Dzieki. Ten wywiad już obejrzałem. Wyglada to bardzo ciekawie.
Wiecie może czego możemy się spodziewac po wynikach za Q4? Przy założeniu ok 8mln przychodu, to za cały rok będzie ok 28mln. Całkiem niezle... cyber security u nas dopiero raczkuje, stad to wydaje się dobry moment na inwestycje w tego typu spółki...
Panowie jeżeli macie może jeszcze jakiś interesujący materiał, będę bardzo wdzięczny za podrzucenie. Mam ochotę zakupić sobie jakiś pakiecik na dłużej :)
8MM przychodow w Q4 dla mnie bedzie bardzo duzym rozczarowaniem. Spodziewam sie conajmniej takiego Q4 jak rok wczesniej czyli +20MM. Generalnie rowniez w kolejnych kwartalach przychody powinny mocno rosnac. Jedna umowa z rynku DACH powinna dac jednorazowo kilkanascie milionow zl...
To jest moje zalozenie. Oczywiscie moge sie mylic. Tak czy inaczej na tym papierze gra jest raczej o dluzsza perspektywe a wyniki Q4 sa tylko przystawka.
Hehehe to prawda :) trzeba mu wybaczyc - to inzynier i tak sobie dobrze radzi i nie gada glupot. Wrecz przeciwnie, jest pokorony, nie cwaniakuje i nie nagania. Widzialem wszystkie jego ostatnie wystapienia i na prawde w kazdym uchylal rabka biznesu ale ciagle z duza wstrzemiezliwoscia.
Mi z tego webinara najbardziej podobal sie fragment dot. potencjalnej sprzedazy udzialow gdy Prezes fajnie powiedzial ze z pokora robili ten produkt a teraz gdy wiedza ze on wygrywa przetargi to po prostu sa napaleni (podekscytowani) i nie po to tak ciezko pracowali zeby teraz sprzedawac akcje co tylko potwierdza przypuszczenia ze obecna wycena jest nadal bardzo niska w stosunku do rynku