Chodziło mi o to, że Polska to jest taki kraj, że koncerny zrobiły sobie raj... Gdzie indziej grzecznie płacą a u nas wyprowadzają kasę...i do tego robią co chcą A przecież wolność to też odpowiedzialność a nie anarchia... Zobacz, taki Tfutter czy Pejsbuk mogą cenzurować, wyłączać itd. czy to są wolne media ? No nie są , są skorumpowane przez wpływowe grupy.../ Mam to rozwijać ?
Trochę należy się prawdy a nie belkot. To przecież PiS i Morawiecki obiecał a Mike Peance podziękował w Polsce że PiS nie opodatkuje tych korporacji a Andrzej Duda jest gwarantem że nie podpisze żadnego podatku. Wiec rozmowa o niczym. PiS tylko obniża podatki. A podatki płacą tylko Marsjanie, dla cielaka to nie do zrozumienia.
Ja tam widze, ze PMPG nie wymiękło i pisze o sprawie ale nie wyłączyli swoich witryn. Czyli biznes się kręci normalnie - reklama tez się wyświetla. Nie rozumiem tego ze nie mogę czytać wiadomości na innych portalach. Bez sensu taka forma protestu. Chętnie korzystam z tvn24 a dziś tylko Wprost mi zostało do czytania :-) Naklikalem wiec dziś sporo oglądalności :-$