• Kolejne zakupy Autor: ~Ben_ben [5.173.253.*]
    Tym razem Pani Ilona Weiss
    18k akcji
  • Re: Kolejne zakupy Autor: ~Car [37.248.223.*]
    Trochę mało ale dobre i to na początek. Niech zakupi tyle akcji co ja mam jak tak wierzy w spółkę. Póki co wychodzi na to że ja wierzę bardziej
  • Re: Kolejne zakupy Autor: ~Roman [158.69.234.*]
    Pierwszy jej zakup jak widać i to po 5,43 pln za akcje. Dobry prognostyk. Znaczy, ze wierzy w spółkę i ten ich nowy projekt, cokolwiek to jest. Ciekawe kiedy będą nowe informacje o tym co robią z tymi Chińczykami?
    Rzeczywiście trochę drogo kupiła. Dla nas to tylko dobrze. Tak jak już pisałem teraz pomielimy między 5,20 -5,80 a od marca ruszamy dalej na północ .
  • Re: Kolejne zakupy Autor: ~student [89.64.57.*]
    No tak wskaźniki gorące
    Niech się trochę schłodzą
    Choć może być grubo i nikt nie będzie czekał
  • Re: Kolejne zakupy Autor: ~Tomnik [217.97.101.*]
    kupowała abc data po 4 zł i potem tylko w dół {:
  • Re: Kolejne zakupy Autor: ~sthdent [89.64.57.*]
    Nie gadaj
  • Re: Kolejne zakupy Autor: ~Dedalus [109.40.243.*]
    Car, wydała ponad 100k na te akcje, wiec nie mów, ze mało. ;) później, jak spółka będzie się rozwijała, dostanie w dobrej cenie więcej z tej puli, ktora teraz spółka skupuje. To jest super informacja. Najpierw kupiła żona właściciela, teraz sama p. Prezes. A oni wiedza najlepiej jak teraz wyglada sytuacja w spółce i co się może wydarzyć w przyszłości. Bardzo miła niespodzianka, która powinna powstrzymać niektore zapędy sprzedających.
  • Re: Kolejne zakupy Autor: ~student [89.64.57.*]
    Wygląda albo będzie wyglądać
    Och jak ja lubię z Wami polemizować (oprócz jednej kreatury)
    Car , Dedalus to już chyba z pięć lat będzie
    Jakaś rocznica okrągła
    Może być 5 lat na forum ale jak pisałem akcje mam od 8 lat i poniżej 10 zł nie oddam. Martwi jedynie korekta na szerokim rynku ale myślę ( mam nadzieję) że większą zwała nastąpi dopiero w maju..
  • Re: Kolejne zakupy Autor: ~Dedalus [109.40.243.*]
    U mnie będzie 4 lata. Ale czasami mam wrażenie, przez to, co tutaj się działo, ze jestem tu dłużej. ;) 8 lat Cara to naprawdę coś. Przeżyć zjazd na 1 zł, potem wzrost do 6 i znów zjazd do zetki i nadal się trzymać, to jest coś. Wyglada na to, ze cierpliwość będzie w końcu sowicie nagrodzona. ;)
    Student, teraz będzie można pogadać już spokojniej, bo tego o którym wspominasz, już chyba nie ma. Myśle, ze sprzedawał resztę z tego, co pisał, ze mu zostało.
    A ta zwala, której wielu się obawia, nie powinna nadejść szybciej niż wlasnie w maju. Przegrzany jest Nasdaq a nie ”rynki”. I z niego powietrze powinno schodzić. Wczoraj ładnie było widać jak Nasdaq spadał ponad 2% a S&P500 tylko pol procent. Czyli spadały technologiczne balony a ”stare” spółki nie. A u nas małe spółki rosły, tylko WIG20 zapatrzony w Stany spadał. Myśle, ze lada dzień wybije i dołączy do szerokiego rynku, bo ten rośnie. Wystarczy spojrzeć na PLWS na stooq.pl.
    Mam nadzieje, ze my dziś bez obsunięcia, tylko lekko do góry. ;)
[x]
PMPG -7,18% 1,75 2025-11-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.