• Interbud Autor: ~maly [193.200.133.*]
    Ładnie,komuś mocno zależy żeby papier nie poszybował w kosmos.Myslę że to nastąpi wcześniej czy póżniej.
  • Re: Interbud Autor: ~Zakar [77.111.247.*]
    Jak mu to zaczną rozbierać to się zdziwi...
  • Re: Interbud Autor: ~zohan [83.20.223.*]
    myślałem ze moje 40 koła to coś ale na szachownicy pojawił sie miszcz - niszczyciel ma wiecej zer na koncie , tak czy inaczej to inna jakość na tym wolorze , pozdr zohan
  • Re: Interbud Autor: ~Kr [195.210.60.*]
    Zohan to nie znaczy ze on zarobi procentowo więcej niż Ty .... Wszystko i tak rozstrzygnie się 30.06.2021 jak Interbud będzie spłacał postępowanie układowe.
    Kr skoro ty tu zaglądasz .....
    Zohan nie jestem wielkim graczem kupiłem troszeczkę Interbudu... jak nikt go nie chciał po ok 61 gr.
    To troszkę dziwne ze spółka może spaść do kapitalizacji 5 mln i nikt jej nie chce a przecież wiadomo ze ma sprzedane ponad 100 ze 134 mieszkań i plany na galerie handlową do tego wystawiła na sprzedaż nawet swoją siedzibę (tak mi się wydaje) widać ze wszyscy stają na uszach by spłacić układ w czerwcu.
    Wiem wiem .. może im się nie udać ale tam naprawdę jest kapitał w nieruchomościach i determinacja zarządu by tak pracować żeby długi pospłacać.
    Nie jestem ze spółki nie kadzę im bo muszę ba nie byłem nawet w Lublinie !! wiem wiem wstyd !!
    Po prostu wydaje mi się ... całkiem subiektywnie że im się uda. I że to będzie całkiem przyzwoita firma już niedługo.
    już cie lubie , miłego
  • Re: Interbud Autor: ~LBN [185.54.56.*]
    Witam sprzedali lokal na turystycznej? Przeprowadzili się do Rupes.
    Pozdrawiam
    Komunikatu o sprzedaży nie było.
    Na ich stronie nadal jest w ofercie....

link 

Ale może już z kimś negocjują... i się przeprowadzili by go przygotować pod klienta ?
  • Re: Interbud Autor: ~obserwatorGPW [46.134.5.*]
    Dnia 2021-02-15 o godz. 21:04 ~zohan napisał(a):
    > myślałem ze moje 40 koła to coś ale na szachownicy pojawił sie miszcz - niszczyciel ma wiecej zer na koncie , tak czy inaczej to inna jakość na tym wolorze , pozdr zohan

Pisalem ci kiedys ze mam duzo wiecej niz ty i nie placze.tylko czekam ale rzeczywiscie ja w tej cenie mam juz 100% a wiekszosc dopiero jest na zero :)
  • Re: Interbud Autor: ~maly [193.200.133.*]
    Fajnie ktoś się bawi,ale już niebawem zabiorą zabaweczki i będzie płacz.
[x]
INTERBUD 0,00% 2,26 2025-09-25 15:56:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.