Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,74 zł , zmiana od tamtej pory: -46,59%

Re: Volumen !!!

Hansie,skoro tęsknisz za mną i grzecznie pytasz,to ci odpowiem,co myślę.Co ,gdy zamknął? Zamknął ,to i zaraz otworzą.W sumie to pewnie szybciej znów otworzą,niż zamknął.Dlaczego? To proste.Wiosna się już zbliża dużymi krokami....a gdy wiosna się zbliża..to znika sezon grypowy,jest DUŻO MNIEJ zachorowań,ludzie stają się radośni,zaczynają myśleć pozytywnie,przestają chorować i wymyślać choroby.Nawet Ipopema wystawia rekomendacje dla gtc na 8,48 ,a rekomendacje i tak są wiecznie bardzo zaniżone.Zobacz,gdyby nawet znienacka ogłosili wezwanie( chociaż na razie nic o tym mi nie wiadomo),to prawdopodobnie cena w wezwaniu nie może być niższa niż ostatnia z wezwania,czyli 8,76 było ostatnio,a więc raczej według mnie powinno być dużo wyżej !!! i powinni się postarać,żeby inni odpowiedzieli.Chyba,że się mylę?
Co do cen nieruchomości(nie piszę akurat o gtc w tej chwili) to akurat ceny w ogłoszeniach ze sprzedaży nieruchomości,które obserwuję od początku pandemii,zamiast spadać w pandemii,wzrosły u mnie z tych obserwowanych o 50% ,więc ciężko mi uwierzyć w przyszłe spadki.Ale kto wie? Może Hans już na zawsze wszystko pozamykają,a ludzie się przeprowadzą do lasów do ziemianek,żeby innych nie pozarażać,a kurierzy im będą tylko konserwy dowozić...Można i tak żyć,no ja niestety myślę jak zwykle bardziej optymistycznie .Wiem,wiem Hans ,to straszne,że tak myślę pozytywnie,ale cóż,taki charakter nieznośny.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GTC -1,91% 3,60 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.