• PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~drewno [84.10.12.*]
    - gra DANGER! Escape Lab zarabia na bieżąco

- pojawią się nowe newsy o grach: "Wild Shooter VR", "Death Manager VR" oraz "Titans VR"

- dalej zarabia gra "Escape Room VR: Stories" na urządzenia VR Pico Neo 2

- pojawią się informacje o planach uruchomienia nowego pionu wydawniczego

czekamy na dalszy ruch w górę
  • Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~ala [37.47.27.*]
    już mi się chcę wymiotować z powodu tej całej historii , nie ma komu upchnąć to się pojawia ktoś nowy na forum i zachwala i pisze coś co nie ma potwierdzenia i tak od miesięcy to samo dla frajerów.
  • Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~widze [89.25.172.*]
    to po co sledzisz to historie jak ci sie chce wymiotować?

jak dziecko wymiotuje to mu dalej pakujesz to samo mleko czy zmieniasz?

aaaaa...no tak.......pakujesz to samo, dlatego pokazuje teraz palec....rozumiem...ależ sie obnażasz
  • Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~Posejdon [5.172.255.*]
    Opublikowano przy kursie: 0,71 zł, zmiana od tamtej pory: -10,56%
  • Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~gregory [5.173.105.*]
    Dnia 2021-02-16 o godz. 14:56 ~drewno napisał(a):
    > - gra DANGER! Escape Lab zarabia na bieżąco
    >
    > - pojawią się nowe newsy o grach: "Wild Shooter VR", "Death Manager VR" oraz "Titans VR"
    >
    > - dalej zarabia gra "Escape Room VR: Stories" na urządzenia VR Pico Neo 2
    >
    > - pojawią się informacje o planach uruchomienia nowego pionu wydawniczego
    >
    > czekamy na dalszy ruch w górę

Niedulone naganianie przeciez poprzednie gry miały przynieść nie wiadomo jaki kurs i nic się nie wydarzyło konrekty dlaczego ma być to teraz ?? no chyba że dla ciebie obroty na poziomie kilkudziesieciu tysiecy złotych to złota spółeczka ??
  • Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~grzes [209.206.18.*]
    W ciągu roku wzrósł o 200% więc chyba nie jest tak źle.....
  • Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~lotnik [93.159.8.*]
    kto wie o co chodzi w biznesie VR ten akumuluje ich akcje
  • Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~Piotr [94.254.184.*]
    Kurcze za bardzo nie wiem, poza tym że do grania, a też bym potrzymał akcje do podbitki, przynajmniej na 0.80
  • Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~ala [37.47.16.*]
    gościu dalej wali co dzień bez zmiłowania . jak nie odda przynajmniej 40 tys to chory jest .
    do 0,50 coraz bliżej .
    dobrze że "widze " nie ma akcji bo by się moczył w nocy biedak a tak tylko złośliwie komentuje .

• Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~ala [37.47.16.*]
    jeden gościu wali dziesiątkami tysięcy jak co dzień a drugi co bierze po prawej brał po 10 sztuk a dziś już tylko po 2 sztuki . trochę to żałośnie wygląda.
  • Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~nostradamus [37.248.156.*]
    Miałem jak jeszcze się zowiło IQPartners i było po 1.80.

Po czasie się zorientowałem że nie prowadzą praktycznie działalności operacyjnej, a spółki podległe, to albo bankruty, albo wydmuszki, albo tekturowe wojsko...
    Cały ten IT i branża gier. Miała najwidoczniej być tematem zastępczym i modnym, aby podtrzymywać agonię.
    Ktoś już wie, i próbuje pewnie uciekać z pokładu, ile się da. Aż ostatni zgasi światło.

Nie takie spółki już tak upadały. Przechodziłem upadek Techmexu, PSWCapital, Elektrimu, CCE, i innych spółek które kończyły podobnie.

Długotrwały trend spadkowy, z czasowymi wyskokami spekulacyjnymi. Które już ostatnio znacznie straciły na dynamice i zasięgu...
    Moim zdaniem pomału game over. Ale może się myle? I oby tak było
  • Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~Grzes [93.176.237.*]
    Moim zdaniem przeciętne osoby (zarząd) nie mogą cały czas ponosić porażek (IQ Partners) i koniec końców jakiś biznes musi się udać....Co do porażek to historia jest długa, przepalone chyba z 60mln dotacji + kapitał początkowy....piękna porażka z bitmarket....
    Chyba wszystkie plagi już były i los musi się odmienić.......
  • Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~nostradamus [5.172.234.*]
    Taki cykl porażek, to wygląda nie jak plaga Egipska, tylko jak prokurowane generowanie strat, i porażek, w konkretnym celu...

Jak już nie mieli pomysłu, a tyle kasy. To wystarczyło zainwestować w "gęsi". Strat by nie było, tylko farmy i zyski...
  • Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~yolo [84.10.12.*]
    ciekawe czy jak akcje pójdą mocno w górę to też tutaj będzie taki pesymizm
  • Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~Funpunka [94.254.227.*]
    Ooo nie wtedy te same osoby będą dalej krzyczeć na spadki bo na peronie ciasno
  • Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~buahaha [94.254.177.*]
    Jakie argumenty tutaj padają ciekawe jak będzie rosnąc, Jak będzie tylko rosnąc musi pod coś a póki co to spółka nie ma obrotów, zysków i jeszcze kolejne emisje, nostradamus dobrze napisał ta spółka chwyta się coraz to nowych pomysłów bo są one na czasie, ale cały czas zaliczają wpadki i kolejny argument jakże poważny że kiedyś musi się to skończyć HAHAHAHAHAHA

Silne argumenty nie ma co nic tylko inwestować tutaj, JAK BĘDZIE ROSŁO POD NIE WIADOMO CO, SPÓŁKA W KOŃCU MUSI ZARABIAĆ I W KOŃCU ZŁA SERIA SIĘ SKOŃCZY, to nie sa argumenty tylko POBOŻNE ŻYCZENIA ubranych tutaj w piekne akcje :)
  • Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~nostradamus [37.248.154.*]
    Nie napisał... Tylko tak jest :-) Wytworzyła się w Polsce po sukcesach dawnej firmy Optimus, a obecnie CdProjekt, swoista moda na powielanie, lecz niestety w dużej mierze jedynie medialnie... Mody na Gamingowe spółki. 11BitStudio było praktycznie drugą spółką, która otworzyła ten trend... Punk pirates jest jedną z ostatnich, które medialnie zmieniły profil. Bo to się sprzedaje...

Niestety jako gracz z doświadczeniem, oraz z dawną kariera wyczynową na terenie Polski, muszę powiedzieć że to zrobiło się żałosne.

Pomimo że CdProjekt jest firmą w pewnym sensie dorównującą takim tuzom jak NAMCO, CAPCOM, KONAMI, EA. To zaraz za nią jest "czarna dziura"..
    Aby nie powiedzieć bardziej dosadnie...

Potworzyły się jakieś stworki "paczworki" na smartfony, i smartfono podobne gry. Ale... No ale...
    Jedyne co jeszcze upatruję w punkpirates na plus. To fakt że "zamierza" tworzyć gry na nintendo.
    Jeżeli to nie jest kolejny blef, i faktycznie wyprodukuje grę "produkto-grywalną". Jest pewna malutka szansa że dane z zysku operacyjnego, i brutto zmienią się nie do poznania...
    No tak, ale jak mówi przysłowie:"może pomorze... a jak morze nie pomorze... to pomorze morze Gdańsk?... A jak Gdańsk nie pomorze... to pomorze może Pomorze...! :-)

• Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~ala [37.47.227.*]
    yolo , oczywiście że jak akcje pójdą w górę to nie będzie pesymizmu , trzeba mieć w głowie wióry by zadawać takie pytania.
    tylko dlaczego by miały pójść . bo tak chcesz ?

nostradamus - ortografia - nie katuj
  • Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~nostradamus [37.248.154.*]
    Ja piszę z smartfona, więc nie mam czasu spełniać twoich zachcianek nie zaspokojnej potrzeby pięknego pisania..
    Ogólnie składnia uważam wygląda 99% lepiej, porównując do "ogółu".

Pod co to ma rosnąć? Złe pytanie. Odwrócił bym je o 180 stopni, patrząc na poniższe dane:

Przychody ze sprzedaży: spadek o 44.32% r/r
    Zysk przed opodatkowaniem: spadek o 29.13% r/r
    Zysk netto: spadek o 20.39% r/r
    Jeszcze raz dla przestrogi poproszę każdego, aby zrobił rewizję np. tylko dzisiejszych odbytych transakcji...
    Cały czas ktoś dokonuje podaży, jak tylko zbiera się popyt.
    PKC wyrzucane są akcje po kilka lub kilkanaście K. Następnie pięć zleceń po 5szt. dla niepoznaki.
    To jest tak prymitywnie robione, przy tak małej płynności. Że wygląda przekomicznie, i żałośnie...
  • Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~ala [37.47.227.*]
    smartfon nic do tego nie ma . Pomorze -pomoże
  • Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~doala [176.97.30.*]
    Pomorze Gdańskie pisze się Pomoże tak ?? nawet nie zrozumiałaś ironii i gry słów
    Dnia 2021-03-08 o godz. 16:01 ~doala napisał(a):
    > Pomorze Gdańskie pisze się Pomoże tak ?? nawet nie zrozumiałaś ironii i gry słów

nie ma sie co dziwić, ala ma akcje i chętnie by dokupiła, ale tego nie zrobi bo firma to bankrut więc czeka na 10 gr żeby sprzedac to co może sprzedać teraz.

nie rozumie ironii, nie umie czytać raportów , nie mysli logicznie , nawet swojego syna nie ogarnia....cała ala
    Dnia 2021-03-08 o godz. 12:40 ~nostradamus napisał(a):
    > Ja piszę z smartfona, więc nie mam czasu spełniać twoich zachcianek nie zaspokojnej potrzeby pięknego pisania..
    > Ogólnie składnia uważam wygląda 99% lepiej, porównując do "ogółu".
    >
    > Pod co to ma rosnąć? Złe pytanie. Odwrócił bym je o 180 stopni, patrząc na poniższe dane:
    >
    > Przychody ze sprzedaży: spadek o 44.32% r/r
    > Zysk przed opodatkowaniem: spadek o 29.13% r/r
    > Zysk netto: spadek o 20.39% r/r

chyba nie piszesz o punkt pirat tylko iq
    od kiedy robią gry kolego i czy przychody z tej działalności były już gdzieś raportowane?otóz NIE i dobrze o tym wiesz

perfidnie manipulujesz liczbami i podajesz dane, które nie uwzględniają działalności gamingowej

po co to robisz?

chcesz kupić po 10 gr- spokojnie, kupisz i bez kłamstw

ile ci płacą za te brednie?
    Oj kolego "poleciałeś"... Widzę iż również jesteś "jaśnie widzący inaczej, jak Pani Alicja...?"

Nie odróżniasz "pomocy", z mojej strony, ... od "Pomorza Gdańskiego"...? Koledzy trafnie tu to wychwycili.

Oni czują "bluesa GPW". Ty chyba nie...

Odpowiem Ci... A co mi tam...

Te dane i raporty pochodzą nie z mojej księgi życzeń. Jak "twoja...". Tylko z największego w Polsce serwisu, od którego je zapożyczyłem, aby tu wkleić, i uświadomić takich jak ty...
    A przepraszam... Ty masz już "inne raporty..:" Te uwzględniające firmware tworzone dla korporacji Nintendo... No tak...
    Z Panią Alicją napadliście na mnie jednocześnie. Czy to przypadek?
    Prawdziwe raporty z największego w Polsce serwisu, uważasz za przekłamane? I że ja jestem manipulantem? Bravo Ty.
    A przepraszam, znasz niewidzialny raport z mariażu z korporacją Nintendo. Szkoda że specjalistyczne portale i my mali inwestorzy nie mamy niestety takiej wiedzy "insider trader'a", jak "Ty". Pomóż nam. Uświadom o prawdziwych wynikach PunkPirates i magicznych przychodach brutto których my nie widzimy
    Wpadła literówka oczywiście chodzi o "software", tworzone w kooperacji z korporacją Nintendo :-)
  • Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~PunkPirates [37.248.154.*]
    I jak myślisz że kurs maleje, lub spada ze względu na magię liczb spółek podległych. A nie na produkt wyjściowy, jakim jest PunkPirates. To powodzenia.

Swojego czasu była też taka podobna spółka, nazywała się pswcapital. Tam też spółki podległe miały generować przyszłościowe zyski.

Skończyło się tak, że ja i masa ludzi. Mamy po kilkadziesiąt tys akcji. "widmo".

Życzę tobie i nawet sobie. Aby tu tak nie było. Bo jak na razie, tych gier i kooperacji z tuzami gamingu na rynkach światowych. To nie widać. Jeno słychać...
    Dnia 2021-03-08 o godz. 19:23 ~nostradamus napisał(a):
    > Oj kolego "poleciałeś"... Widzę iż również jesteś "jaśnie widzący inaczej, jak Pani Alicja...?"
    >
    > Nie odróżniasz "pomocy", z mojej strony, ... od "Pomorza Gdańskiego"...? Koledzy trafnie tu to wychwycili.
    >
    > Oni czują "bluesa GPW". Ty chyba nie...
    >
    > Odpowiem Ci... A co mi tam...
    >
    > Te dane i raporty pochodzą nie z mojej księgi życzeń. Jak "twoja...". Tylko z największego w Polsce serwisu, od którego je zapożyczyłem, aby tu wkleić, i uświadomić takich jak ty...
    > A przepraszam... Ty masz już "inne raporty..:" Te uwzględniające firmware tworzone dla korporacji Nintendo... No tak...
    > Z Panią Alicją napadliście na mnie jednocześnie. Czy to przypadek?
    > Prawdziwe raporty z największego w Polsce serwisu, uważasz za przekłamane? I że ja jestem manipulantem? Bravo Ty.
    > A przepraszam, znasz niewidzialny raport z mariażu z korporacją Nintendo. Szkoda że specjalistyczne portale i my mali inwestorzy nie mamy niestety takiej wiedzy "insider trader'a", jak "Ty". Pomóż nam. Uświadom o prawdziwych wynikach PunkPirates i magicznych przychodach brutto których my nie widzimy

ze nie potafisz czytac ze zrozumieniem, a moze raczej nie chcesz bo przeciez nie za to ci płaca

nie kwestionuje raportów, pytam cie wiec nie sciemniaj i nie manipuluj czy raporty ktore cytujesz zawieraja dane z działności gamingowej- otóż nie- wiec kolego zostaw historie, która już jest za spólką i poczekaj do kwietnia- wtedy bedziesz sie mógł podpierac danymi z gamingu- i to tez tylko za jeden kwartał

chcesz być obiektywny - skomentj raport za 2021r - na początku 2022r przypomnie ci ten watek

a tymczasem naganiaj na spadki bo tez chce kupic po 50gr a ty robiisz swietną robote- sam nie musze sie produkowac

tylko musisz wiecej pisac, bo spadek o 2-3 gr dziennie to mało

• Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~nostradamus [31.0.126.*]
    Kolego obrażasz mnie !
    Ja tu jestem od czasu IQP. Kupowałem jeszcze po 2zł, potem po 1.50. Po 1.20. Po 1zl.
    Tak więc nie masz szacunku do veteranów jak ja.

Obserwowałem spółkę, jej rzekome przemiany. Miraże, wieczne emisję. I całkowitę deeskalację kursu, oraz takich akcjonariuszy jak ja.
    Ty na prawdę wierzysz w virtual reality?
    Ja jestem byłem graczem wyczynowym. Jeździłem po całej Polsce, uczestniczyłem w turniejach. Można więc powiedzieć że coś o tym wiem. Gdyż również nie obca mi jest Retro Arcade scena, mam wszystkie prawie systemy do gier..

Odpowiem Ci tak.
    W 1996r firma Atari, zaprezentowała na swoją nową konsolę Atari Jaguar, hełm VR. Do gier Virtual Reality. Jakie rzekomo miały zakasować rynek, i ukazywać się na tą pseudo 64Bitową konsolę do gier. Pierwszą na Świecie.
    Skończyło się to kompletnym blamażem, i zapewnieniami o obietnicach.

Powiedz mi teraz na jakie gry Virtual Reality liczyć Od PP? I jak to zakasuje rynek?
    Wszakże od 96r. Minęły już 24 lata. I jakoś nikt nie interesował się rozwojem tego tematu. Pomimo że owszem, on się rozwija, gdzieś tam jako VR scena. I nowe gry..
    Jak pisałem. Zobaczę podpisane umowy do developer kit z Nintendo. Że PP będzie tworzyć "cokolwiek"dla tej korporacji, i zobaczę taką grywalną grę. Uwierzę że twoje zapewnienia o rynku gier, nie są jedynie czystą demagogią. I populizmem na potrzeby mody rynku tworzenia gier...
    Dnia 2021-03-09 o godz. 19:03 ~nostradamus napisał(a):
    > Kolego obrażasz mnie !
    > Ja tu jestem od czasu IQP. Kupowałem jeszcze po 2zł, potem po 1.50. Po 1.20. Po 1zl.
    > Tak więc nie masz szacunku do veteranów jak ja.
    >
    > Obserwowałem spółkę, jej rzekome przemiany. Miraże, wieczne emisję. I całkowitę deeskalację kursu, oraz takich akcjonariuszy jak ja.
    > Ty na prawdę wierzysz w virtual reality?
    > Ja jestem byłem graczem wyczynowym. Jeździłem po całej Polsce, uczestniczyłem w turniejach. Można więc powiedzieć że coś o tym wiem. Gdyż również nie obca mi jest Retro Arcade scena, mam wszystkie prawie systemy do gier..
    >
    > Odpowiem Ci tak.
    > W 1996r firma Atari, zaprezentowała na swoją nową konsolę Atari Jaguar, hełm VR. Do gier Virtual Reality. Jakie rzekomo miały zakasować rynek, i ukazywać się na tą pseudo 64Bitową konsolę do gier. Pierwszą na Świecie.
    > Skończyło się to kompletnym blamażem, i zapewnieniami o obietnicach.
    >
    > Powiedz mi teraz na jakie gry Virtual Reality liczyć Od PP? I jak to zakasuje rynek?
    > Wszakże od 96r. Minęły już 24 lata. I jakoś nikt nie interesował się rozwojem tego tematu. Pomimo że owszem, on się rozwija, gdzieś tam jako VR scena. I nowe gry..
    > Jak pisałem. Zobaczę podpisane umowy do developer kit z Nintendo. Że PP będzie tworzyć "cokolwiek"dla tej korporacji, i zobaczę taką grywalną grę. Uwierzę że twoje zapewnienia o rynku gier, nie są jedynie czystą demagogią. I populizmem na potrzeby mody rynku tworzenia gier...

z przykrością musze stwierdzić, że mimo twojego elaboratu i ciekawej historii o atarii, którego niestety nie miałem ( grałem na commodore 64) dalej nie rozumiesz o czym mówie

często bywa tak, że żal i rozgoryczenie z powodu strat jakie sie ponosi odbierają możliwość racjonalnego myślenia.

Tak jest w twoim przypadku. Podajesz przychody firmy mówiąc, że jest beeee, ale te przychody nie wynikaja z gamingu- manipulujesz więc faktami mówiąc, że spólka jest nic nie warta, bo tego nie wiesz- bo nie wiesz jaki raport będzie za 4 kwartał , który uwzględni pierwszy wydany przez firme przychód

spamujesz tu od kilku dni, manipulując faktami a to że jeździłeś po Polsce nie czyni Cie znawcą giełdowym

poczekaj rok , poźniej mnie przeprosisz za swoje słowa

i nie jestem akcjonariuszem bo akcje sprzedałem.

czekam na niższa cene

jeden filozof już tu był, co pił kawe na tarasie w styczniu przy - 20 stopniach- wygląda jakbyście się znali

• Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~nostradamus [5.172.237.*]
    No patrz. Normalnie wyrocznia z ciebie. Ty się wozisz, obrażasz innych. Uważasz się za znawcę. A akcji nie masz. A czytasz wątki naszych akcji. Toż to dobroć serca i pasja bezinteresownej miłości do Papieru.
    Ty normalnie w caritasie chyba robisz. Że tak się tu nami przejmujesz.
    Wypisujesz brednie.. Podejrzewam że możesz mieć w tym jakiś udział, aby tak tu zachwalać rzeczywistość. Normalnie prawdziwe Virtual Reality nam tu wmawiasz, że mamy na coś czekać...

A ty co? Insider trader jesteś? Że już coś wiesz Co będzie w raportach? Ciekawe! Interesujące! Dobrze że się wygadałeś, że jesteś z wewnątrz.
    Bo my tu tylko zwykłe śmiertelniki i dusi grosze z ulicy...
    tak jestem z caritas, z tego samego oddziału co ty, bo tez tu siedzisz i naganiasz na spadki a akcje masz kupione po 2 zł- to chyba cos nie halo z głowa nie ? jakies pokrewieństwa z alą? która tez ma kupione i nie wywala tylko oczernia spólke zeby sprzedać z jeszcze większą strata po 10 gr jak mże po 50 gr.

coś chyba wam sie poprzewracało w głowach to ty wiesz co sie bedzie działo w raportach bo zakładasz, że będzie lipa, nawet masz juz wizje co do emisji akcji serii z ź i ż- człowieku ogarnij sie bo poziom twojeGO logicznego myśleniai sięga dna
  • Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~nostradamus [5.173.80.*]
    Uprzedzałem cie, jak i innych że już dawno poświęciłem własne ego, na rzecz czegoś więcej, a tym jest wedle mnie w pierwszej kolejności uprzedzenie innych, że zanim kupią jakiekolwiek akcje, niech wperw dokładnie przestudiują i przeanalizują geanalogię spółki. Analizę fundamentalną, a dopiero na końcu aspekt techniczny.

Wyniki wyglądają źle. Spółka od czasów jak na niej jestem. A więc od początku, naskładała obietnic, rozpętywała różne wizje i plany.
    Nie przypominam sobie, aby cokolwiek z tego przyniosło wymierne korzyści, a tym bardziej wzrost kursu...
    Jako akcjonariusz czuje się pogwałcony zapewnieniami, które nigdy nawet w 10% się nie spełniły.
    Większość inkubatorów upadła. Pieniądze z dotacji były gigantyczne. Gdzie to jest?

Jak można pisać że gry są i przynoszą, lub przyniosą profity. Skoro takowych profitów na razie brak.

Ja życzę sobie, i innym, oraz spółce jak najlepiej. Ale na razie wygląda to nie ciekawie.
    Chciał bym żądać namacalnych faktów i zysków. Nigdzie ich nie widzę.
    Pod spółek produkujących gier, można otworzyć i sto.
    Zapewnień , tytułów, teamów tworzących gry, można otworzyć sto.
    W matematycznym konsensusie nie zmieni to jednak prostej arytmetyki, że zyski nadal będa zerowe. A biorąc pod uwagę straty operacyjne wyniosą one miliony.

Żyjemy nadziejami, i zapewnieniami. Czy twardym stanem faktycznym?
    Cd Projekt jak jeszcze był Optimusem. Kosztował poniżej złotówki.
    Czy gdyby nie wypuścił Wiedzmina, a ostatnio najnowszego tytułu. To czy wart by był np.230zl?
    No nie róbmy popeliny ! Drobny akcjonariat też ma swój rozum. I to nie mniejszy aniżeli gruby

Dnia 2021-03-10 o godz. 20:27 ~nostradamus napisał(a):
    > Uprzedzałem cie, jak i innych że już dawno poświęciłem własne ego, na rzecz czegoś więcej, a tym jest wedle mnie w pierwszej kolejności uprzedzenie innych, że zanim kupią jakiekolwiek akcje, niech wperw dokładnie przestudiują i przeanalizują geanalogię spółki. Analizę fundamentalną, a dopiero na końcu aspekt techniczny.
    >
    > Wyniki wyglądają źle. Spółka od czasów jak na niej jestem. A więc od początku, naskładała obietnic, rozpętywała różne wizje i plany.
    > Nie przypominam sobie, aby cokolwiek z tego przyniosło wymierne korzyści, a tym bardziej wzrost kursu...
    > Jako akcjonariusz czuje się pogwałcony zapewnieniami, które nigdy nawet w 10% się nie spełniły.
    > Większość inkubatorów upadła. Pieniądze z dotacji były gigantyczne. Gdzie to jest?
    >
    > Jak można pisać że gry są i przynoszą, lub przyniosą profity. Skoro takowych profitów na razie brak.
    >
    > Ja życzę sobie, i innym, oraz spółce jak najlepiej. Ale na razie wygląda to nie ciekawie.
    > Chciał bym żądać namacalnych faktów i zysków. Nigdzie ich nie widzę.
    > Pod spółek produkujących gier, można otworzyć i sto.
    > Zapewnień , tytułów, teamów tworzących gry, można otworzyć sto.
    > W matematycznym konsensusie nie zmieni to jednak prostej arytmetyki, że zyski nadal będa zerowe. A biorąc pod uwagę straty operacyjne wyniosą one miliony.
    >
    > Żyjemy nadziejami, i zapewnieniami. Czy twardym stanem faktycznym?
    > Cd Projekt jak jeszcze był Optimusem. Kosztował poniżej złotówki.
    > Czy gdyby nie wypuścił Wiedzmina, a ostatnio najnowszego tytułu. To czy wart by był np.230zl?
    > No nie róbmy popeliny ! Drobny akcjonariat też ma swój rozum. I to nie mniejszy aniżeli gruby
    >

kolego nie ośmieszaj się

,,Jak można pisać że gry są i przynoszą, lub przyniosą profity. Skoro takowych profitów na razie brak."- ze szklanej kuli masz te dane?

ostatni raz pytam- podaj link lub raport z którego wynika, że nie zarabiaja na grach?? NIE WIESZ TEGO bo żaden raport nie uwzględniał jeszcze ich nowego profilu. Jedyna informacja jaka była, to że pierwsza gra spłaciła się po 3 dniach od premiery, ale o tym też zapominasz
    Nie wiemy czy zarabiają czy nie, ale niebawem się dowiemy ale ty wyprzedzasz fakty...tylko ze to sie nazywa naganianie

każdy inwestuje swoje pienadze

na innych spólkach też tak edukujesz i przestrzegasz ludzi czy tylko tu?

po co to robisz? po co piszesz nieprawde? przeciez tu co za to płaca

jesteś płatnym naganiaczem i każdy to wie

• Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~mk [94.40.87.*]
    i wtedy już go miałem i kilka razy dokupiłem
  • Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~nowy [87.99.60.*]
    otworzy się dzisiaj?
    przy jakim kursie?
    czy to już atak na 1zł.?
  • Re: PunkPirates dlaczego warto go mieć w portfelu Autor: ~mk [46.134.68.*]
    Na tym etapie nie ma chętnych na sprzedaż może być grubo
[x]
VIRTUS 1,95% 1,67 2026-05-14 16:40:00