Starasz sie odzyskac straty ze swojej super inwestycji w CDR, ktora sie tu chwaliles, bawiac sie w nowa spekule? Ja spie spokojnie, bo wiem ze tutaj to tylko kwestia czasu az przyjda wzrosty i nic nie strace. Nie mam problemu czekac, bo ja inwestuje a nie spekuluje krotkoterminowo. Ty nadal sypiasz spokojnie?
Dnia 2021-02-10 o godz. 10:06 ~Kosa napisał(a): > Starasz sie odzyskac straty ze swojej super inwestycji w CDR, ktora sie tu chwaliles, bawiac sie w nowa spekule? Ja spie spokojnie, bo wiem ze tutaj to tylko kwestia czasu az przyjda wzrosty i nic nie strace. Nie mam problemu czekac, bo ja inwestuje a nie spekuluje krotkoterminowo. Ty nadal sypiasz spokojnie?
Fakt że jestem na CDR na minusie ale mi to nie przeszkadza bo tam mi sie nie spieszy, po drugie ja inwestuje hajs ktory nawet jak strace to nie rzutuje to na moje życie więc zawsze śpie spokojnie. No no przyjda wzrosty faktycznie kiedyś przyjda, tylko przez ten czas to będę zarobiony 1000% na krypto :D A tutaj co najwyżej przed premiera SC2 podejdzie pod nowe ATH a potem pierdyknie w dół i znowu kiszonka na x lat :D taka to świetna spółka. Czekam tylko do umówionego terminu Maj, bo z kimś się tutaj założyłem. Pozdro leszcze inwestycji
Wiesz co to znaczy inwestować? xD to znaczy kupić pakiet i czekać. Zobacz sobie w arkusz. Stoję przy 25zł. Jestem młody, cierpliwy i nie straszne mi takie trollowanie. Choćbyś chciał, jestem 10 kroków przed tobą. Wiem więcej, widzę więcej i więcej zarobię.
Dnia 2021-02-10 o godz. 10:55 ~gracz napisał(a): > Wiesz co to znaczy inwestować? xD to znaczy kupić pakiet i czekać. Zobacz sobie w arkusz. Stoję przy 25zł. Jestem młody, cierpliwy i nie straszne mi takie trollowanie. Choćbyś chciał, jestem 10 kroków przed tobą. Wiem więcej, widzę więcej i więcej zarobię.
25zl zobaczysz jak świnia niebo. Tutaj jak podejdzie pod nowe ATH to będzie już sukces. No mam takie wrażenie że na inwestowaniu znam się lepiej niż Wy leszcze. W 2021 wycisnę więcej pewnie na CDR niż tym śmieciu, o krypto to już nie wspominam bo tam rakieta non stop i się cieszyć z zarobku którego nigdy na GPW czy NC nie uświadczycie leszcze.
ludzie czemu wy wogóle dyskutujecie z tymi trollami. przecież oni się żywią takimi dyskusjami. jedyny ich cel to przelać swoją frustrację i zarazić nią innych. nie karmić ich a sami znikną. założą jeden, drugi, trzeci wątek i jak zobaczą, że wszyscy leją na nich ciepłym moczem to znikną tak szybko jak przyszli.
To nie jest w cale takie trudne. Rozliczasz się dopiero po wypłacie do fiatów. Fiaty wypłacone - wpłacone = z zysku rozliczasz podatek. Jeżeli założyłeś konto przed przymusem weryfikacji (jesteś "anonimowy") to możesz wypłacić fiaty anonimowo w kantorze stacjonarnym.
Mentzen dobrze to tłumaczy na swoim kanale. Jak ktoś ma większe kwoty to może skorzystać z porady za odsetek kapitału.
Dnia 2021-02-10 o godz. 13:46 ~Domis napisał(a): > To nie jest w cale takie trudne. Rozliczasz się dopiero po wypłacie do fiatów. Fiaty wypłacone - wpłacone = z zysku rozliczasz podatek. > Jeżeli założyłeś konto przed przymusem weryfikacji (jesteś "anonimowy") to możesz wypłacić fiaty anonimowo w kantorze stacjonarnym. > > Mentzen dobrze to tłumaczy na swoim kanale. Jak ktoś ma większe kwoty to może skorzystać z porady za odsetek kapitału.
O, to znacznie się sytuacja uprościła od momentu, kiedy ostatnio się interesowałem tematem.
Misiu złoty, z żadnej spółki xD mało wiesz o ludziach w gamingu. Nie jestem durniem jak reszta, że inwestuje w coś o czym nie ma wiedzy. Mając wiedzę jesteś wygrany. To jest pewna przewaga. I mimo mojego gadania nie umiecie się nauczyć, że o DDI to się będą zabijać. Cierpliwie czekam, pakiet leży i nie ma spiny. Robię swoje, te 2/3 lata i tak zlecą. Teraz sobie potrolują, a potem już nie będzie zmiłuj.
Dnia 2021-02-12 o godz. 08:05 ~gg napisał(a): > a skąd wiesz ze tylko 2,3 lata??? hehehe
dajcie spokój to troll, 2-3 lata, ciekawe na jakiej podstawie to oszacował. To samo mówili 2-3 lata temu że perła i kurs do dzisiaj szoruje po dnie z dnia emisji akcji, ale tamte trolle już dawno pouciekały. Przyszedł nowy i powtórka. Chłop nawet sobie nie zdaje sprawy że przez te 2-3 lata na innej gówno spółce by zarobił więcej i mógł potem wejść w DDI z większym pakietem skoro to taka perła. Lepiej sobie hajs zamrozić na te kilka lat xD inwestor po ch**u.