Ciekawe info. W ogóle na razie niezauważone. To ESPI jest dość enigmatyczne, potrzebny jest artykuł w którym p. Prezes wyjaśni o co tu chudzi. Wtedy może wyobraźnia zadziałać. Na razie jest podaż ze strony tych, którzy zarobili i chcą wyjść. Dobrze, ze świeża krew to odbiera. ;)
Zaraz będziemy w największych wzrostach na stooq. Oby nie skończyło się jak 2 tygodnie temu.Tyle że wtedy był szybki wyskok bez info a dziś idzie wolniej i jeszcze jest info do którego zaraz dotrze szeroki rynek..
Na razie nasz wzrost jest zbyt mały, żeby znaleźć się na stooqu. Nawet gdybyśmy doszli do 4 zł. Wg moich wyliczeń do końca przyszłego tygodnia, dzięki kilku mocnym sesjom jeśli chodzi o obroty, mogą skupić ponad 24k akcji. I nie uwzględniam już sesji dzisiejszej. A do 12. marca, kiedy przerwa na 2 miesiące skup, będzie to ponad 50k akcji. Tu naprawdę zacznie brakować akcji niedługo. Teraz może sypać ten, który ściągnął te 14k, ktore rano pojawiły się w arkuszu. Kiedy się wysypie, nie będzie akcji a będą nowe informacje. Może być wtedy niezła jazda. :)
Faktycznie, spora ta ukryta sprzedaż. Czułem, ze te 14k z 4zł tak naprawdę nie zniknęły. Ale to dobrze, ze jest popyt, który to wciąga. Obrot robi się duży a to zlecenie wkrótce się skończy.
Ja nie sprzedaje. ;) Ciekawe czy jutro tez się jakieś batony pojawia. ;) Najwazniejsze, ze mieliśmy bardzo duży obrót a podaż była wysoko, nikt nie zasypał wzrostu jak ostatnio. Od jutra spółka powinna skupować już 3k akcji dzennie. To będzie blisko 60k do 12.marca. Musieliby na to przeznaczyc jakieś 250k jesli kurs nie wystrzeli, wiec sporo. Ciekawe jak będzie wyglądał teraz skup. Bo to jednak dziennie 2 razy więcej akcji i 4 razy wiecej wartościowo niż jeszcze w styczniu....
Piękna sesja. Ważne że nie skończyło się jak 2 tygodnie temu że popyt zasypali. Po drugi zlecenie z ukrytego rozebrane. Jak rynek będzie sprzyjał to jutro atak na 4 zł. Udalo mi się wsiąść do pociągu na polimeksie po 5,10 więc się podwójnie cieszę a kasę tam dużą również włożyłem. Oby jutro i nie tylko szeroki rynek sprzyjał..
Car, według Ciebie jaki zasieg ma Polimex? A w grudniu mozna bylo wejsc po 2,5 i w trzy dni 100% wzrósł, wtedy dali info o spłacie zadłużenia, wystarczy informacje na stooq czytac - ja dopiero zobaczylem ją po pierwszym dniu odpału i niestety nie kupiłem akcji ech
Przebilo dziś na Polimex ostatni opór na 5,35 więc jeżeli to nie było fałszywe wybicie to ja widzę 9 zł i to w krótkim terminie. Dziś był duży obrót więc wszystko zgodnie z AT .
ir......pmpg. Macie bieżące informacje i wiecie najlepiej co się dzieje w spółce. Dlaczego od kilku lat nikt z zarządu nie kupił akcji a mamy dodatkowo skup własny?
Myśle, ze zarząd nie będzie kupował, bo...dostanie akcje ze skupu w ramach jakichś premii menadżerskich. Tych akcji w sumie może być ok 5% jak się skup skończy. (Choć ja myśle, ze jak kurs wrócić ponad 5 zl, to skończą go. ) Wcześniej poprzednicy nie kupowali, bo widzieli, ze trochę to zajmie zanim sie wszystko w spółce ułoży. Teraz zaczyna się układać. Jeszcze droga dluga przed nimi, ale przynajmniej wiemy, ze w odpowiednim kierunku. A co Twojego pytania, Komuch. Przecież na takie pytania nikt Ci nie odpowie.