• Po wynikach 3 zł. Autor: ~Kazimierz [91.217.1.*]
    Powoli do góry, a po wynikach łamiemy 3 zł. ;)
  • Re: Po wynikach 3 zł. Autor: ~nostradamus [31.0.124.*]
    Człowieku, przestań, bo tu nie ma leszczy do ubrania...

Popatrz na wykres. Odbicie z 1.30 na ponad 2zł , krótkotrwałe spekulacyjne wybicie 60% , aby ubrać leszcza na dodrukowanych i obejmowanych za grosze akcjach przez insidetrading
    Ogólnie zobacz na wykres long. Najlepiej na 10 letni. Masakra...
    Fundamentalnie, krótko na temat... Na prawdę chcesz wiedzieć?
    To zobacz od kiedy leci kurs, ile jaka była ilość akcji. Nie patrz na żadne FF. A zobacz teraz.
    Po prostu drukarnia... Coś ala komputronik
    A... żeby nie było zaraz, że tu wszedłem i naganiam na wtą czy weftą...
    Mam akcje od 2010. Nie polecam tej spóki nawet największemu wrogowi.
    Kupowałem jeszcze jako gastel żurawie wieżowe. Tzw. Gastelżur.
    Byłem świadkiem niczym w "androidzie", zjawisk które tu mało kto widział i pamiętał.
    Zmiany nazwy, splity, resplity, dodruki. Zmiana władz.

Cała giełda rośnie. Spekulacja szukała taniej sensacji i podbitki.
    Ja już straciłem co miałem stracić. Ten jeden raz ostrzegę innych. Może mi się wróci.

Co z tego że developerka jest top i up.
    Ta spółka nigdy nawet w czasach wynajmowania żurawii, nie odzwierciedlała tego w kursie. Bo wciąż obejmowanie akcji, split, i znów dodruk...
    Chętnie po polemizuję, ale jedynie jak ktoś ma od dawna, i coś merytorycznie uargumentuje jako kontrę.
  • Re: Po wynikach 3 zł. Autor: ~Areszt [31.182.178.*]
    Co tu polemizować tych dwóch złodziei juz powinno siedzieć a jeden został i steruje z tylnego fotela gdzie prokuratura policja i KNF jak długo oni będą na wolności
  • Re: Po wynikach 3 zł. Autor: ~Kazimierz [91.217.1.*]
    Szanuję komentarze moich poprzedników, którzy chwalą się ile już są na tym papierze, , ale zobaczymy kto ma wyczucie i kurs spółki 30 kwietnia, pozdrawiam!
  • Re: Po wynikach 3 zł. Autor: ~Areszt [31.182.178.*]
    Nie bardzo rozumiem czym ja się chwale ja tylko napisałem że ci ludzie którzy oszukiwali okradali akcjonariuszy powinni siedzieć w więzieniu na tyle przekrętów co oni dokonali jeszcze są na wolności to jest bardzo dziwne pytam gdzie prokuratura policja i KNF gdzie organa Państwa
  • Re: Po wynikach 3 zł. Autor: ~nostradamus [37.248.154.*]
    No jak interesuje mnie ta spółka od 2010. A nawet z mniejszym pakietem już od 2007. To tu zawsze identyczny scenariusz.

Wszelkie wzrosty miały zawsze na celu finalnie ubrać nowo-wybranych.

Splity, zmiany nazwy... Cuda i wianki.

Obawiam się, że chociażby kurs faktycznie urosnął, to zaraz alb rzucą na rynek akcje z insidetrader, albo szybko dodrukuja i obejmą. Np. drogą wewnętrzną, dla władz spółki, itd.

Jak siedziałem na Komputroniku. Tam jest identyczny scenariusz, też od dobrych 10 lat. Wystrzały zawsze kończyły się pacyfikacją nowicjuszy. Wieczne dodruki akcji, skupy, odkupy, wezwania, średnie rynkowe, C/WK niby jak tu niedowartościowane na tle rynku i branży.
    Jednak zawsze "syf".
    Gastelżur, wtedy akcjonariuszy było dużo więcej. Popularność spółką mocna. Gdyż schodziło z okolic 50zł. Dużo dźwigów, mega perspektywy, wciąż nowe zamówienia. Dodatkowe plany w nowych branżach, i pomimo że nieruchomości urosły, to firma nawet na dźwigach wykazywała lekki zysk lub stratę.
    Zarząd zawsze tylko "polował", i czasy się zmieniły. My straciliśmy włosy i zęby. Natomiast strategia i metodyka na tej spółce jak ubrać leszcza z perspektywy inwestora krótkoterminowego, na LONG, pozostała niezmieniona.
    To wręcz jakiś swoisty złoty grall. Że czasy i ludzie przeminą. A strategia na tej spółce i metodyka, zdaje się być wręcz nieśmiertelna.
    Z tamtych czasów pozostało w pamięci np Techmex.... Pamięta ktoś jeszcze? Albo słynny Elektrim... A może Optimus za 90gr, czyli obecne Cdprojekt!
    Obawiam się że naszej starej gwardii, już niewiele jest na gpw
[x]
HERKULES 0,00% 1,44 2026-05-07 13:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.