• raport Autor: sylwia_ [79.186.137.*]
    Raport normalnie w poniedziałek po sesji? Czyli jeśli w ogóle to zlecenie kupna należy złożyć we wtorek tak? Pzreleci Waszym zdniem przez roczne minimum (0,052)? Czy obstawiać bezpiecznie, 0,055 - 0,06?

• Re: raport Autor: ~sid [5.185.42.*]
    Bez pośpiechu. Zrób sobie kilka dni wolnego, kurs utrzyma się na dnie, kupisz w przyszły piątek ;)
  • Re: raport Autor: sylwia_ [79.186.137.*]
    Dnia 2021-02-12 o godz. 14:46 ~sid napisał(a):
    > Bez pośpiechu. Zrób sobie kilka dni wolnego, kurs utrzyma się na dnie, kupisz w przyszły piątek ;)
    Nie wykluczam. Z mojego puntu widzenia, lepiej nie otworzyć bo ucieknie niż otworzyć za wysoko. :)
  • Re: raport Autor: ~Zbik07 [185.146.55.*]
    Po 50 hehe
    pożyjemy zobaczymy....
  • Re: raport Autor: ~Zbik07 [185.146.55.*]
    Myślę że raport będzie zaskakująco dobry gdyby chcieli ubrać dziś by puścili i sypnęli w poniedziałek plus inwestor może się nie otworzyć tydzień
    Co bedzie ot będzie .... przyszłam tu bo zobaczyłam, ze grubo tąpnęło .... a tu zawieszone notowania bez raportu o zawieszeniu notowań :D Niczego nie przesądzam, ale trudno wyrobić sobie zdanie jak zdechło :D Mam nadzieję ruszy po raporcie czyli we wtorek jak nie .... no nie wiem. Gdybym nawet chciala wchodzic w to w ciemno PKC to dzis by sie nie udalo :D

A jak tak to patrzac w cyferki na zimno to raczej sie nie spodzeiwam cudow w tym raporcie. Ale ja tu nowa jestem .... gdybym miala dzis w ciemno stawiac clecenie to 0,055 nie dlatego ze uwazam ze tak bedzie a dlatego zeby w razie wu nie przegapic okazji :D
  • Re: raport Autor: ~nomad [84.17.55.*]
    Raczej 20 niz 5. 10 bylo przez mega przypadek. Nie wiem czemu dzis tego nie puscili po 146 rano i 16 po poludniu. Uwalic mozna a jak ma pójść w górę to juz nie. Pytanie jest inne. Co dalej z restrukturyzacją? Czy opłacają bieżące koszty? Czy PPU to jeszcze PPU?
  • Re: raport Autor: sylwia_ [83.20.206.*]
    Patrzę właśnie w ten raport i.... no ale ok ja tu nowa jestem, wstrzymam się do jutra bo muszę zobaczyć co się stanie.
    Bo narazie ten rapotrt i ten poprzedni że jeden zudziałowców wpadł pod próg 5% to raczej nie nakłania do otwarcia czegokolwiek .... choć bym chciała bo to browar :D
  • Re: raport Autor: ~sid [5.185.42.*]
    Jak lubisz browary, to przeanalizujmy raport i zastanówmy się co zrobić przy piwie Noteckim, ja stawiam :D
[x]
CZARNKOW 0,00% 0,09 2025-10-24 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.