Gdzie sie podzial trol wzrostowy xx.Zapowiadal takie wzrosty od 1 lutego juz 17 a scierwo dalej na 6zl.Tak mial racje galerie otworzyli 1 lutego .Tak i wszyscy sie zesrali i kupija gtc.Nie osmieszaj sie.
O wylonił się z dziury xx.Gdzie ten twoj trend wzrostowy ? Za chwilę będzie rok.Hossy jakiej hossy ? Chyba patrzysz na inna społkę.Co znowu naganiasz na wzrosty? A jak tam twoje niewidzialne wykresy co tylko ty widzisz? Ale masz rację funfy weszly obrot dzis jak w warzywniaku
A i zapmnialem ze od 1 lutego galerie otwieraja.A gadalem ci ze to nie ma znaczenia,to tworzyles nieznane historie ze otwieraja i zaraz gtc urosnie.Inwestorzy maja w dupie GTC i galerie a ty sie podniecasz.To co wrociles do nory? Bo juz nikogo nie nabierzesz na wzrosty
Hansie,naganiaczu spadkowy była dziś na wykresie formacja objęcia hossy ,do czasu twoich wpisów...Tyle razy w tym roku mówione ci było,żebyś sprzedał wreszcie gtc ,a ty dalej tu?
Takie wzrosty ze w miejscu się rusza gora dół między 6-8zł i tyle. Może kiedyś gtc urośnie. W sumie nieruchomosci urosły sporo pytanie czy przeszacowania kiedyś dotrą do gtc co zwiększy WK. Poczekamy następne 10lat:)....
Hansie,skoro tęsknisz za mną i grzecznie pytasz,to ci odpowiem,co myślę.Co ,gdy zamknął? Zamknął ,to i zaraz otworzą.W sumie to pewnie szybciej znów otworzą,niż zamknął.Dlaczego? To proste.Wiosna się już zbliża dużymi krokami....a gdy wiosna się zbliża..to znika sezon grypowy,jest DUŻO MNIEJ zachorowań,ludzie stają się radośni,zaczynają myśleć pozytywnie,przestają chorować i wymyślać choroby.Nawet Ipopema wystawia rekomendacje dla gtc na 8,48 ,a rekomendacje i tak są wiecznie bardzo zaniżone.Zobacz,gdyby nawet znienacka ogłosili wezwanie( chociaż na razie nic o tym mi nie wiadomo),to prawdopodobnie cena w wezwaniu nie może być niższa niż ostatnia z wezwania,czyli 8,76 było ostatnio,a więc raczej według mnie powinno być dużo wyżej !!! i powinni się postarać,żeby inni odpowiedzieli.Chyba,że się mylę? Co do cen nieruchomości(nie piszę akurat o gtc w tej chwili) to akurat ceny w ogłoszeniach ze sprzedaży nieruchomości,które obserwuję od początku pandemii,zamiast spadać w pandemii,wzrosły u mnie z tych obserwowanych o 50% ,więc ciężko mi uwierzyć w przyszłe spadki.Ale kto wie? Może Hans już na zawsze wszystko pozamykają,a ludzie się przeprowadzą do lasów do ziemianek,żeby innych nie pozarażać,a kurierzy im będą tylko konserwy dowozić...Można i tak żyć,no ja niestety myślę jak zwykle bardziej optymistycznie .Wiem,wiem Hans ,to straszne,że tak myślę pozytywnie,ale cóż,taki charakter nieznośny.
A mało tego, ja jeszcze myślę,że gtc dojdzie do swojej ceny sprzed covidowego zjazdu ze stycznia 2020r,czyli ceny 10,38zł ,BO JUŻ CHYBA WSZYSTKO WZROSŁO DO CEN SPRZED COVIDOWEGO ZJAZU . Teraz już Hans możesz się pośmiać,albo przeprowadż się najlepiej do lasu...tam bezpiecznie zamieszkaj do końca życia,kto wie,kiedy na kogo przyjdzie pora..(żart).
Ja ci chetnie przyznam racje jak kurs ok był grudzień teraz jest prawie marzec i mamy kurs 9zl albo wiecej.A kurs w czarnej dupie obrotu nie ma. A był grudzień to pisaleś ze gtc bedzie wzrastac .Za chwilę marzec kurs w czarnej dupie.To bedzie lipiec to napiszesz ze beda wzrosty a kurs 6.7.Tak ja tez tak ci moge napisac ze kiedys wzrosty.A w 2023 napiszesz o widzisz mowilem ze bedzie 10zl .ale 3 lata minely.
Ja tu czekam na jakąś krytykę,a ty Hans co? poszedłeś do szpitala z zawałem,czy z jakąś inną poważną chorobą?Nie ma miejsca dla ciebie,tam leżą ludzie naprawdę chorzy na covid, to oni mają pierwszeństwo,daj szansę naprawdę chorym....Czy poszedłeś pleść szałas?na lato?
O jaki Hans! Skromności trochę,tu na razie liczymy tylko na wzrosty do nieba!!!!! A zapas konserw i ziemianke przygotowaną w lesie już masz? lub mały schowek w ziemi?Odważny jaki!
Taki niby Hans,a w jednym ma rację-GDZIE JEST TO PRZYSPIESZENIE? gdzie jest to przyspieszenie? GDZIE JEST TO PRZYSPIESZENIE? xxxxxxxxxxxxxxxxxx??? ile trzeba czekać,żeby gtc ruszyło się chociaż jak ccc od 30X do17 II ????????????????Halo?----a tu echo...dnia..
A ty zdajesz sobie sprawę że 95% inwestorów na GPW nawet nie wie że jest taka społka jak GTC? Chyba sam widzisz jakie są obroty? Chyba że znów dziś widziałeś hossę? Dam ci radę odłóż to co bierzesz przynajmniej na tydzień nie będziesz widzieć hossy-serio mówię ci
Boże, Hans,95% nie wie ,że na gpw jest mwig40 i gtc?.To naprawdę jest straszne,co piszesz,aż trudno uwierzyć. A jadłeś dziś coś dziwnego,skoro tak twierdzisz? Masz rację naganiaczu spadkowy,chwilowy trend boczny na gtc,tak jak i na wig20.Więc sprzedawajcie szybko! i jak nawięcej!,słuchajcie Hansa.Nic już nie pomoże,ani wiosna ,ani koniec sezonu grypowego,ani lato,ani koniec pandemii,ani skuteczne szczepionki ,ani nawet to,że nowe decyzje są co ok 2tygodnie...ani bdb ranking gtc dający dla gtc perspektywy na arenie międzynarodowej,ani nowe budowy gtc ,nowe umowy...długo by wymieniać...Szkoda gadać,bo Hans każe się znów czegoś nałykać...(dobrrrrreeeeeee). Według Hansa najlepiej to się odrazu zakopać i to w przyłbicy... i to na zawsze..(żart).Hans,a po co wogle rósł bdx przez 3ostatnie lata z 50pln na 125pln lub DOM z 50pln na 125pln przez 3ostatnie lata,skoro i tak świat się kończy???po co to wszystko wogle budować?Nic nie ma sensu,prawda?
Zawsze ma odpowiedz.Spadek maly obrot to napisze pozytywny.Pozytywnie to byloby jakby utoslo o 7 % .To czemu nie rosnie na malym obrocie? Co bys napisal ze jest zle bo rosnie na malym obrocie?? Lepiej spadac na malym obrocie? Gadam ci odlóż to na tydzień narazie.Zobaczysz wszystko wróci do normy.A jak zobaczysz swoje posty co piszesz od pol roku to pomyslisz ale ja mialem zryty beret zeby tak naganiac.Ale nie martw sie i tak juz wszyscy wiedza ze jestes trolem wzrostowym
Gdyby wczoraj urosło na małym obrocie,to by było mało wiarygodne,więc lepszy jest spadek na małym,a wzrost na większym.Trolu spadkowy,cały czas przypominam ci,że ja nie zaliczam się do twojej grupy i jedynie odpowiadam ci na twoje wiecznie spadkowe posty!Nie pytaj,nie wołaj,to się nie odezwę....a nie piszesz.....i co napisze xx?
Ciagle naganiasz a kurs nawet 7 zl nie liznol w osatim czasie.I co po twojej galeri otwartej z poczatkiem lutego .kurs tylko spadl.a tak sie podniecales
Hans,szczepionke ci dali zamiast mandatu? Pzecież dziś nie spadł,ślicznie się zieleni.. ..(a może nawet zamierza naśladować bdx ,który wzrósł w ostatnim czasie ze 100zł na ok 350zł..kto wie,jakie ma zamiary?,może zechce skorzystać z odwróconego młotka na wykresie?? Nie,Hans,wybij to sobie z głowy...(wiem już co chcesz napisać!)
U ciebie zawsze wszystko fajnie wyglada a moze bedzie to a moze tamto.Jak nie mlot to wykres lub hosse widzisz.A co nas interesuje ze inna spolka wzrosla z 100 do 500.To jest gtc .Tu do 2025 nie bedzie 8zl
Hans,było gtc w styczniu w 2020r 10,38zł przed covidowym zjazdem,to kto wie?,wszystko już dawno grubo urosło powyżej cen sprzed spadku !!!!!!!!!!!!!!!!
Może właśnie tworzysz trend boczny w kursie gtc 6,60-6,80? lub 6,60-7???? i dlatego piszesz że we wzrostach,w wybiciu nie pomoże nawet formacja odwróconego młota? ...moze właśnie dlatego piszesz,że kurs,który w styczniu 2020r był 10,38z nie pojedzie wyżej??? dość długo ty /(wy) tu jesteś...tylko sugerujesz innym non stop spadki...
O! Jak szybko odpisałeś,nie jesteś nawet u teściowej na obiedzie? To tylko potwierdza,że chyba w pracy jesteś,a dobrze płacą za naganianie na spadki gtc? lub robienie trendu bocznego? Już tyle czasu zniechęcasz to kupna,to pewnie jesteś bardzo bogaty...
I mam w r es z c i e potwierdzenie,dzięki Hans,trzeba było tak od razu! nie mogłeś być od razu taki bezpośredni, a nie męczyłeś i męczyłeś...A to tylko dlatego GTC JAKO JEDYNA SPÓŁKA JESZCZE NIE UROSŁA OD COVIDOWEGO ZJAZDU W 2020R z 10,38PLN .Wielkie brawa dla Hansa z województwa....??? ŚWIETNY JESTEŚ ALE, ...odpuść w końcu i daj gtc wreszcie urosnąć,bo aż głupio,skoro już wszystko tak wysoko...i nie niszcz pojawiająych się na GTC POZYTYWNYCH FORMACJI...!..DAJ WRESZCIE SZANSĘ GTC NA DUŻY WZROST.BĄDŻ CZŁOWIEKIEM!
Cale szczescie ze 500km.To powidz mi znawco czemu sie nikt nie interesuje gtc.Obrotu nue ma wcale.Ciekaw jestem co napiszesz ?Nie chce mi sie szukac twoich postow ale ty juz od grudnia piszesz ze juz wszystko uroslo tylko nie gtc i minely 3 miesiace i co? Bedzie czerwiec a ty napiszesz ze super bo w marcu bylo 6.7 a w czerwcu jest 6.76.trend wzrostowy.Po wiedz mi na co ty liczysz na tej spolce? Czemu masz te akcje.Bo ja wisze na haku jak 90 % ludzi tu a ty zreszta chyba tez
Zobacz domdeveloper ? I co dywidende wyplacili kurs byl po 65 teraz jest po 130 .szlo ponad 100% zarobic a ty mi tu bedziesz bajki opowiadal o spolce widmo gtc ktorej nikt nie chce kupowac