te bzdury to wstydzę się.