• 5 dzien spadkow... Autor: ~wARREN [95.160.159.*]
    Moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego spolka w dynamicznie rosnacym segmencie po raz kolejny dynamicznie spada na GPW? No news, no ESPI, no nothig... Szczerze mowiac uwazam Asseco za najbardziej niedoszacowana spolke na GPW ale powoli trace cierpilowosc - pakuje do wora i pakuje ale jak mam mieć znowu upside do 70zl i znowu kolko to nie wiem czy warto mrozic tu kapital.
  • Re: 5 dzien spadkow... Autor: krzysztof-m [85.202.47.*]
    Mam to samo, miałem kupić na IKZE i IKE ale zwątpiłem. Nie wiem co się dzieje. Przy Atende miałem podobny dylemat, kupowałem po 2,80 i ciągle nie rosło. Fundamenty solidne w obu firmach. Trzeba czekać. Może chodziło o przegnanie drobnych?.
  • Re: 5 dzien spadkow... Autor: ~dei [188.146.2.*]
    Tylko cierpliwość koledzy ! Tutaj jest wielu chętnych na Asseco ale chcieliby jak najtaniej.
  • Re: 5 dzien spadkow... Autor: ~bo [83.15.187.*]
    Ja nie chcę, ale ... muszę dobierać jak taka promocja. Wziąłem za 65,20 troszkę, oddam pewnie jak ptaszki zaczną głośniej o dywidendzie ćwierkać.
  • Re: 5 dzien spadkow... Autor: ~in [62.133.152.*]
    Cena poniżej 67zł jest promocją .. Pan Żak Płacił po 65 niedawno i to w dużym hurcie ...także.......
  • Re: 5 dzien spadkow... Autor: ~in [62.133.152.*]
    Jeden z nielicznych plusów tej spółki to STABILNOŚĆ ... W OBYDWU KIERUNKACH... JAK TANKOWIEC ..
    Szkoda ,że brak gotówki bo bym dokupił po takiej cenie ....
  • Re: 5 dzien spadkow... Autor: ~insi [94.232.36.*]
    spokojnie małymi krokami pójdziemy w górę
[x]
ASSECOPOL -0,51% 176,95 2026-04-13 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.