myślałem ze moje 40 koła to coś ale na szachownicy pojawił sie miszcz - niszczyciel ma wiecej zer na koncie , tak czy inaczej to inna jakość na tym wolorze , pozdr zohan
Zohan to nie znaczy ze on zarobi procentowo więcej niż Ty .... Wszystko i tak rozstrzygnie się 30.06.2021 jak Interbud będzie spłacał postępowanie układowe.
Zohan nie jestem wielkim graczem kupiłem troszeczkę Interbudu... jak nikt go nie chciał po ok 61 gr. To troszkę dziwne ze spółka może spaść do kapitalizacji 5 mln i nikt jej nie chce a przecież wiadomo ze ma sprzedane ponad 100 ze 134 mieszkań i plany na galerie handlową do tego wystawiła na sprzedaż nawet swoją siedzibę (tak mi się wydaje) widać ze wszyscy stają na uszach by spłacić układ w czerwcu. Wiem wiem .. może im się nie udać ale tam naprawdę jest kapitał w nieruchomościach i determinacja zarządu by tak pracować żeby długi pospłacać. Nie jestem ze spółki nie kadzę im bo muszę ba nie byłem nawet w Lublinie !! wiem wiem wstyd !! Po prostu wydaje mi się ... całkiem subiektywnie że im się uda. I że to będzie całkiem przyzwoita firma już niedługo.
Dnia 2021-02-15 o godz. 21:04 ~zohan napisał(a): > myślałem ze moje 40 koła to coś ale na szachownicy pojawił sie miszcz - niszczyciel ma wiecej zer na koncie , tak czy inaczej to inna jakość na tym wolorze , pozdr zohan
Pisalem ci kiedys ze mam duzo wiecej niz ty i nie placze.tylko czekam ale rzeczywiscie ja w tej cenie mam juz 100% a wiekszosc dopiero jest na zero :)