Ile jeszcze takich Dominik musi otrzymać darmowe akcji po inaczej opuszcza firmę z braku motywacji. Zrobią focha i koniec, albo kasa/akcja za milion albo odejdą. Ile jest tak wielce zasłużonych przodowniczek w kolejce, ktoś wie?
A dlaczego ma być nie doceniona?zysk rok do roku większy o 97 procent....gdzie tak szybko spółka się rozwija...przez 5 lat zysk z tysięcy obrócił się miliony...
Spoko, niech szukają, każda panika jest dobra dla kogoś kto ma strategie i poziomy przy których dobiera.
Panika to woda na mój młyn, za tego prezesa zarobiłem już na 2 kółkach i zarobię kolejny raz. Gość kapitalnie rozwija tą spółkę, zobaczycie gdzie będziemy za 2-3 lata.
Jak nie wierzycie w Geotrans to kupcie sobie kilkaset akcji i zapomnijcie. Oszczędności życia nie stracicie a mile się zaskoczycie za parę lat.
To jest babka, która zna technicznie cały biznes śmieciarski, buduje firmę z Weremczukiem i zarządem od początku.. Plan motywacyjny z pewnością uzależniony jest od wyników co tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że babka będzie realizowała cele do 2023 roku bo będzie zależeć jej na pozyskaniu wszystkich tych akcji. Swoją drogą pracowaliście kiedyś na celach? czy siedzą tu same ogórki, wiecznie niezadowoleni ekspedienci od siedmiu boleści? Jak się nie podoba to wypad.
Dokładnie tak, firma rozwija się w niesamowitym tempie. Wzrost o kilkaset % w kilka lat. Kapitał intelektualny jest najważniejszy, więc programy motywacyjne oparte o wyniki lub związanie ze spółką są bardzo dobre. Przypominam, że to prezes oddaje swoje udziały w ramach programu motywacyjnego, co również wpisuję się w jego politykę mniejszego udziału w spółce i uczynienia jej bardziej inwestowalną.
Nie wiem kiedy i w jakim stopniu, ale rynek niedługo zacznie dyskontować brak negatywnych informacji oraz nadchodzące pozytywne informacje w postaci raportu rocznego i raportu za 1kw. Tyle i aż tyle. Na ten moment spółka skrajnie niedoszacowana biorąc pod uwagę wyniki.
A sypanie RN nie było negatywną informacją? + Teoretycznie niższy zysk w q4, który będzie wyjaśniony dopiero w raporcie rocznym. Trzeba patrzeć na to obiektywnie.