I dlatego świecznik pozyskuje akcje, nawet na rynku za własną gotówkę? Również podczas emisji D i E głupcy z dużymi pieniędzmi obkupili się bez redukcji. Jakże oni są nielogiczni i nieoszczędni, tacy marnotrawcy krwawicy... Właśnie przeprowadziłem analizę przepływu akcji na podstawie oficjalnych informacji ludzi ze świecznika. Ciekawa lektura...
przeprowadz teraz analize czemu wywalają akcje, miedzy soba je wymieniaja aby podbijac kurs, czemu przed ostatnia emisja nagle kurs zaczal rosnac mimo zadnych pozytywnych informacji ze spolki. Zapytaj teraz czemu ci glupcy probuja wyjsc aby nie stracic duzo! Prawda sie obroni i sam zobaczysz tutaj 2 złote - o ile wydza cokolwiek i zaczna zarabiac!
Świecznik spółki i więksi inwestorzy nie wywalają, bo mają je w celach inwestycyjnych. Kluczowi właściciele spółki poza rynkiem sprzedawali w celach motywacyjnych kluczowym pracownikom i innym ze świecznika, również nowo przybyłym, którzy z racji tego ich wcześniej nie mieli, a chcą posiadać. Transakcje były generalnie po 0,10 PLN za sztukę, czyli cenie nominalnej, ale i po wyższych cenach. Niektórzy z nich do tego stopnia chcą je mieć, że kupowali poza rynkiem, jak również na rynku po cenach 5 PLN i około. Wywalają natomiast, jak sądzę, spekulanci, którzy wg mnie zawiedli się, bo myśleli naiwnie, że zarobią kokosy na wejściu do obrotu nowej emisji. W swych kalkulacjach, jak sądzę, nie wzięli pod uwagę, że papier jest póki co niepłynny, bo rozwojowy. Wcześniej, jak sądzę, zaczęli wywalanie ci którzy chcieli rozbujać notowania, by okazyjnie dobierać na zasadzie: poświęcam np. 1000 szt. po np. 4,80, by na rozbujanym spadkowym rynku kupić 2000 szt. po np. 4,60. W ten sposób powiększa się stan posiadania papieru, obniżając przy tym średni koszt inwestycji. W moim poczuciu, obecnie towarzystwo się przemieszało. Przygotowałem wczoraj spore opracowanko na podstawie oficjalnych informacji podawanych przez spółkę i ludzi z jej świecznika. Kiedy skomasowałem te wszystkie dane, ukazał mi się obraz o którym napisałem i szacunkowy stan posiadania tych i innych ludzi z lock-upami i bez nich. Zamierzam zamieścić to w oddzielnym temacie, o ile nie ma ograniczeń na liczbę znaków. W przeciwnym wypadku będę rozbijał.
Większych bzdur na tym forum nie czytałem. Błądzisz w obłokach zamiast racjonalnie przeanalizować wszystkie zdarzenia i niepodważalne dowody. spekulanci na tej spółce? a po co? brak perspektyw łatwego i szybkiego zarobku. Podbity kurs pod emisję, ty chyba nie wiesz co to spekulacja.
Kurs zniżkuje od debiutu i sztucznie go windowali przed kolejną emisję aby mieć na prąd i wypłaty! Emisja była dla pożyczkodawców z obecnego akcjonariatu bo jak mieli, to inaczej rozegrać - pomyśl trochę, ułożysz wszystkie puzzle.
Kto kupuje po 5złotych jak można było kupować po 2złote! ci jak nazywasz spekulanci ? dobre :D Nowicjuszu choćbyś eseje wypisywał, nie zmienisz faktu teraźniejszego, że spółka nie wydała nic, a miała po 10 gier wydawać rocznie! Gdzie one są? nie będzie.
Gdzie są te świeczniki i wielcy?, Ci którzy zabijali się wg ciebie przy rozwodnieniu akcji na ostatniej emisji? teraz mogą brać po 4 złote i czemu tego nie robią tylko wywalają pakiety? czemu? przecież to inwestorzy długoterminowi :D
Uczciwa cena na obecną chwilę 2zł i przy tej cenie jak wydadzą chociaż jedną grę zastanowiłbym się nad kupnem. W sumie to poczekał na raport czy w ogóle sprzedaż niszowej gry zwróci się choć w 50%.
Piszesz pod różnymi nickami, stwarzając wrażenie, że jest ciebie więcej :-))), cwaniackie głupoty naganiając na spadki. A przy tym, mniejsza o to, że moje wypowiedzi negatywnie oceniasz, to swoim windujesz pozytywne oceny, co jest dodatkowo cwaniackie i śmieszne.
nie kompromituj się po raz kolejny. Ktoś racjonalnie wywala kawę na ławę. a ty bzdury o jakiś nickach i postach :D sherlockiem holmsem chciałbyś być, jednak bliżej ci do braci grimm :D :D