Bez sensu kupować. Szykuje się wybicie na paru innych spółkach. Dzisiaj PKP i Allegro, może CDR. Po co wkładać w papier który nie wybije wyżej niż 64 co najmniej do połowy roku (wykres historyczny), albo jeszcze później. Lepiej chyba zarabiać teraz jak jest okazja.
Sorry już oddałem po 61.20 i zarobiłem na Serinusie którego spóściłem średnio po 1.52 teraz spóściłem Allegro i czaje się albo na PKP albo na CDR. A Ty siedż sobie z papierem toaletowym ile chcesz masz do tego prawo.
hahaha płacz niedojrzałego dziecka. W tym tygodniu zarobiłem ponad 20% tego co mam. Ile mam, to nie twoja sprawa zawistny polaczku. A ile Ty zarobiłeś?
Ta spółka wybije na 200% tylko że nie teraz. Szkoda marnować czas. Jeżeli rzeczywiście przejmą Lotos i PGNiG to będzie największy koncern petrochemiczny w Europie środkowo-wschodniej i jeden z 5 największych w Europie. Wyceniam realnie przy dobrych warunkach macro, w szczególności poluzowanie obostrzeń, wzrost marży i ceny ropy, że ten papier pod koniec roku może być powyżej 200 zł i to jest realne. Tylko szkoda mi czekac do końca roku, bo ja chce zarabiać. I nie ważne czy to jest 5% 10% to co zarobie, jest moje. A gwarantuje Ci, że zanim ta spółka wybije ja będę bogatszy o lekko 80% tego co mam i zarobie na wybiciu Lotosa i Orlenu.
To nie trać czasu na pisanie bajek tylko zajmij się zarabianiem swoich 80% ...piszesz ze Orlen może być po 200 ??? A ty wolisz 80% wiec matematycznie 80% z obecnych prawie 60 zł to 108 zł więc co ty człowieku pleciesz o 200 złotych i do czego dążysz na tym forum ? Rozpisując się o jakimś serinusie PKP Allegro i innych ? Zmień forum na spółkę która cię interesuje szkoda twojego cennego czasu szajbusietrolowaty
Błazen z ciebie jakich mało udowodniłeś to swoją odpowiedzią zabrakło mi twojej matematyki i nazw innych spółek na których zbierasz swoje 80% ...sajonara błaźnie a właściwie szajbusietrolowaty