Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,91 zł , zmiana od tamtej pory: -93,39%

Re: Zamiast gadać że jest tak cudowanie to akcje kupujcie

Dnia 2021-02-20 o godz. 00:55 ~makabrra napisał(a):
> Dnia 2021-02-19 o godz. 20:13 ~tarantino napisał(a):
> > batona skubałeś, a wszem i wobec rozpisujesz się jaka to beznadziejna spółka... to nie ty ostatnio tak rozrywałeś szaty, że spółka nie szanuje akcjonariuszy, bo nie opublikowała żadnej strategii? widać, że z Ciebie zwykły troll, który spółkę oczernia po to, żeby jak najtaniej wyrwać... ty i makabra.. dwaj inwestorzy z bankiera...żałość..
>
> Ja tego śmiecia nie tykam, został mi mały pakiet. Wszystko ładuje w krypto bo tam gruby zarobek mam nie to co na GPW i NC
>

A Ty makabra na niezłym haku musisz wisieć, skoro "mały" pakiecik trzymasz w spółce, którą non stop hejtujesz i piszesz o niej per "śmieć". Pewnie się ubrałeś powyżej 3 zł i swoją frustrację przelewasz na forum. Teraz się ubierasz na górce w bitcoiny. Taki z Ciebie inwestor. Później znów będziesz płakał i wylewał swoje żale. Na szczęście wtedy już na forach krypto a nie DDI. Jedyne pocieszenie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DDISTANCE -11,27% 0,13 2025-06-03 11:04:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.