kto sprzedał ? ja nie? myśle że teraz bedzie rosło, TSS nabyli tylko jakiejś około 2/3 akcji, daleko jeszcze do przymusu.
Co wy myślicie? Myśle ze bedzie rosło teraz
Teraz dopiero piszesz, trzeba było się wcześniej odzywać, zająć jakieś wspólne stanowisko itd.
Z komunikatu wynika, że mają powyżej 66%. Ja przeczytałem statut spółki i nie znalazłem żadnych zapisów ograniczających prawo głosu akcjonariuszowi większościowemu. Co oznacza, że za chwile będzie nadzwyczajne walne na którym pożegnają parę osób, a całą kasę z zysku władują w projekt integracji (w ten nieziszczony warunek) Ja widziałem w innej firmie taki manewr gdzie większościowy przysłał ekspertów których trzeba było zatrudnić za furę kasy. Oczywiście jak ktoś ma czas i kasy bez liku to może z taką korporacją się poszarpać 3-5 lat. Może coś ugra. Obecnie nie widzę sensu zakupu akcji, bo nie widzę żadnych perspektyw. Ta firma zgodnie z deklaracją większościowego będzie realizować również projekty dla innych z grupy, co w praktyce oznacza że zyski mogą być wykazywane gdzie indziej.
co za de..l co za id...a? wystawił batona na S 60k najpierw kilka dni stał po 13 a teraz po 12,7 a może zejdzie jeszcze niżej???? przecież mógł z pocałowaniem ręki oddać po 13,01 ... masakra jakaś nie do uwierzenia jak niektóry wolą stracić niż zarobić, ciekawe czy prywatny czy fund?? Głupota ludzka nie zna granic i tyle w temacie tylko zkąd ma tyle akcji, widać że biedny nie jest