• Jutro przebijamy 160 zł. Autor: ~Aaa [37.47.238.*]
    CZOŁG ruszył, kierunek 200 zł.
    .
  • Re: Jutro przebijamy 160 zł. Autor: ~Starszy_laborant [5.173.114.*]
    Siedziałem na papierze ponad 2 miesiące uśredniając w dół, pozycja się zrobiła duża a ja cały czas czułem, że siedzę jak na szpilkach. Dzisiaj udało się wyjść na lekkim plusie. Niech sobie rośnie nawet pod 200. Idź pan w cholerę z tym papierem, nigdy więcej. Na tym papierze są cały czas ci co kupowali powyżej 200 i są z ręką w nocniku więc nie dziwią mnie takie wpisy jak ten powyżej ;D
  • Re: Jutro przebijamy 160 zł. Autor: ~Starszy_laborant [83.26.58.*]
    Pisałem Wam wczoraj a nie wierzyliście. Dostałem 3 "niepolubienia" do mojego posta. Tak się kończy niewiara w słowa Starszego_laboranta. Trzeba było mnie słuchać to nie poubieralibyście się powyżej 160. Nie słuchajcie tych spekulantów, oni są załadowani powyżej 200 i chcą Wam wepchnąć akcje. Spółeczka z NC sprzedające marzenia. Ktoś pisał wcześniej już, że to może wszystko z tektury i wypchane słomą ;D
  • Re: Jutro przebijamy 160 zł. Autor: ~Jerzy [193.83.175.*]
    Taaaak. Brak próbek w czasie pandemii
  • Re: Jutro przebijamy 160 zł. Autor: ~Aaa [37.47.238.*]
    Od dwóch lat, mija wiara w tą spółkę nie została zachwiana, a co zrobię po drugiej dywidendzie, zobaczę :-)).
  • Re: Jutro przebijamy 160 zł. Autor: ~Max [83.26.201.*]
    Mało tu takich będzie
  • Re: Jutro przebijamy 160 zł. Autor: ~Jj [188.146.228.*]
    Tia. Czołg :D
    Marki Wartburg
    Do celu dojedzie, kiedyś taki miałem - :)
  • Re: Jutro przebijamy 160 zł. Autor: ~vv [87.248.67.*]
    Czołg jedzie na wstecznym, to może francuskie Sanofi przejmuje?
  • Re: Jutro przebijamy 160 zł. Autor: 0012 [46.204.19.*]
    No to by było coś, pamiętajcie Prof Garstecki pracuje nad tym 10 lat, to teraz to jest proch i pyl,w porównaniu do tego jaka robotę musiał odwalić z zespołem, a więc cierpliwosci niedługo final
  • Re: Jutro przebijamy 160 zł. Autor: ~Jacky [46.204.48.*]
    Cierpliwy kamień ugotuje.
    Na OTA też czekałem pół roku i potem kupiłem nowe auto żonie:)
    Za SCFPL kupię działkę budowlaną synowi:)
  • Re: Jutro przebijamy 160 zł. Autor: ~garloszkorka [93.180.177.*]
    Ten syn to chyba w planach dopiero ;) Ciekawe jak nie wczoraj podniecaliście przed dzisiejszą sesją. Już nowe passaty stały w garażu wyobraźni? Hahahaha, jak mi przykro, dzisiaj minus 6,7%, chlip
  • Re: Jutro przebijamy 160 zł. Autor: ~Starszy_laborant [83.26.58.*]
    Pisałem Wam wczoraj a nie wierzyliście... Dostałem 3 "niepolubienia" do mojego posta. Tak się kończy niewiara w słowa Starszego_laboranta. Trzeba było mnie słuchać to nie poubieralibyście się powyżej 160. Nie słuchajcie tych spekulantów, oni są załadowani powyżej 200 i chcą Wam wepchnąć akcje. Spółeczka z NC sprzedające marzenia. Ktoś pisał wcześniej już, że to może wszystko z tektury i wypchane słomą ;D
  • Re: Jutro przebijamy 160 zł. Autor: ~Juk [185.48.129.*]
    Łał, dostałeś 3 niepolubienia... No nie mogę. Co za dziecinada na tym forum. Brawo, zasłużyłeś na lizaka. A o inwestorów się nie martw. Nie masz kapitału na wejście więc pozostaje ci wypisywać głupoty
  • Re: Jutro przebijamy 160 zł. Autor: ~pol [87.205.141.*]
    wszystko układa sie w całość

niestety najsłabsi musza odpasc
  • Re: Jutro przebijamy 160 zł. Autor: ~Emeryt [93.176.206.*]
    Kółeczka można robić, ale kto ma poniżej 100 to czeka na większe wybicie, ja czekam na 400zl pozdrawiam wytrwałych, pozdrawiam
  • Re: Jutro przebijamy 160 zł. Autor: ~Scope [178.235.220.*]
    A ja czekam na 1000 zł. Tam widzę kurs na jesień. Oczywiście warunki są dwa: komercjalizacja PCR i Bacteromic.
  • Re: Jutro przebijamy 160 zł. Autor: ~Wojtas [46.204.48.*]
    Dziś ewidentnie słabi oddali..........nie się pakują w inne.
    Zaraz kasa z Huuu wróci na parkiet i okazję odjadą
    Odejmij jedno zero bo tam niebawem powinien być kurs.
    ~Starszy_laborant, a ty grasz na krótko?. :-)
    Ta moja odpowiedź "Odejmij zero" była do użytkownika Scope, który napisał, że kurs za niedługo będzie po 1000. Jak to się mawia "Za marzenia nie karają". Na krótko nie rozgrywam ale nie byłby to zły pomysł w tym wypadku. Giełda rośnie a Scope spada:) Spekulować na Scope to można było jak latał po 50 jeszcze. 100 jest bardzo możliwe za jakiś czas tutaj. Jak ktoś chce inwestować w biotech to lepiej i bezpieczniej będzie na Pure. Ale zaraz napiszą, że naganiam na Pure:) To byłby tylko moje dobre rady dla tych co jeszcze nie mają akcji a może zaraz ich spekulanci ubiorą.
    Oczywiście, każdy z nas ma swój punkt widzenia rzeczywistości, jestem przekonany, że w ciągu kwartału dużo się wyjaśni, i odniesiemy sukces. Chwilowe nastroje są mogło ważne.
  • Re: Jutro przebijamy 160 zł. Autor: ~Jak [37.47.55.*]
    Pure? Może i dobra spółka, ale w tym roku trudno oczekiwać jakiejś komercjalizacji i wpływu dużych kwot na konto. A w Scope będą dwie komercjalizacje i góra gotówki
  • Re: Jutro przebijamy 160 zł. Autor: ~11 [79.189.66.*]
    Dnia 2021-02-09 o godz. 22:16 ~Starszy_laborant napisał(a):
    > Ta moja odpowiedź "Odejmij zero" była do użytkownika Scope, który napisał, że kurs za niedługo będzie po 1000. Jak to się mawia "Za marzenia nie karają". Na krótko nie rozgrywam ale nie byłby to zły pomysł w tym wypadku. Giełda rośnie a Scope spada:) Spekulować na Scope to można było jak latał po 50 jeszcze. 100 jest bardzo możliwe za jakiś czas tutaj. Jak ktoś chce inwestować w biotech to lepiej i bezpieczniej będzie na Pure. Ale zaraz napiszą, że naganiam na Pure:) To byłby tylko moje dobre rady dla tych co jeszcze nie mają akcji a może zaraz ich spekulanci ubiorą.

Typie, napisałeś wcześniej że brałeś pakiety po 200 zł. Nie jesteś żadnym autorytetem na tym forum. Zżera cię zawiść bo nie zarobiłeś. Znoś to z godnością
    Znajdź mi wypowiedź, że brałem po 200. Napisałem, że uśredniałem w dół przez ostatnie 2 miesiące więc jak wchodziłem 2 miesiące temu i wyszedłem na lekkim plusie to jak mógłbym brać po 200? Matematyka nie jest Twoją mocną stroną. Najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem i liczyć a później bierz się za giełdę. Mnie zazdrość nie zżera ale Ty za to jesteś wku*wiony bo nie ma chętnych na Twoje akcje, w które ubrałeś się na górce. Wiem, że jesteś drogo ubrany bo straszna złość przez Ciebie przemawia:) A "typie" to możesz mówić do swoich kolegów z piaskownicy.
  • Re: Jutro przebijamy 160 zł. Autor: ~2137pdw [93.180.177.*]
    Za Zbysia się nerwy widzę
  • Re: Jutro przebijamy 160 zł. Autor: ~11 [79.189.66.*]
    Dnia 2021-02-10 o godz. 11:19 ~Starszy_laborant napisał(a):
    > Znajdź mi wypowiedź, że brałem po 200. Napisałem, że uśredniałem w dół przez ostatnie 2 miesiące więc jak wchodziłem 2 miesiące temu i wyszedłem na lekkim plusie to jak mógłbym brać po 200? Matematyka nie jest Twoją mocną stroną. Najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem i liczyć a później bierz się za giełdę. Mnie zazdrość nie zżera ale Ty za to jesteś wku*wiony bo nie ma chętnych na Twoje akcje, w które ubrałeś się na górce. Wiem, że jesteś drogo ubrany bo straszna złość przez Ciebie przemawia:) A "typie" to możesz mówić do swoich kolegów z piaskownicy.

Ok, rzeczywiście nie napisałeś że brałeś po 200 zł. Mea culpa, przyznaję rozpędziłem się za bardzo. Nie zmienia to jednak faktu, że zalewa Cię żółć. I taka jest między nami różnica. Nie interesuje cię papier, nie masz zamiaru kupić/sprzedać to po co tu siedzisz? Jedynie po to, żeby wylewać swoje żale. Jakbyś był mądry to ciąłbyś stratę przed zwałą poprzedzającą konferencję. A ja nie jestem wku*wiony bo nie mam powodu gdyż nie zamierzam sprzedawać na obecnym poziomie.
    I jeszcze jedno. Będę odnosił się do ciebie per "typie" bo to jedyne kulturalne określenie na twoją osobę. Użyłbym innego ale skasują mi post
    Znowu nie przeczytałeś ze zrozumieniem. O jaką żółć Ci chodzi? Napisałem, że wyszedłem z małym zyskiem. Żółć mógłbym wylewać jakbym poleciał na papierze 30-50%. Po prostu jest tutaj wielu ludzi, którzy ciężko pracują i pakują oszczędności w papier. Czytają te wątki martwiąc się "o jutro". A tacy jak Ty pie*dolą im te głupoty. Jeśli masz zamiennik do "typie" a boisz się, że Cię zablokują to pisz z gwiazdkami. Zresztą jeśli miałeś taką ochotę mnie zwyzywać to tak pasujesz do biotechu jak wół do karety. Nie znasz się na tym, to wykracza Twoje zdolności pojmowania. W biotechu mógłbyś pracować jako woźny sprzątając rozbite probówki.
    Panowie przestańcie się obkładać, lepiej zastanówcie się co zrobicie z kasą po komercjalizacji PCR One i BacterOMIC :-))))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.48.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Starszy_laborant [5.173.114.*]
    Pisałem, że 100 jest bardzo możliwe za jakiś czas tutaj i że chcą Was ubrać w papier. Ci co posłuchali nie kupili i teraz odetchnęli z ulgą a naganiacze gdzie są teraz co wróżyli kurs na 200?
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~equi [79.189.66.*]
    Dnia 2021-02-26 o godz. 09:09 ~Starszy_laborant napisał(a):
    > Pisałem, że 100 jest bardzo możliwe za jakiś czas tutaj i że chcą Was ubrać w papier. Ci co posłuchali nie kupili i teraz odetchnęli z ulgą a naganiacze gdzie są teraz co wróżyli kurs na 200?

Śmieszny jesteś
[x]
SCPFL -0,13% 152,60 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.