Dnia 2021-02-10 o godz. 11:19 ~Starszy_laborant napisał(a):
> Znajdź mi wypowiedź, że brałem po 200. Napisałem, że uśredniałem w dół przez ostatnie 2 miesiące więc jak wchodziłem 2 miesiące temu i wyszedłem na lekkim plusie to jak mógłbym brać po 200? Matematyka nie jest Twoją mocną stroną. Najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem i liczyć a później bierz się za giełdę. Mnie zazdrość nie zżera ale Ty za to jesteś wku*wiony bo nie ma chętnych na Twoje akcje, w które ubrałeś się na górce. Wiem, że jesteś drogo ubrany bo straszna złość przez Ciebie przemawia:) A "typie" to możesz mówić do swoich kolegów z piaskownicy.
Ok, rzeczywiście nie napisałeś że brałeś po 200 zł. Mea culpa, przyznaję rozpędziłem się za bardzo. Nie zmienia to jednak faktu, że zalewa Cię żółć. I taka jest między nami różnica. Nie interesuje cię papier, nie masz zamiaru kupić/sprzedać to po co tu siedzisz? Jedynie po to, żeby wylewać swoje żale. Jakbyś był mądry to ciąłbyś stratę przed zwałą poprzedzającą konferencję. A ja nie jestem wku*wiony bo nie mam powodu gdyż nie zamierzam sprzedawać na obecnym poziomie.
I jeszcze jedno. Będę odnosił się do ciebie per "typie" bo to jedyne kulturalne określenie na twoją osobę. Użyłbym innego ale skasują mi post