Wyniki trzeba przyznać są świetne ale zawsze mogą być lepsze, szczególnie, że o spółce w mediach nic nie słuchać ale taka cisza chroni nas przed tym żeby spekuła i owieczki się do kupowania nie rzuciły. Te akcje lubią ciszę inaczej ich nie kupimy nawet po 50 zł
Jak tam panowie idzie dzisiejszy odjazd? Bo już mi się popcorn grzeje, a nadal cisza :D To oczekiwanie jest najgorsze. Czy spółka, która nic nierobi dalej bezpodstawnie urośnie? Czy znajdzie się chociaż jeden leming będący poza obecnym akcjonariatem, który kupi chociaż 1 akcję tego trupa? Czy rakieta osiągnie 1000 zł na koniec tygodnia tak jak zapowiadano 10 lat temu? To wszystko jeszcze w tym odcinku!
Już tam , nic nie robi... A kto sobie akcje drukuje za prace? A nawet towarzystwo sobie opyliło po 4 zeta kilka papierów serii o czy p, a komu się alfabet niedługo skończy? To wszystko nazywa się nic? Obyś się tym popcornem udławił pyszałku....Rakieta będzie i to już za chwile , zaraz się zacznie, , już wyrywa , już już .....
Widać właśnie że Twoja technologia na LPG !!My tu o większe szczyty marzymy zdobywać . Nasze rakiety na ciekły wodór i już prawie 2k z przodu, a wiem z pewnych źródeł , inni się o jeszcze więcej modlą.
Wyniki super ale nie widzę znaczącego entuzjazmu wśród akcjonariuszy. Kiedy się cis ruszy na tej spółce bo głucho w mediach o ich planach i osiągnięciach a potencjał mają duży aby podwoić kapitalizację bez większego wysiłku. Przydałby się czat inwestorski z teamem zarządzającym.
Ja trollem? :D Mocne słowa jeżeli spojrzymy na fakt, że 3/4 postów naganiaczy na kupowanie jest spamowanych w środku nocy pod wyjątkowo banalnymi nickami. W zasadzie jestem pewny, że 90% zawartości wątków dotyczących Carlsona to "praca" jednej, może dwóch osób. No, ale panowie RAKIETA 1000 zł już za 10 minut! I tak od 10 lat startuje :D Już zaraz, już za chwilę, już jutro!
I jak tam Panowie? Widzę srogi obrót dzisiaj, przyznać się, który to taki grubas giełdowy, że na koniec dnia ponad 200 akcji zjadł :D Widzę jeszcze trochę i tu dzienne obroty będą jak u Grażynki w warzywniaku pod blokiem. Czyli rakieta przerzuca się na biopaliwa? Tak czy inaczej nie martwmy się, jak nie dzisiaj to jutro będzie tu 1000 zł. A w piątek... W piątek gonimy Teslę.
Tesla zostanie przejęta przez CAI .To już nie długo, Za chwile . Oczy z gałek wypadną niedowiarkom , a rakieta odleci w inny wymiar , na poziomy nieznane istotą na tej planecie. .