• Protektor będzie grany Autor: ~ObserwatoR [46.45.109.*]
    Tak jak pisałem już kiedyś, wzrosty w głównej mierze obstawiam w H2.

A co teraz?

Zarówno NanoGroup jak i Braster, czyli typy na luty, idą zgodnie z prognozą.

Jednakże wydaje się, że Braster będzie teraz grany z uwagi na walidacji I etapu wdrożenia algorytmu Deep BRASTER, który potwierdza skuteczność na poziomie 85% (poprawa 12pp).
    Mamy obrany trend wzrostowy, prezes realizuje założenia. Zainteresowanie spółka i produktem rośnie wykładniczo. Telefony i maile są rozgrzane do czerwoności. Kurs jest bardzo niski jak na spółkę z gotowym produktem, patentami, certyfikatami i zakładem
    Na horyzoncie inwestor i nowe umowy.
    Nie namawiam do kupna, ani do sprzedaży, ale warto się zainteresować, bo stopa zwrotu może być czterocyfrowa.

Braster hitem marca? Jak myślicie?
  • Re: Protektor będzie grany Autor: ~Xxx [46.134.77.*]
    NanoGroup jak i Braster, TO BALONY I TYLKO NAIWNIAK TAM WEJDZIE. PO CO NACIĄGASZ IDŹ TAM PISZ !!!!!!!!

TUTAJ BĘDZIE POMPA TYLKO OGŁOSZĄ PRZYMUS MASECZEK, A STANIE SIĘ TO W PRZYSZŁYM TYGODNIU !!!! jUŻ CAŁA EUROPA MUSI CHODZIĆ W CHIRURGICZNYCH LUB PP2
  • Re: Protektor będzie grany Autor: ~Marunia [31.0.36.*]
    Wrócił wasz umoczony guru
  • Re: Protektor będzie grany Autor: ~AdrianMaliniak [91.236.137.*]
    brakuje tylko jeszcze jego przyd.upasów, co zaswiadczą słowem jak dużo przy nim zarobili :)
  • Re: Protektor będzie grany Autor: ~Mar [77.95.51.*]
    AdrianMaliniak, my też wróżymu tu wzrosty:) Byliśmy kiedyś na mbf, potem pamiętam przed samym wystrzałem zachęcałem cię do Krynicy i tu też coś się kroi:) nie krytykujcie ObserwatorA, tylko kupujcie gdy jeszcze jest tanio.
  • Re: Protektor będzie grany Autor: ~Mar [77.95.51.*]
    AdrianMaliniak, my też wróżymu tu wzrosty:) Byliśmy kiedyś na mbf, potem pamiętam przed samym wystrzałem zachęcałem cię do Krynicy i tu też coś się kroi:) nie krytykujcie ObserwatorA, tylko kupujcie gdy jeszcze jest tanio.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.27.156.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Protektor będzie grany Autor: ~Fb [37.47.26.*]
    IP FAKE
    TO NIE TY OBSERWATOR
  • Re: Protektor będzie grany Autor: ~Marunia [78.30.73.*]
    Wrócił wasz umoczony guru po raz drugi
[x]
PROTEKTOR -1,53% 1,16 2026-04-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe