O co ja widze , co ja z niedowierzaniem czytam ,kolesiowi puscily nerwy ,ze raczy tu ''mieskiem'' rzucac !! Co koles, kupilo sie akcje w okolicach 8 zeta i teraz rwie sie wlosy z glowy w rozpaczy ,jak przyszla korekta na calym rynku , nie wylaczajac Bosia tez ???!!!!!!! Ale nie zalamuj sie koles do konca , po korekcie moze przejda te 8 zeta i moze wyjdziesz z jakims zarobkiem tutaj .
Po raz kolejny koles przywoluje cie do porzadku , nie rzucaj tu ''mieskiem '' ,bo to nieladnie i moder moze zacznie cie wycinac za tzw. ''wyrazanie ''sie to po pierwsze , po drugie pisze ci ze jest korekta na calym rynku to na Bosiu tez musi byc jakas obsuwa i prosze cie nie zwalaj na mnie twoich stresow ,ze na dzis moze jestes troche w plecki to , ze tylko moja wina. Ja po prostu realnie obserwuje caly rynek w przciewinstwie do Ciebie , ze jestes zapatrzony tylko w Bosia , jak sroka w gnat i nie zauwazasz co sie dzieje na calym rynku gieldowym koles .
strachoputki dziś posprzedawali i myślą że taniej odkupią..... już teraz wiedzą że źle zrobili i dlatego wieszczą korektę.... dziś jankesi wystraszyli cały świat i duża część rynku myślała że się kroi wielka zwała ,a oni już są po zielonej stronie... na bosiu korekta właśnie zakończona i wkrótce nastąpi atak na 10 zł
Bardzo możliwe -choć konsola 7,7-8,20 może potrwać do końca tygodnia., brać zysk 5-10-15% gdy się szykuje wyjazd na 17-27zł - zabawne mają niektórzy perspektywy czasowe inwestowania.
Kto sprzedał powyżej 9 PLN to szef i może teraz odkupić. Jedno jest pewne im większa nagonka tym pewniejsza korekta. Niektórzy to pewnie w domu nie mają luster z wiadomego powodu.