Rado daj spokój, ja ten Twój komentarz w piątek przeczytałem wcześniej niż przyszły mi alerty z komunikatami na emaila!! Nic już nie pisałem ale rzeczywiście elegancko... to był dobry weekend ;)
Rzeczywiście Fundusze podjęły jedyną słyszą decyzję. W między czasie tutaj na tym forum podaliśmy sobie tyle mocnych argumentów że odpowiadanie po cenie 63 PLN jest bez sensu ale jednak z fundami różnie bywa...
Dziś przydałaby się mocna wymiana o dużym wolumenie... żeby Ci co chcieli odpowiedzieć na wezwanie będą mogli sprzedać na sesji.
Zakładam że przez te 3 dni Dominika już nic nie zrobi... oznaczałoby to po prostu GIGANTYCZĄ DESPERACJĘ!!!
Wszyscy już wiedzą że idzie zielone... 2 dni temu był fajny wywiadzik na parkiecie, w zasadzie chodzi tylko o początek. Jak gość analizuje napływ środków i gdzie idą pieniądze...mniej więcej od 4 minuty... Nie ma tam omówionej Polenergii ale chodzi o ogólną wizję... Fajnie się tego profesora słucha bo jest bardzo kulturalny :)
link Dziś napisze do tego młodego dziennikarza z parkietu że wychwalają sektor i perspektywę OZE a w zasadzie spółki totalnie pomijają ;)