• Dla nas! Dla wszystkich! Autor: ~Rado [176.115.87.*]
    Po medal! Po złotooooo!!!

PS Gratulacje dla tych, co się nie dali wyleszczyć. Miłego wikendu!
  • Re: Dla nas! Dla wszystkich! Autor: ~Joozek [84.38.81.*]
    Trzymam 20 letnią whisky na specjalną okazję... dzisiaj otwieram:)
  • Re: Dla nas! Dla wszystkich! Autor: ~Rado [176.115.87.*]
    Jeeeeeest! Nikt mu tego nie zabierze! Po prostu sam sobie to wyrwał! Przeciwko naturze, przeciwko Kulczykom! Złoty medaaaaal!
  • Re: Dla nas! Dla wszystkich! Autor: ~sit [95.49.232.*]
    Forum w temacie wezwania spisał się na złoty medal. Myślę, że niewielu dało się skusić na marne 63zł, a P.K. dostała info do przemyślenia.
    Jaki scenariusz na przyszłość?
  • Re: Dla nas! Dla wszystkich! Autor: ~Re [85.221.132.*]
    Idziemy na 100pln
    I nie bierzemy jeńców
    Info i analityk żadnego komentarza nie dali, chyba świętują na grubo cały weekend. Ja wczoraj sześć strzeliłem pod espi :)
  • Re: Dla nas! Dla wszystkich! Autor: ~Analityk [188.146.97.*]
    Rado, uważaj tylko żeby od tych wszystkich pozytywnych informacji nie popaść w nałóg :P
    Fundusze podjęły jedyną słuszną decyzję.
    Ciekawe jaka będzie jutro reakcja rynku i czy to już koniec wezwania i prób ściągnięcia PEP z parkietu...

• Re: Dla nas! Dla wszystkich! Autor: ~iNFO [217.168.130.*]
    Rado daj spokój, ja ten Twój komentarz w piątek przeczytałem wcześniej niż przyszły mi alerty z komunikatami na emaila!! Nic już nie pisałem ale rzeczywiście elegancko... to był dobry weekend ;)

Rzeczywiście Fundusze podjęły jedyną słyszą decyzję. W między czasie tutaj na tym forum podaliśmy sobie tyle mocnych argumentów że odpowiadanie po cenie 63 PLN jest bez sensu ale jednak z fundami różnie bywa...
    Dziś przydałaby się mocna wymiana o dużym wolumenie... żeby Ci co chcieli odpowiedzieć na wezwanie będą mogli sprzedać na sesji.
    Zakładam że przez te 3 dni Dominika już nic nie zrobi... oznaczałoby to po prostu GIGANTYCZĄ DESPERACJĘ!!!

Wszyscy już wiedzą że idzie zielone... 2 dni temu był fajny wywiadzik na parkiecie, w zasadzie chodzi tylko o początek. Jak gość analizuje napływ środków i gdzie idą pieniądze...mniej więcej od 4 minuty... Nie ma tam omówionej Polenergii ale chodzi o ogólną wizję... Fajnie się tego profesora słucha bo jest bardzo kulturalny :)
    link

Dziś napisze do tego młodego dziennikarza z parkietu że wychwalają sektor i perspektywę OZE a w zasadzie spółki totalnie pomijają ;)
    Pomijaja pep, bo widocznie mają pomijać :) Info, przedłużenie i podniesienie, to byłaby desperacja po pierwsze, ale już nawet ryzyko osmieszenia. Bardzo jestem ciekawy, jak kurs dzisiaj się zachowa. Ktoś w końcu zebrał spora ilość akcji w okolicach 63 zł. Nikt nie zwraca na to uwagi, a nam się tu mocno ff kurczy :)
  • Re: Dla nas! Dla wszystkich! Autor: ~iNFO [217.168.130.*]
    A pamiętacie jeszcze to z zeszłego roku ??
  • Re: Dla nas! Dla wszystkich! Autor: ~Marek [94.254.230.*]
    Ja zwracam. Jest tylko 3.85%
  • Re: Dla nas! Dla wszystkich! Autor: ~Marek [94.254.230.*]
    Pamiętam kiedyś na takim blogu koliberekelemelek.blogspot pisał Przemek że PEP będzie po 100+ a mieszkania po kilkanaście tysięcy minimum. No nie pomylił się.
  • Re: Dla nas! Dla wszystkich! Autor: ~Marek [5.173.19.*]
    No. Pamiętam jak mały ff to jego ulubiony argument. W tym przypadku ma rację.
    Fundusze jak gdzieś stracą to tu podciąganie i up up up
  • Re: Dla nas! Dla wszystkich! Autor: ~Marek [5.173.22.*]
    Jakie to aktualne:)
[x]
PEP 0,67% 60,00 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.