Dnia 2021-02-15 o godz. 16:47 ~Cześć napisał(a): > No
ten to dopiero model ! sam ,że sobą pisze !!!!! ..........................i niech ''ktoś '' napisze ,że ; { knura już nie ma ! od trzech lat } a , płocka służba : na stanowisku - dalej stare nawyki !!!!............... ha ,ha ha ,ha ,,,,,
Dnia 2021-02-25 o godz. 15:19 ~momot napisał(a): > Dnia 2021-02-15 o godz. 16:47 ~Cześć napisał(a): > > No > ten to dopiero model ! > sam ,że sobą pisze !!!!! > ..........................i niech ''ktoś '' napisze ,że ; { knura już nie ma ! od trzech lat } > a , płocka służba : na stanowisku - dalej stare nawyki !!!!............... > ha ,ha ha ,ha ,,,,, > PS. fajni jesteście !
Jak to mówi młodzież: żal.pl Jak Patrowicz miałby kontrolować Resbud ze swoim marnym 0,33% akcji? Nie wiem co miałeś z matematyki w szkole, ale do 100% pozostaje jeszcze 99,67%!!!!
Dnia 2021-02-25 o godz. 16:56 michalowski56 napisał(a): Jak to mówi młodzież: żal.pl Jak Patrowicz miałby kontrolować Resbud ze swoim marnym 0,33% akcji? Nie wiem co miałeś z matematyki w szkole, ale do 100% pozostaje jeszcze 99,67%!!!!
a,ten ,no soviet to ile ma % ? kaban z sovietem zrobił ''machniom '' .........i kontrola poprzez wzajemne umocowania pozostaje bez zmian ! co ?
można ? - można !
...i niech się gawiedź dowie; że mnie tu nie ma !- buuuuuha ,ha ha ha ha !
Dnia 2021-02-25 o godz. 17:55 ~momot napisał(a): > Dnia 2021-02-25 o godz. 16:56 michalowski56 napisał(a): > Jak to mówi młodzież: żal.pl > Jak Patrowicz miałby kontrolować Resbud ze swoim marnym 0,33% akcji? Nie wiem co miałeś z matematyki w szkole, ale do 100% pozostaje jeszcze 99,67%!!!! > > > > > a,ten ,no soviet to ile ma % ? > kaban z sovietem zrobił ''machniom '' .........i kontrola poprzez wzajemne umocowania pozostaje bez zmian ! co ? > > można ? - można ! > > ...i niech się gawiedź dowie; że mnie tu nie ma !- buuuuuha ,ha ha ha ha ! >
A wiesz cu mu da sowiet !!!!!! a teraz sowiet wejdzie na UE legalnie a kaban dostanie tylko 0,33% i kto będzie rządził Sowiet .