Zmienił się kod, wiec zmieniam wątek. Pierwszy raz od lata 2018 roku pojawiło się zlecenie kupna powyżej 4 zł. ;) niezłe to wyglada. Teraz najbardziej zastanawia mnie czy beda pojawiać się nowe zlecenia sprzedaży poniżej tych 10k po 4,18. Czekamy, obserwujemy i cieszymy wzrok. ;)
Po spadku wczoraj w rankingu Bankiera znow poza 400. miejsce dziś znów wzrost na pozycje ok 280. Czyli drobni znów zainteresowani forum. A starzy sprzedają, ze tu taka cisza? Rozumiem, każdego może zaskoczyć taka skala wzrostów. ;)
Na razie mało kto wie co się dzieje na naszej spółce - sztuczna inteligenca, dowiedzą się przy dużo wyższych poziomach, ale na razie nie myślę jakie one będą. Pan prezes juz porównywał na twitterze Pmpg do innych spólek - myślę że marzy aby im dorównać, może nie kapitalizacją ale chociażby wyceną :-) ech marzenia
Tym dokładaniem tylko zachęcają kupujących do budowania pozycji. Wiadomo było, ze będą dokładać przed tym 4,18. Ale chyba niewiele już zostało do zmierzenia się z ta paczka na 10k.