batona skubałeś, a wszem i wobec rozpisujesz się jaka to beznadziejna spółka... to nie ty ostatnio tak rozrywałeś szaty, że spółka nie szanuje akcjonariuszy, bo nie opublikowała żadnej strategii? widać, że z Ciebie zwykły troll, który spółkę oczernia po to, żeby jak najtaniej wyrwać... ty i makabra.. dwaj inwestorzy z bankiera...żałość..
To fakt że prezes nie szanuje akcjonariuszy. Bo jak by szanował to kapitalizacja byłaby kilka razy wyższa. Cały czas też pisałem że akcje mam i to dużo.
Tyle samo wiesz o szacunku co o strategii spółki. Czyli niewiele. Poczytaj co wypisujesz i zastanów się kto się tutaj wykazuje brakiem szacunku. Raz za razem zakładasz jakieś igłupkowate wątki i oczerniasz spółkę (oraz jej prezesa), piszesz że jest beznadziejna, a później przyznajesz że dokupujesz akcje. Widać kim jesteś. Nie dość, że trollem to jeszcze na dodatek niezbyt bystrym (bo kto tworzy pod sobą dwa wątki w których w jednym spółkę oczernia a w drugim przyznaje się, że dokupuje?). Masakra. Żeby nie powiedzieć makabra :)
Dnia 2021-02-19 o godz. 20:13 ~tarantino napisał(a): > batona skubałeś, a wszem i wobec rozpisujesz się jaka to beznadziejna spółka... to nie ty ostatnio tak rozrywałeś szaty, że spółka nie szanuje akcjonariuszy, bo nie opublikowała żadnej strategii? widać, że z Ciebie zwykły troll, który spółkę oczernia po to, żeby jak najtaniej wyrwać... ty i makabra.. dwaj inwestorzy z bankiera...żałość..
Ja tego śmiecia nie tykam, został mi mały pakiet. Wszystko ładuje w krypto bo tam gruby zarobek mam nie to co na GPW i NC
Dnia 2021-02-20 o godz. 00:55 ~makabrra napisał(a): > Dnia 2021-02-19 o godz. 20:13 ~tarantino napisał(a): > > batona skubałeś, a wszem i wobec rozpisujesz się jaka to beznadziejna spółka... to nie ty ostatnio tak rozrywałeś szaty, że spółka nie szanuje akcjonariuszy, bo nie opublikowała żadnej strategii? widać, że z Ciebie zwykły troll, który spółkę oczernia po to, żeby jak najtaniej wyrwać... ty i makabra.. dwaj inwestorzy z bankiera...żałość.. > > Ja tego śmiecia nie tykam, został mi mały pakiet. Wszystko ładuje w krypto bo tam gruby zarobek mam nie to co na GPW i NC >
A Ty makabra na niezłym haku musisz wisieć, skoro "mały" pakiecik trzymasz w spółce, którą non stop hejtujesz i piszesz o niej per "śmieć". Pewnie się ubrałeś powyżej 3 zł i swoją frustrację przelewasz na forum. Teraz się ubierasz na górce w bitcoiny. Taki z Ciebie inwestor. Później znów będziesz płakał i wylewał swoje żale. Na szczęście wtedy już na forach krypto a nie DDI. Jedyne pocieszenie.
Śmiać mi się chce z Was. Nie jestem ubrany na DDI bo większość pakietu sprzedałem jak kurs stał ok 3zł. Zostawiłem sobie trochę na pamiątkę. Sprzedam jak spadnie na grosze bo tam zmierza kurs. Lepiej się o swoją społeczke DDI martw a nie krypto.
"sprzedam jak spadnie na grosze". ten cytat mówi wszystko. gościowi wydaje się, że giełda polega na tym, żeby drogo kupić a tanio sprzedać. dlatego teraz na górce kupuje krypto. niedługo będzie mógł tanio sprzedać i będzie mu się wydawało, że jest zwycięzcą. przyznam, że nie sądziłem że mamy tutaj do czynienia aż z takim oryginałem :))
makabra - jedna rada. żeby sprzedać za grosze, nie musisz czekać, aż kurs spadnie na grosze. już dziś możesz wystawić zlecenie. nie musisz dziękować.