Co ty chcesz brać? Przecież będą ci niszczyć te media. Podatek od Google i tym podobnych mediów 100 mln a 800 mln od pozostałych co dzialają na polskim rynku. To koniec. Gdy wprowadzą to wodospad.
Nie, no dajmy spokoj z tym, ze ten podatek uderzy w nasza spółkę. Widzieliście sygnatariuszy tego pisma z wczoraj? Nas nie bylo wśród podpisanych. Wiec nie martwiłbym się o nas. My tu mamy zarabiać na nowym Wprost, Combo i gierkach. A teraz wracam na „zwyczajne” wątki. P.s. Car, spokojnie, odbiorą te podaż. Ja wczoraj uspokoiłem sytuacje na fixingu. A dziś zrobiłem pierwsza transakcje, żeby spółka mogła zacząć ze swoim skupem. ;)
Jakie wolne media odpalam rano Eurosport żeby ige świątek zobaczyć A tu czarna plama.płacę kablówka A oni mi blokują coś za co zapłaciłem. Te zagraniczne firmy jak zarabiają w Polsce niech tu płacą podatki. Niektóre tak kombinują że zmieniają nazwę nieznaczne co parę lat żeby tego nie robić
no to właśnie napisałem przecież można by im sprawę założyć też płacę a oni mnie odcinają więc jak to jest z tą wolnością ? akurat popieram w tym Rząd przecież te wolne media zaczynają blokować niewygodne komentarze, kasują materiały itd. przynajmniej się zebrały teraz do kupy i widać co po lewackiej stronie stoi Michnik w der Onet długo nie wytrzyma bo gdzie będzie pluł ?
komuchu ani słomy z onuc nie zgubisz ani ruskiej gęby nie ukryjesz awans społeczny kiedyś przeminie zdolny jesteś tylko do plucia pewnie żadna kobieta cię nie chce.. tu na forum dajesz upust swoim frustracjom bo w realu nie masz z kim gadać anonimowo łatwiej udawać ale tu wszyscy wiedzą z kim maja do czynienia
Żonę mam teraz Niemkę Irys, miałem Polkę ale nie wytrzymałem nerwowo, codziennie na kolanach mamrotała do obrazków. Garba dostała od całowania sygnetów ze złota. Mam kasę to i mam znajomych nawet oszołomów prawicowych, ostatnio takiego opierdzielilem, że mi linki z gazetą.pl podsyła. Ma siedzieć na ścieku prawicowym. Jak nie wierzysz to podaj maila, wyślę zdjęcia z whatsapaa-a jak go opierdzielilem, chce likwidacji ich a ciągle na nich siedzi. Masakra