Re: Gdzie są Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
Wsłuchaj się dobrze! Piszczą w swoich norkach pi, pi, pi :) Niech się tylko pojawi z -2% któregoś dnia od razy wylezą by napisać: a nie mówiłem, ubierają hahaha
Już to pisałem - z dołu do góry, z góry na dół. Długofalowo do góry, chyba, że utkną w realizacji strategii. Ale na dzisiaj krok po kroku idą do przodu i chyba im się uda. Mają wszystko (wbrew golasom bez akcji) - wizję, umiejętności i popełnione błędy za sobą. Obstawiam 100 zł do końca roku. Ale prawdziwe konfitury będą w 2022/2023.
Jestem, jestem. Za każdym razem po wzroście zakładacie takie same tematy ekscytując się jak małe dzieci. Po prostu ileż razy można pisać to samo? Ileż to już razy się podniecaliście tylko po to żeby po tygodniu wrócić do bazy. Tyle ode mnie, szkoda strzępić język :)
co do lema to jako młodzian czytałem m in cyberidę czyli bajki robotów! fajna sprawa też czeka na ekranizację może animacja - panie bagiński co pan na to? poniżej można pobrać i poczytać: https://docer.pl/doc/n50vvsv ps> dla kursu najlepiej byłoby >>> powoli, systematycznie do góry bez hałasu....
Hahahah gość, który codziennie pluł na spółkę miał ją w portfelu (a może nadal ma??). Przecież to się do kabaretu nadaje! Szkoda, że wolumen i cenę zakupu usunąłeś- pewnie nie było się czym chwalić ;)