• Dzisiaj krotko Autor: ~Kuba_Rozpruwacz [89.70.153.*]
    Czy to nie fascynujace, ze za 50 akcji po 20 zl mozna w kluczowym momencie zmienic kurs spolki wartej 340 milionow? :) I do tego zrobic pieknego smoka, ktory przysiadl i czeka na linii trendu? I smieszne i straszne troche.
  • Re: Dzisiaj krotko Autor: ~Dd [89.64.33.*]
    O czym ty mówisz?
  • Re: Dzisiaj krotko Autor: ~Kuba_Rozpruwacz [89.70.153.*]
    Dragonfly doji. Silny sygnal zmiany trendu. Zobacz na arkuszu zlecen (na dziesiec minut przed zamknieciem zlecen 50 akcji po 20 pln). Czyli ktos wydal 1000 pln i zrobil swiece smoka i podniosl swiece ponad trend spadkowy, utrzymujac przelamanie trendu z wczoraj. Przepraszam, ze pisze skrotami.
  • Re: Dzisiaj krotko Autor: ~Miki [5.173.80.*]
    Wszystko fajnie tylko ze to jest bananowa. Tutaj nic nie warte firemki albo "bankruty" po byle info nagle sa pompowane ni z tego ni z owego. Firmy mające realne zyski lubią sie kisić miesiącami. No cóż zobaczymy.
    Tak wiem, ja caly czas uwazam, chyba jak Ty i wiele osob tutaj, ze Blirt moze pojsc rownie dobrze w obie strony. Ale kazdy musi sam zdecydowac w co bedzie gral i dlaczego. Na gieldzie jest wszystko, jak w cyrku. Do wyboru. Dlatego jestem na Blircie, bo nawet jesli chce sredniego terminu, to biore spolki o duzych przeslankach na dlugi czyli z fundamentami. I najczesciej jestem milo zaskoczony.
  • Re: Dzisiaj krotko Autor: ~Gepeto [37.47.59.*]
    Uważam, że entuzjazm ciut opadł i dobrze, bo wielu tu widziało już 50 a nawet 100 w lutym. Teraz ta dłuższa konsola będzie miała jakiś finał. Sporo spółek idzie po 30/40 % a spekuła ciśnie w gwizdek. Zobaczymy kiedy rynek dostrzeże Blirta.
    Biotech jest w zarodku i to jest totalny chaos. Kompletna jazda bez trzymanki. To naturalne, ze sa balony na bankrutach lub po adresie schowka na szczotki, a budujace ogromne potencjaly sa poza zabawa. I wierze, ze jest wielu malych inwestorow, ktorzy na tych pierwszych zrobili swietne wyniki. Ale jeszcze wiecej wyczyscilo tam rachunki w ciagu tygodnia. (To i tak ok bo ktos ladnie napisal ze stracic mozesz tylko 100% a ugrac nieskonczenie wiele). Czy ktos tu przebieralby nogami z wiedza ze za dwa lata bedzie mial wynik 700%? :) Nawet jesli zrobimy teraz skok na 15 pln (wszystki wbrew, poza generalem)?

Zreszta zobacz, to ze ktos za 1k zmienia kurs spolki wartej 340 mln w takim momencie tez jest o tym o czym piszesz.
  • Re: Dzisiaj krotko Autor: ~Miki [5.173.80.*]
    Fundamenty zawsze się bronią, ale zwykle w dłuższej perspektywie czasowej. Trzeba sobie jasno powiedzieć, że Blirt nie jest w super promocji obecnie. Jezeli firma potwierdzi dobre zyski w następnych raportach i będzie się rozwijać, to Ci co tu na dlugo pewnie zarobią. W krótszym czasie moze być różnie. Ja mam tu maly pakiet. 15 razy mniejszy niż na Bmx , której wzrost ceny zdecydowanie bardziej wierze. Do tego Bmx przechodzi na główny co jest dla mnie tez ważne. Tutaj nastawiam się ze jak cena spadnie to dokupie, a jeżeli nie będzie rosła to ten pakiet moze sobie tu poleżeć i rok. Sam jestem ciekaw jak się to potoczy w najbliższym czasie.
    Podobnie u mnie.
    Ja na dole dobieram.
  • Re: Dzisiaj krotko Autor: ~Pati [91.227.159.*]
    Ale ogólnie kurs dzisiaj się obronił, mimo chętnych na jego zdołownie,odbicie bīło niemal natychmiastowe, a to też o czym świadczy.A czy młot z białym czy czarnym długim dolnym cieniem, nie ma znaczenia. To nie apteka , a spółka ma przyszłość.

Pozdr.
    Ale ogólnie kurs dzisiaj się obronił, mimo chętnych na jego zdołownie, odbicie było niemal natychmiastowe, to też o czym świadczy. A czy młot biały czy czarny długim dolnym cieniem, nie ma znaczenia. To nie apteka , a spółka z przyszłością.

Pozdr.

P.s. Poprawiłam tekst ,bo coś mnie przyćmiło ,chyba wiadomości w TVP1 :)) Sorry.
    Lubie swoja apteke ale wiem o co Ci chodzi. No ciekawe jak zamknie sie tydzien.
  • Re: Dzisiaj krotko Autor: ~zart [109.173.139.*]
    no coz. jedni prezesi daja lockup na swoje akcje a inni wywalaja akcje w rynek zeby zniszczyc tym samym kurs. tak to juz jest
    Było to już przerabiane parę razy,teraz mamy raport , a i dobre info może , w końcu uwijają się tam ,żeby zamówienia wyrobić .
  • Re: Dzisiaj krotko Autor: ~Mj [95.49.234.*]
    Kiedy wywalał, to miał ustawionego odbiorcę. To po pierwsze.

Po drugie. Puścił śmieszną ilość w skali tego, ile tego ma.

Po trzecie. Problemem na Blirt jest płynność. Tak więc jeśli te 100 tys. akcji zacznie normalnie krążyć, to na pewno nie zaszkodzi.
[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.